Meni trebaju kisobran kolica ili ta neka manja sklopiva, ali morat cu pregledati po trgovinama 🙄. Mi smo visoki pa bas moramo isprobati. Ova 3u1 ce mi biti super za zimu, kad idemo pjeske negdje jer su s full zimskom opremom, ali za auto nikako nikako. Ako znate za neka lagana kolica, pogodna za bandere, pisite 😁.
-
Zaboravila sam reci da sam mu uvela jogurt, obicni cvrsti dukatov i obozava 🥰. Probala prvo s vocem jer to znam da hoce, i dam mu da proba solo i hoce i tako 😲.
-
I damnarexx, kopka me sto sam.ti zaboravila odgovoriti 🥺 Lupocet junior sirup su mi dali u ljekarni. Dala mu jednom, nisam primijetila da mu je pomogao, a npr jednom sam mu dala Efferalgan cepic i smirio se i zaspao u roki 5 minuta.
-
Grizli me podsjetila da moram zumanjak uvesti. Nista ne znam osim da se uvodi na razlomke 🙉. Jel mora bit svjeze cim ga koka snese ili kako to?
Ja sam dala domace jaje al ne iste sekunde od koke...
Za sta su ti cepici za temp? Jel ide bez recepta
Ne znam za vas, meni su prodavacice u baby centru totalno super, educirane i pristupacne. Mi smo kolica 3u1 dobili u nasljedje al su jako teska i nezgodna za transport.
I onda sam dugo istrazivala i odlucila se za kisobran kolica GB quit all city i napravila najpotez roditeljstva🤣
Mogu od rodjenja a moze se kupiti i "zimska oprema". Lagana, lako sklopiva, lijepa i kvalitetna.
I nedavno dodjem u baby centar, prodavacica kaze da za GB jos nikad nisu dobili reklamaciju i da postaju tako jaki da su sad kupili i Cybex...
Kome treba, moje preporuke..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
PetraB hehhe koje kraljice su V i K... Ja se nasmijala, al mogu mislit kako ti je bilo mucno.
Losa ahahhaha full napredno... Joj meni se lagano kaki od te rijeci... Jbt samo je bitno je napredno, koji presing jadnoj djeci se stvara. Moja ima 7 mj ne puze pravilo i pedi je samo bila rekla da neke bebe nikad ne propuzu neke puzu samo vojnicki, bitno kao da se okrece, posjedne i prohoda do neke dobi sto se smatra normalno.
Onoj nadobudnoj poznanici danas fizijatrica rekla da nije baš pametno da malu na noge stavlja sa niti 8 mj, al ona je zakljucila da mala to bas voli i kako sad da joj uskrati. I sto sad rec...
.
Neznam koja je pitala za kolica. Ja imam Maclaren daytripper sportski dio je kosara i nisu niska. Lako se voze i slazu nisu teška sto je najvaznije. A m jos uvijek kad zaspe joj otkacim remencice pa spava u kosari kao. Jedino se se kao kosara nesmije nositi ono kao klasicna kosara. A vidila sam da i cybex sad ima nešto na tu foru.
.
Mom, Valkris… Nadam se da ce bebice biti uskoro bolje!
.
1/8 zutanjak prošla dobro... Od seoske koke je al je bilo "staro" 4 dana. Nazalost seoska koka ima nekoliko beba za opskrbiti pa kako kome pripadne. Za srijedu probu 1/4 planiram otic spavat u kokosinjac da ne bi slucajno jaje ni slamu taklo. 🙄🙄🙄🤪
.
Neznam kako vi al malo mi mentalno to pretjerivat da je full svježe ne nego 2h od branja, klanja, cerupanja... Cega vec... I onda daju cimet, avokado, mango, ananas, bananu, dodje mi da pitam u kojem opg-u uzimaju. Onako proslo valjda 3 mj od kad je ubrano
Znači ja ne znam šta je ovo danas i vjerojatno ću požaliti čim napišem ali ovako dobar dan nismo imale mjesecima. Spavala je dva puta preko dana (2 sata pa sat i pol), dobre je volje ful + bile smo u šetnji preko sat i pol aktivnog hodanja (nabavila sam ergobaby nosiljku) i nije ni zucnula, samo promatrala malo psa, malo krošnje. Došle doma - jela, igrala se sama na casmatinu, sad počela plakat, presvukla je, opet bočica i zaspala u roku 3 minute. Ja evo sjedim u šoku i buljim u nju. Evo želim svima sutra takav dan 🤞🤞🤞
I sebi da se noć nastavi u revijalnom tonu 🤞 🤣
[/url
Dobro je, prirodni uzgoj je još korak većem debilizmu od organskog uzgoja 🤦🤦🤦
[/url
Pobjegao mi post 🙈
Hahahah Losa, ne znam kako ti, ali ja cu kao Grizli cekat koku da snese 🤣🤣🤣.
Sprdam se, moj jede sve iz Lidla samo je neke jabuke iz naselja dobio, svima visak bile 😅.
Ja vas nikak uhvatiti, bas mi je falilo pisanje 😅 moj mali se poceo penjati, na kutnu, na stolic, na stolce, znaci zadnju tri dana ga igracke uopce ne zanimaju, samo se penje okolo. Mozete misliti kaj stignem napraviti. I bila je sestra kod mene sa malom, znaci nisam sjela 🤦🏼♀️ Kad mala zaspi, moj mali ju probudi i obrnuto, svaka cast Petra, ja ne znam kak prezivljavas.
Ja sam danas bila u mulleru i malo se opskrbila s kasicama, kupila sam one u vrecici vocne, od povrtnih odustajem, nece ni jednu isto kak je i Mikio napisala.
Moj malac je prek noci poceo super jesti tak da imajte strpljenja. Danas je jeo zobene (one najobicnije) kuhane u vodi sa naribanom jabukom i malo cimeta.
Petra ti si pisala da im stavis rizinih navecer u ad. Jel imas onu posebnu dudu za to? Ja sam uzela od aventa al mu prejako ide na to, nije htio piti. Inace sam sad uzela sisac 4 od aventa.
Citala sam dogodovstine sa svekrvama, Grizli svaka ti cast, vjerojatno svatko dobije svekrvu koju moze istrpiti, ja bi dobila zivcani slom.
Nadam se da bum sad mogla cesce pisati, bar da vas ovak svaku vecer pohvatam.
U srijedu idemo na taj kao sistematski. Moram pitati kak sad njegovati zubice, jel treba kakva pasta ili ne.
I kad ste spomenule jaje, moj svaki put dobije fleke, ne znam dal da sad nastavljam sa osminama ili? To sam isto mislila pitati pedijatricu.
Sortiraj odgovore
Najstariji