ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunshine1
    15. Rujan 2020. 08:50

Zene, oprostite, upadnem kao padobranac samo kad me nesto zanima, valjda mi necete zamjeriti. 
    Losa, i sve druge koje ste se izdajale, zanima me nesto. Prijateljica mi je rodila prije 7 dana na carski rez, beba odbija sisu, i dohrankivali su je na bocu u rodilistu, zanima me koliko cesto ste se izdajale u pocetku, koliko dugo vremenski i koliko ste mlijeka izdajale nakon 3,4 dana izdajanja?
    Ona izdaja svakih 2h,danas je 3.dan,izdaja sve skupa 20-30ml. Ja nemam iskustva s tim jer nikad nisam izdajala pa svaka pomoc je dobrodosla

Taani
    15. Rujan 2020. 09:02

Nemam snage. Malac se probudio u 22h i party do 2.30 😔😔. Ne znam tko sam ni gdje sam.
    😴
    #Stamujeeeeeee 😵

• mom12
    15. Rujan 2020. 09:09

Sunsine samo neka izdajaj dode mlijeko nelome 3. Dan nekome 4...i mi smo svaka 3h..
    Da moram vidit koju cu ribu...
    U.mene uzad od 4 sata...malo spava malo pļace...😐😐😐..
    Da bi zaspale nakrevetu i ona pala i raskrivila se....
    😴😴😴😴😴
    Ovo ce biti dobar dan predosjecam😷😷😷😷

DeeDee
    15. Rujan 2020. 09:29

sunshine1

Zene, oprostite, upadnem kao padobranac samo kad me nesto zanima, valjda mi necete zamjeriti.
    Losa, i sve druge koje ste se izdajale, zanima me nesto. Prijateljica mi je rodila prije 7 dana na carski rez, beba odbija sisu, i dohrankivali su je na bocu u rodilistu, zanima me koliko cesto ste se izdajale u pocetku, koliko dugo vremenski i koliko ste mlijeka izdajale nakon 3,4 dana izdajanja?
    Ona izdaja svakih 2h,danas je 3.dan,izdaja sve skupa 20-30ml. Ja nemam iskustva s tim jer nikad nisam izdajala pa svaka pomoc je dobrodosla

Ja sam prva dva dana u cijeli dan možda 10 - 20ml mogla izdojiti i bolilo je dosta, 3.dan je polako krenulo kad sam dosla doma i malo se opustila. Izdajala sam cca svaka dva sata u početku, da navučem mlijeko. Električnu sam nabavila tek nakon neka 3 mjeseca i može se i ručnom ali ako si može priuštiti električnu, svakako preporuka.. 
    Btw meni su 5. dan podivljale cice, tog mlijeka je bilo posvuda i kvrge su se radile pa nek ima u rezervi kupus, hladne obloge, brufen i naviku tuširanja vrućom vodom prije izdajanja, mene u zadnji čas spasilo od mastitisa. 
    Sretno 🤞🤞🤞

Btw ja nisam rodila na carski pa ne znam kolika je razlika.

[/url

DeeDee
    15. Rujan 2020. 09:32

Koliko sam pohvatala, većina vas je uvela brokulu? Ja sam joj jučer prvi put dala, cijelu noć se napinjala, stenjala i prdila + imala je samo jednu nikakvu kakicu nakon ručka, sad ne znam da li da danas ponovim ili da joj pustim crijeva da se oporave? 

[/url

• mom12
    15. Rujan 2020. 09:45

Pa ne trebas dee...daj joj danas nesto da se otvori...nemoj forsirat...
    Ja vec odavno ne uvodim po 3 dana

DeeDee
    15. Rujan 2020. 10:08

Ma ne uvodim ni ja ništa po tri dana, najcesce dam dva dana za redom cisto da potrošim a i ako je alergen prvi dan dam ful malo pa drugi pojačam. ovo je prvi put da sam primjetila / povezala da joj je nešto zasmetalo, evo kuha se kompot od šljiva, a za ručak ćemo nešto provjereno onda 😁😁

[/url

Lavica27
    15. Rujan 2020. 10:09

Sunshine 30 ml nakon 7 dana je sasvim pristojba kolicina. Ja sam zolko izdahala 3.i 30.dan a dojim uredno vec 7 mj (uz AD,60ml po obroku)
    Mi jedno budjenje nocas,u soooku sam! Mislim da sam otkrila sta je  kad ga premotam u noci lijepo spava.

• mom12
    15. Rujan 2020. 10:32

Mi nemamo temp jutros wuhuuu....al mislim da su zubi...jer je plakala nocas a i ta temp...🙄🙄

Macutica
    15. Rujan 2020. 11:17

Pozdrav cure,
    i ja kao padobranac, mada vas cesce citam, pa evo da malo podijelim svoja iskustva ako nekome pomogne..
    Moji doma bas ne vole ribu tako da sve nade polazem u ovu malu i bas sam prosli petak sebi pekla oradu na suhoj grill tavi i zapravo samo nauljim ribu izvana i posolim, ali ovaj put nisam solila jer sam iz sredine izvukla pupu od ribe i malo usitnila i dala bebi sa povrcem, super je pojela. Inace kad joj je nesto fino na kraju zalogaja napravi glasnu pusu 😆 Obicno radim tako oradu i brancina (Cromaris), a nekada napravim i oslica na bijelo (Ledov), pa cu tako i njoj te ribe odvajati nezacinjene, mislim da je tako ok. 
    Također dajem jaja iz Lidla kad nemam domaca od nekoga, caaak sam sigurnija, ne znam ja jel ta teta pokupila jaje kad se snilo ili ga je u drugoj rundi uocila, mozda brijem, al bas ta domaca znaju biti zajeb, kupovala na poslu i opekla se par puta kad bi ga razbila - pokvareno 🤔
    A sto se tice jagoda i voca kojima sad nije sezona, dala sam u kasici, bas da uvedem i da vidim reakciju ako je ima, tako je prosao i kivi, malina, borovnica, mango...
    Pocela je spavati cijelu noc uz 2,3 ususkavanja/dodavanja dude ako se uskomesa i to nakon sto sam joj pocela davati zitno mlijecnu kasicu prije spavanja, jel slucajno, nezz ali 🤟
    DeeDee meni je brokula koma kad ju pojedem, napuhana sam uajme, a maloj ne smeta, a obozavam brokulu i svaki put znam sto me ceka, ali ne mogu odoliti, brigemese

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.