ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    13. Rujan 2020. 22:17

Mi slusamo lisicu..slona dondolana..
    Cucla i ja...to joj je naj naj....i sl...to bas uziva slusat...samo sad nade mob i odma u usta...🙄🙄🙄...fujjj..pa ga moram dobro sakrit...al ona cuje zvuk pa trazi...😅😅
    Fibru malu imamo...37.7...i nije bas mala...al se nadam da ce proc...
    Bili smo na moru 3 dana nadam se da nije bolesna nego da su zubi😏😏...jer lijepo jede i vesela je

Grizli
    13. Rujan 2020. 22:24

Mare 🤣🤣🤣 dobra dobra fora sa sveki. 
    DeeDee bravo V... Prvo si se govorila da nece nista a sad ce u 2 tjedna pocet trcat... 🤣🤣 A sanytol za rublje je boca od pola litre, zadnje sam kupila u konzumu, a znala sam uzet i u mulleru i ako se ne varam cak je u mulleru bio jeftiniji. Dugo mi traje jer kombiniram sa drugim sredstvima pa nisam uzimala sad odavno, bas mi pri kraju vec kad spominjemo ga. 
    Meni se dobar pokazao i od DM-a isto za rublje tekuci, njega sam prvi put koristila za sterilizaciju krpa koje koristimo u proizvodnji i taman nam bili uzet uzorak iz hzzjz i bris sa krpa bio sterilan. Tako da od onda i njega koristim. 

Jedno mozda bedasto pitanje ali jaje kad se uvodi jel mora bas biti tvrdo kuhano ili se moze dat i poširano, meko kuhano, u nekoj palacinkici kao??? 🤔 Planiram sutra probat krenut a njime... 

• Zarica
    13. Rujan 2020. 23:11

Mare, ja ga isto tako zarobim u krilu da spava. Otima se al brzo poklekne. Mi od pjesmica na yt slusamo miks neki, mislim da Najslusanije djecje pjesme, pocne sa Zeko i potocic. Mali ga bas obozava. I neki miks Djecji zbor Vjeverica. Ta dva miksa se konstanto vrte i malac prepoznaje svaku pjesmu:)

Mrgud, meni kad sam uvela tu veceru mlijeko+zitarica, on mi se isto na pocetku znao buditi. Prvo sam ga dojila jedanput po noci da mu ne bude bas sok iznenada jer je znao cesto cicat po noci, a kroz par tjedana sam izbacila i to. S tim vecernjim obrokom sam osigurala da nije gladan pa sam i ja bila mirnija. Na pocetku je par puta mm uskocio s uspavljivanjem. I brzo je krenulo na bolje. Mozda da probate zgurat par noci vristanja, jer gladan nebi trebao biti🤷‍♀️

Mikio, bas sam dobila jake generalne antipreporuke za tu perilicu susilicu 2u1 bas iz razloga koje spominjes. 

• mom12
    13. Rujan 2020. 23:21

Mrgud nemas se zasto osjecat lose...nije gladan nije sporak...dovoljno si trpila budenja...pritrpi koju noc vristanje i naviknit ce se...ja kad odlucim nesto napravit iako mi ona place ja ignoriram...nor oce se nosat ili znam da joj se spava a place....naravno da znam da nije gladna da je presvucena i nije bolesna...nebi da je gladnu stavljam spavat oa cu se lose osjecat...rijetko imamo takve epizode al eto dogode se...kad ga nemozes slusat muzu proslijedi jer ako si nervozna i zivcana ti beba je jos gora...

MaRe
    14. Rujan 2020. 05:23

Ja cu izludit..vec danima se probudim u neko doba i ne mogu zaspati nazad 😒😒 Nesanica kao za vrijeme trudnoće 😆 Rekla sam muzu ak ne dobijem ovaj mj naježili smo 🤣

annika
    14. Rujan 2020. 07:57

Jutro, pročitala vss ali nemam ništs pametbo za napisati. Orošli cijeli tjedan rješavsli popravak auta, banku za APN- koja nas je blago rečeno otpilila. 
    Spavanje kako koja noć, dan isto tako- nekad se zaigra i super je, nekad vrišti iz sveg glasa i ni sam ne zna što bi

[iimg]

MaRe
    14. Rujan 2020. 08:41

Annika koja banka? Probajte drugu...Pbz i Hpb valjda najvise toga odobravaju,uzimaju putni trosak u obzi. Erste 0 bodova.
    Losa sigurno je mjesec preblizu zemlji😁

• mom12
    14. Rujan 2020. 08:43

Ja sam jutros vridna bila...😅😅😅
    Narezala tikvica ...tikvu hokadio fazol i zamrznula da imam za nju za zimu...😁😁...
    Jeste vi zamrzavale mrkvu i rajcicu ili to ipak ne?
    Kako cu rajcicu samo skuhat ili svjezu?
    I ja sam sve odvojila svaku namirnicu...mada mi sestra kaze da bi ona miks napravila za jedan rucak...
    Anika u tebe zivo...drzi se..

DeeDee
    14. Rujan 2020. 09:10

Mom hmm ja nisam za nju rajčicu, mislim, skuhala sam salsu sa svim što već stavim (ima i soli a i žličica šećera da ne bude prekiselo) pa neće još dobit. a sirove rajčice ionako jedem samo kad su mi u vrtu, dakle ljeti, tako da i s njom planiram pratit sezonu🤷

[/url

• mom12
    14. Rujan 2020. 09:29

Ja njoj jos nisam dala da proba...ni neznam kako bi...sad ce 9mj a poslje ih vise nece bit😅..
    A salsu imam i ja..al nije za nju😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.