ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    14. Rujan 2020. 10:49

MaRe u pbz-u nas je i otpilila. Zovem otp baš da probamo kod njih
    Mom evo ja baš smrzavam nama u vrećice sve očišćeno i spremno za juhu, njemu sam mrkvu isto na komadiće a rajčice moja mama i izrezane i cijele zamrzne- cijele u juhu ubaci, izrezane za sataraš itd. Ja baš nemam toliko mjesta u zamrzivaču
    Ja sam inače tip koji ujutro pije kavu i kontemplira o smislu života ali apsolutno to ne stignem sada i baš mi fali

[iimg]

Damnarexx 🌺
    14. Rujan 2020. 11:40

Petra  hvalaa😘 imam i ja sisac 6+ pa cu tako probati. Bas me zanima🤔
    Grizli hahaha vrh😂😂 btw i E je neki dan imala seansu od 3 do 5. Plakalo mi se.
    Deedee kad zavrsite crtanje pokazi nam da budem malo ljubomorna🌼😍 i bravo za skoro posjedanje!
    Mrgud  uredu je tako osjecati se, ima nas jos 🙃 
    Treba te dane, tjedne, mjesece😏 znati izgurati jer poboljsanje sigurno slijedi. 
    Annika drzim fige da vam uspije🤞

mrgud_zg
    14. Rujan 2020. 11:59

Napisala poruku i nestala mi. 🤬
    Hvala svima na utjesi. Nocas bila bolja noc. PA se napokon i ja bolje osjecam
    Annika drzim fige za banku 🤞
    Deedee bravo za V 🥳🥳 sad ce ti to brzo sve jedno za drugim
    Zarice ja imam ergobaby metro. Meni su super. Fakat su lagana, lagano se voze, i otvaraju/zatvaraju. Meni je super kaj imaju rupicastu zadnji stranu jer sam ja ove godine jaaako puno na moru i vani. U usporedbi sa “sportskim” su dosta niska (naglasavam zbog problema s ledina?). Mrvicu me zivcira kaj se nekak cuju zadnji kotaci 😂 (onak tktktk). Frendica mi je nedavno kupila mast m2 i isto je zadovoljna (cine mi se vislja) a kaze da su ful lagana i na akciji su u babycentru. Meni je fkt ok kaj u ducanima daju da probas otvorit zatvorit mislim da je to dosta bitno. Ugl gledala sam i babyzen al po nicem nisam vidjela da se isplati dat jos preko 1000 kn vise 🙈. Eto valjda sam malo pomogla

• mom12
    14. Rujan 2020. 12:15

Mrgud jel ih mozes polec?
    Jesi ti to na pocetku kupila sa kosarom ili za ljetna kolica?

mrgud_zg
    14. Rujan 2020. 12:19

Mom to su samo kisobran, kupila sam ih prije 2 mj. Mogu ic u 0.polozaj sto mi je bila jedna od vaznijih stvari kad sam birala. 
    Losa moj muz je poludalmatinac i najvise na svijetu voli spavat 😂 a mali je uzasan spavac, pa bi rekla da jos genetika nije dosla do izrazaja 🤪

• mom12
    14. Rujan 2020. 13:15

Sta vi hocete rec za dalmatince😏😏😏
    😅

Lavica27
    14. Rujan 2020. 13:23

Da vole spavat mom🤣
    Jutro/dan! Mi u pogonu od jutra..noc je bila ok, probudio se u pola 3 prvi put,dala sam mu 120 i obje cice,vise nis ne kuzim...
    Mrgud drago mi je ra je bila bolja noc! Babyzen su niza od svih ostalih,cini mi se.
    Annika nadam se da ce vam odobriti neka banka🤞
    Grizli hahahahaha

14. Rujan 2020. 13:27

Grizli

E cure ako je beba olizala pod cca 30 cm jel se to smatra da je uvedena prasina ili ju moram posebno uvodit jos? Jel smijem danas onda uvodit i drugu namirnicu? 🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Mi smo to uveli cim je propuzao isto kao i hranu sa poda.. 🙈🙈🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #nemajkanakvadrat nemogu ga bas od svega zastiti a i ne zelim..   Nek si jaca inunitet 🤣🤣 moja baba je poludila kad je vidjela da je uzeo keks sa  trave i  pojeo... Ja  joj samo rekla neka suti jer je ona mom ocu kad je bio 3 dana star dala griz na rijetko kuhan na mljeku tak da mislim da ce mi dijete prezivjet ako pojede nest sa poda.

• Zarica
    14. Rujan 2020. 15:11

ma da, babyzen su uber niska. A ak su niza nebu dobro... vidjet cemo za mast. Inace mislim da za ergobaby postoji i kosara. Btw. moj isto poludalmos al se potpuno pozagrebackio

• Hani
    14. Rujan 2020. 15:11

Uuffff. Pozz, ljudi😚
    Jel se to Vita mrdnula?😄
    Annika, pa valjda ce se naci neka banka...
    Mrgud, 😘😘😘 moŽes ti to😉
    Kod nas standardno, 9 buđenja nocas, mijenjanje postelhine i voda/sisa, budan od 6. Jedva cekam zahlađenje, mozda se vrati na onaj divni, nekad bilo, sad se spominjalo, ritam od 1-2 buđenja🙄😏
    Ovih dana se prebacuje na 2 dnevna spavanja sa onih pola sata svako sat ipo. Jutros oko 10ipi je odspava 35 min i evo sad. 
    Danas je strasno cendrav, samo je po rukama. 
    Mojim😁, a čijim drugo😎. Kolica ne želi vidjeti danas. Idem nešto pojest... Želim vam ugodniji dan😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.