ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taani
    15. Rujan 2020. 11:18

Ovo je definitivno regresija sna jer nista mu nije, stovise, smije se po noci i partija. Po danu ne spava nista vise nego inace.
    Nocas je glavna zabava bilo ljuljanje na sve 4, na koljenima jel. To mu je novo pa ga sekira valjda. Pojma nemam. Dvije ovakve noci su mi vec previse, ako se ponovi samo cu ga pustit da radi sto hoce, bez ikakvog uspavljivanja. Ovo sinoc nista nije imalo smisla. 

DeeDee
    15. Rujan 2020. 11:21

Ja jako često jedem brokulu i ne smeta mi, a ni njoj kroz mlijeko, čak i kad je bila samo na mom mlijeku, ali očito joj je too much kad dobije direkt :D
    Jeej regresija sna, veselim se 🙄😁

[/url

Macutica
    15. Rujan 2020. 11:22

I mi ne puzemo, gmize, digne guzu sve cesce i ljulja se naprijed nazad, al noge ne idu, samo padnu u stranu ako pokusa, ko guster je. Ako se uzivi jer ugleda micu koja ju gleda i hoce k njoj, također se udaljava, unatrag 🤪
    Nije se jos posjela, ali nekad u polusjedecem dok jede se digne u sjedeci i tako igra i lovi igracke sa pladnja od hranilice.
    Lijena poludalmosica

• Zarica
    15. Rujan 2020. 11:31

Svijeze jaje Ja isto vise ne uvodim po 3 dana, al generalno pazim da ne uvodim par dana za redom novo. Ipak, danas cu rajcicu mada sam jucer lososa, al to bude rijetko. Bas mi se sad stvorila ta bio rajcica pa da iskoristim dok je dobra:)

I ja isto jucer naletila na kost u fileu od lososa koji sam radila za nas dvoje, mada je pisalo jos naglaseno bez kostiju. Isto i kod oslica naletim. Kupujem u lidlu oboje, al naletim povremeno bilo di da kupim. Al sam zato paranoja totalna i provjeravam prije kuhanja, pa nakon kuhanja jos jednom sve prodjem prstima pa kad mu dajem u usta opet gledam:) Uvijek ribu sa strane smiksam da znam di bi se mogla nalazit kost:) al Mom bas im je riba bitna za razvoj mozga itd.(omega 3). Ja sam isto malo kasnije uvela, al sad pazim da bude bar dvaput tjedno.

Mikio, mozda da promjenis cetkicu? mi kupili u ljekarni nekakavu kao silikonsku koja se navuce na prst. Dosla je u kompletu s kaladontom 60tak kuna i moze se prati u perilici sudja. Njemu ful pase kad prolazim s tim. Podsjeca me na Anaftin. 

Macutica
    15. Rujan 2020. 11:39

Zarica

Svijeze jajeJa isto vise ne uvodim po 3 dana, al generalno pazim da ne uvodim par dana za redom novo. Ipak, danas cu rajcicu mada sam jucer lososa, al to bude rijetko. Bas mi se sad stvorila ta bio rajcica pa da iskoristim dok je dobra:)
    .
    I ja isto jucer naletila na kost u fileu od lososa koji sam radila za nas dvoje, mada je pisalo jos naglaseno bez kostiju. Isto i kod oslica naletim. Kupujem u lidlu oboje, al naletim povremeno bilo di da kupim. Al sam zato paranoja totalna i provjeravam prije kuhanja, pa nakon kuhanja jos jednom sve prodjem prstima pa kad mu dajem u usta opet gledam:) Uvijek ribu sa strane smiksam da znam di bi se mogla nalazit kost:) al Mom bas im je riba bitna za razvoj mozga itd.(omega 3). Ja sam isto malo kasnije uvela, al sad pazim da bude bar dvaput tjedno.
    .
    Mikio, mozda da promjenis cetkicu? mi kupili u ljekarni nekakavu kao silikonsku koja se navuce na prst. Dosla je u kompletu s kaladontom 60tak kuna i moze se prati u perilici sudja. Njemu ful pase kad prolazim s tim. Podsjeca me na Anaftin.

Zarice koji losos kupis u Lidlu? Kakvo je pakiranje?

• Zarica
    15. Rujan 2020. 11:50

smrznuti file lososa, u kutiji je i unutra se nalaze dva odvojena komada, 250 grama. Isto stoji tamo di je oslic i ona riba na k, kolja il tak nes i ona nas ceka u frizeru. 

Zaboravila prijaviti... Danas sam mu skuhala sljive i krusku i kasnije ponudila tu vodicu u kojoj se kuhalo. On je to pio ko da mu je zadnje. Nikad nije tolko odjednom popio. Na kraju sam mu maknula casu jer mi se cinilo puno, a on se razljutio:) Mozda da probate tako nesto, vi koju muku mucite a vodom. I meni ovo bilo fino. 

Superirko
    15. Rujan 2020. 12:02

Pozdrav zene! Evo i mene padobranca malo. 😎 

Netko je pitao za hemangiom i Timalen kapi. Moja I je imala dosta jako izbocen hemangiom velicine 5x5 mm ispod lijeve bradavice i pedica nam je dala timalen. Mazemo vec 3 mjeseca i ful se smanjio i izblijedio. Jos da mazem 2 puta dnevno vjerojatno bi brze otisao. Ja se sjetim jednom svakih par dana i svejedno se smanjuje. 

Sto se tice uvodjenja jaja pedica mi je rekla da ne kompliciram s kuhanjem i davanjem zumanjka 1/8, 1/4 itd nego kad mi klopamo kajganu da joj dam malo. Ona veli da se pecenjem bolje razgrade enzimi u jajetu pa je manja sansa za reakciju. 🤷🏼‍♀️ Nisam to dodatno istrazivala i ne znam je li to posve tocno. 🤷🏼‍♀️
    LoSa mozda budes ti znala nekaj pametnije reci o tome. 
    U svakom slucaju ja sam dala maloj sad vec par puta dala malo kajgane (bez zacina) i nije reagirala. Ja racunam da sam uvela jaje. 

PetraB
    15. Rujan 2020. 12:20

Dee slazem se s Losom... To J nikako nije mogao dok je bio manji, tek nakon godine dana je mogao jesti bez da ga je mucilo. Nemoj joj davati ak joj smeta, stigne. 😉

url=https://lilypie.com][/url

Superirko
    15. Rujan 2020. 12:38

Superirko

Pozdrav zene! Evo i mene padobranca malo. 😎

Netko je pitao za hemangiom i Timalen kapi. Moja I je imala dosta jako izbocen hemangiom velicine 5x5 mm ispod lijeve bradavice i pedica nam je dala timalen. Mazemo vec 3 mjeseca i ful se smanjio i izblijedio. Jos da mazem 2 puta dnevno vjerojatno bi brze otisao. Ja se sjetim jednom svakih par dana i svejedno se smanjuje.

Sto se tice uvodjenja jaja pedica mi je rekla da ne kompliciram s kuhanjem i davanjem zumanjka 1/8, 1/4 itd nego kad mi klopamo kajganu da joj dam malo. Ona veli da se pecenjem bolje razgrade enzimi u jajetu pa je manja sansa za reakciju. 🤷🏼‍♀️ Nisam to dodatno istrazivala i ne znam je li to posve tocno. 🤷🏼‍♀️
    LoSa mozda budes ti znala nekaj pametnije reci o tome.
    U svakom slucaju ja sam dala maloj sad vec par puta dala malo kajgane (bez zacina) i nije reagirala. Ja racunam da sam uvela jaje.

Ispravak netocnog navoda: Proteini u jajetu ne enzimi u jajetu. 🤣

Red Fox
    15. Rujan 2020. 13:08

Sad kad ste spominjale to nespavanje, moj je isto tak sa 7,8 mjeseci imao problema sa spavanjem. Ja sam povezala jer smo bili na moru, a mozda je i do dobi. Ko ce ga vise znati.
    Kaj se tice te hrane, ja isto vise ne uvodim 3 dana, dajem mu oslica i to skuham, cijelog na komadice odvojim i jos izblendam. To mu je bas jako fino.
    Danas sam mu dala maline u rizinim pahuljicama.
    Jucer sam isla u muller pa sam nasla one kasice u vrecicama, ima u kutiji 4 komada i dobije se zlicica.
    Ovo jaje kao kajgana mi mozda ima vise smisla. Meni je uopce nezamislivo da bi trebao za 3 mjeseca jesti ko i mi. Ja sam njemu sad pocela davatu one smokije za bebe da se uci zvakati. Nasla neke hippove. U cijelo zagrebu je nestasica lino prvi flips pa ak netko nade nek javi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.