😢😢😢😢😢😢😢
Uh koliko se isplakah 🤗❤️
Prije 4 god mi je umro moj prvi macak 8 god star, na moj rodjendan 😔
Mi smo ga sahranili u dvoristu, i izradili malu spomen plocu sa slikom, ima posudicu za cvijece i maleni lampijon. Znaaam da je to nekom ludo, al tko nerazumije povezanost sa zivotinjom, sta cu mu ja 🤷🏻♀️
Mi imamo u vocnjaku groblje životinja. Od kad smo bili mali brat i ja smo ih pazljivo pokapali i svaki ima svoj grob.. Nemaju spomenike, samo otprilike aada znamo gdje je koji, ali globalno su tamo.
Petra drz se, znam kako ti je 😪
Lunica 🥳🥳🥳🥳 čestitam, nadam se sa ce proc u redu 🥰
Za crticee sam i ja citala da je ok nekad Teletabiji i ti neki takvi.. Moj isto vise ne obraca paznju na tv. Ali daljinski zato kad vidi! Ili mobitel! Znaci danas je propuzao skoro samo da dodje do mobitela, i guzica i ruke u zrak i nekak gmizao/puzao/vukao se 😂😂
Mi isto imamo te baby programe i svasta nesto al ga ne zanima...kad upalim mozda minutu gleda i nastavi svojim putem...nema on vremena za tv 🤣
Al zato su daljinski njegovi....nedavno mi se docepao daljinskog od klime i nisam skuzila...upalim ja klimu drugi dan i nikak da pocne hladiti a frajer kak je stiskao upalio grijanje 🤣🤣🤣🙈
A dns je ubacio dudu mačku u vodu 🤣🤣🤣 jbg mora ju dijete malo oprati 🤣
MaRe razlika je iznedju zadnjeg i zimske 5 godina... A ono iz kože ne mogu, sta reci? Muz je rekao da cemo nabaviti babysitericu za pocetak, treba to sve ishendlati.
Moj se vec 10dana dize uz kauc. Stalno je na nogama. Nitko nije o ako rrano bio na nogama.U pocetku se lelujao sad ima skroz cvrstocu i stabilnost, Al ono premali je d a i prohodao naravno. Al svi su mi nakon dizanja na noge ubrzo hodali. Sad mu je najnapetija lezaljkica na koju se popenje na noge, drzi za naslon i ljulja😆😆
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Anna bravo za malca! Em moras raditi em si pod stresom zbog kupnje kuce... Ne bi ti bila u kozi.
Al samo cu ti reci kucu/stan uvijek mozes mjenjat, napustiti, prodat, al malac je tu za cijeli zivot. Zato se nemoj toliko stresirat, dal on im dosta mjesta u dnevnom, pa nije da mu treba nogometni stadion ili olimpijski bazen. Vazno je da ima topli dom pun ljubavi, a sad dal ce imati za trcat i razbijat 5,15 ili 50 kvadrata sasvim nevazno.
Ocito sma jedina ovdje koja se bori s muzem da ne idemo u veci prostor. 🙈 Imam kucu ogromnu, al u turistickom mjestu i tamo sam odrasla al ne volim taj nemir i buku. Imam i parcelu sa vec gotovim projektom za kucu u selu al mi se ne da ulupat novce u to, rađe zivim u stanu od 55 kvadrata koje ocistim za 25 min i ostatak dana odem negdje. Mozda je samo prednost to sto je stan u selu zapravo pa imamo mir. Mm stalno govori ako bi imali drugo bilo bi nam tjesno tu, a ja mozgam kako bi ju jos manje isla. 🤣 Eto 100 ljudi 100 cudi.
Mare je lansirala bi ju al vidis da se Hani ne javlja, sad se pravi drvena samo da joj ju ne dovezem 🤣... I da samo da kazem djete prezivjelo jadno s mamom samo moram izvjestiti svekrvu.
Mikio zenooo hvala za ideju... Baby tv i rezanje noktica! Uuu morma to isprobat. Kad vidi tv bude ko balzamirana, a noktive ne da nikako rezat to su borbe.
Lunica ooo svaka ti cast, ja sam mislila da je veca razlila ti među klincima. Drzi se, nadam se da barem nemas mucnine.
Prijavljujem dobru noć nakon ohoho vremena. Kad kažem dobru, mislim ono na šta bi pred 3 mjeseca napisala roman žaljenja 😅😅 drama od nekih 22 do 23, kratko buđenje u 4 i onda do 7i30, s tim da se do 8i30 igrala u krevetiću sama a sad već navlači uho nakon klope.
Jučer smo napokon crtale, baš sam se izguštala, još je M otišao s malom kod mame tako da smo frendica i ja imale baš laganini druženje, sve na pomalo 😊
[/url
Mare hahaha imas publiku u wcu.
Mikio znaci i cinu problemima sa kucom. Tocno sve razumijem sta si napisala. A sta se tice van zagreba ili zagreb. Kd su guzve mislim da se prije dodje do zga kad si negdje vani nego sa jednog kraja zg na drugi. Pa eto ti malo motivacije :D
Losa sad si me malo smirila sa tvom. Ma mislim znam ja da njemu od malo gledanja nece bit nista al sam alergicna na roditelje kad djetetu upale tv ili daju mobitel da oni imaju svoj mir. I to ne mislim na kratko da se odmore ili tako nesto. Nego znam osobno ljude kad uple tv i piste dijete da sjedi satima i pilji.
Grizli definitivno sto ljudi sto cudi. Ja recimo ne podnosim manjak prostora. Podemonim kad nemam mjesta. I onda mi samim time i ciscenje bude teze jer dok sve zivo pomaknem prodje me volja. Mene svi blijedo gledaju kad kazem da nam treba pet soba. Ali kad zaista treba. Jedna nasa, jedna od malca, pa ako budemo imali jos jedno. To su tri. Obavezno gostinjska (kad dodju moji ili bilo tko drugi). I savrseno bi bila ta peta da imam svoj kutak za radni stol knjige printer itd.
I ta kuca ima pet soba ali...
I Grizli. Kad si budes slala sveki, obavezno sa povratnicom da znas da je urucena
Evo me, evo me , grizli, šalji je kad god hoćeš, možeš i noću, ionako ne spavam baš😎
Lunice, čestitaaaam😘
Deedee, i Vita brzo seli onda? Osjeti se da si bolje volje😉
A ne znam Hani, sad mi je žao kad znam da krevetić stane kraj kreveta 🙈 ja sam cijelo vrijeme mislila da nema šanse, krivila jadno dijete u side bedu 🤦
U svakom slučaju, danas dovršim još neke detalje na zidu i onda puštamo da se dobro izlufta, ali načelno neki plan je da se kroz par dana preseli u sobicu, da.. malo me strah da mi to ne bude okidač ali mislim, soba do, nije da ide na kraj sela 😄 i da, od petka se dosta bolje osjećam, valjda su mi trebale loše vijesti da se trgnem, vidjet ćemo
Joj Anna ne zavidim, meni je samo prilagođavanje ovog stana nama i adaptacija dvije prostorije bila ogroman stres. Ali da, ja ne bih mogla dugoročno u stanu bez okućnice i vrta, nema šanse. Sretno 🤞❤️
E da, ne sjećam se tko je napisao za TV, ja još nisam morala ali zaista mislim da se ne moraš opterećivati s kratkoročnim gledanjem :)
[/url
Anna ma ja cu ju odvesti da bude sigurna da nije isporucena na krivu adresu da ne zaj krivu obitelj... 🤣... A za sobe se slazem i mi isto nacrt za tu kuću sto imam gotov ima 4 sobe + neki prostor koji bi bio kombinacija moje radne sobe i mog ormara walk-in, di bi peglala isl., odnosno moj kutak. Iskreno samo zbog tog ormara bi kucu 😂😂! Kad sma kupovala stan na prvu sam nekako klikla na njega al naravno nije imao bas sve sto sam si zeljela, pa sam uz malo radova i preinaka dosla dosta blizu tog zeljenog tako da prespavaj malo jos kucu i probaj pogledat ju iz nekog drugog kuta, makar pitat nekog u drustvu koju ideju kako da postignes tamo to sto zelis imati u njoj a fali ti. Nama su prijatelji dali puno ideja, neke smo koristili i bile su nam super, a neke su nam bile samo podsjetnik sto ne zelimo.
Hani ajde bar onda bi ona vam spavala nocu ahahaha
I tako dodjem tu da pitam nesto i na kraju laprdam 20 minuta i ne pitam sto trebam...
Znaci M hoce jesti samo svjezi sir od vindije u maramici. Njega ima samo veliko pakiranje od 800gr i sad sto da ja s tim ostatkom radim. Jel mogu dio nekako spremiti za drugi dan, jer vec nam lagano ide na usi pita od sira, pita od sira i spinata, ravioli sa sirom/spinatom, torta od sir... Pretvoriti cemo se u taj sir. A druge nece, iskreno ne krivim ju jer jedino taj mi je ukusan.
Sortiraj odgovore
Najstariji