Mi slusamo lisicu..slona dondolana..
Cucla i ja...to joj je naj naj....i sl...to bas uziva slusat...samo sad nade mob i odma u usta...🙄🙄🙄...fujjj..pa ga moram dobro sakrit...al ona cuje zvuk pa trazi...😅😅
Fibru malu imamo...37.7...i nije bas mala...al se nadam da ce proc...
Bili smo na moru 3 dana nadam se da nije bolesna nego da su zubi😏😏...jer lijepo jede i vesela je
Mare 🤣🤣🤣 dobra dobra fora sa sveki.
DeeDee bravo V... Prvo si se govorila da nece nista a sad ce u 2 tjedna pocet trcat... 🤣🤣 A sanytol za rublje je boca od pola litre, zadnje sam kupila u konzumu, a znala sam uzet i u mulleru i ako se ne varam cak je u mulleru bio jeftiniji. Dugo mi traje jer kombiniram sa drugim sredstvima pa nisam uzimala sad odavno, bas mi pri kraju vec kad spominjemo ga.
Meni se dobar pokazao i od DM-a isto za rublje tekuci, njega sam prvi put koristila za sterilizaciju krpa koje koristimo u proizvodnji i taman nam bili uzet uzorak iz hzzjz i bris sa krpa bio sterilan. Tako da od onda i njega koristim.
.
Jedno mozda bedasto pitanje ali jaje kad se uvodi jel mora bas biti tvrdo kuhano ili se moze dat i poširano, meko kuhano, u nekoj palacinkici kao??? 🤔 Planiram sutra probat krenut a njime...
Mare, ja ga isto tako zarobim u krilu da spava. Otima se al brzo poklekne. Mi od pjesmica na yt slusamo miks neki, mislim da Najslusanije djecje pjesme, pocne sa Zeko i potocic. Mali ga bas obozava. I neki miks Djecji zbor Vjeverica. Ta dva miksa se konstanto vrte i malac prepoznaje svaku pjesmu:)
.
Mrgud, meni kad sam uvela tu veceru mlijeko+zitarica, on mi se isto na pocetku znao buditi. Prvo sam ga dojila jedanput po noci da mu ne bude bas sok iznenada jer je znao cesto cicat po noci, a kroz par tjedana sam izbacila i to. S tim vecernjim obrokom sam osigurala da nije gladan pa sam i ja bila mirnija. Na pocetku je par puta mm uskocio s uspavljivanjem. I brzo je krenulo na bolje. Mozda da probate zgurat par noci vristanja, jer gladan nebi trebao biti🤷♀️
.
Mikio, bas sam dobila jake generalne antipreporuke za tu perilicu susilicu 2u1 bas iz razloga koje spominjes.
Mrgud nemas se zasto osjecat lose...nije gladan nije sporak...dovoljno si trpila budenja...pritrpi koju noc vristanje i naviknit ce se...ja kad odlucim nesto napravit iako mi ona place ja ignoriram...nor oce se nosat ili znam da joj se spava a place....naravno da znam da nije gladna da je presvucena i nije bolesna...nebi da je gladnu stavljam spavat oa cu se lose osjecat...rijetko imamo takve epizode al eto dogode se...kad ga nemozes slusat muzu proslijedi jer ako si nervozna i zivcana ti beba je jos gora...
Ja cu izludit..vec danima se probudim u neko doba i ne mogu zaspati nazad 😒😒 Nesanica kao za vrijeme trudnoće 😆 Rekla sam muzu ak ne dobijem ovaj mj naježili smo 🤣
Jutro, pročitala vss ali nemam ništs pametbo za napisati. Orošli cijeli tjedan rješavsli popravak auta, banku za APN- koja nas je blago rečeno otpilila.
Spavanje kako koja noć, dan isto tako- nekad se zaigra i super je, nekad vrišti iz sveg glasa i ni sam ne zna što bi
[iimg]
Annika koja banka? Probajte drugu...Pbz i Hpb valjda najvise toga odobravaju,uzimaju putni trosak u obzi. Erste 0 bodova.
Losa sigurno je mjesec preblizu zemlji😁
Ja sam jutros vridna bila...😅😅😅
Narezala tikvica ...tikvu hokadio fazol i zamrznula da imam za nju za zimu...😁😁...
Jeste vi zamrzavale mrkvu i rajcicu ili to ipak ne?
Kako cu rajcicu samo skuhat ili svjezu?
I ja sam sve odvojila svaku namirnicu...mada mi sestra kaze da bi ona miks napravila za jedan rucak...
Anika u tebe zivo...drzi se..
Mom hmm ja nisam za nju rajčicu, mislim, skuhala sam salsu sa svim što već stavim (ima i soli a i žličica šećera da ne bude prekiselo) pa neće još dobit. a sirove rajčice ionako jedem samo kad su mi u vrtu, dakle ljeti, tako da i s njom planiram pratit sezonu🤷
[/url
Ja njoj jos nisam dala da proba...ni neznam kako bi...sad ce 9mj a poslje ih vise nece bit😅..
A salsu imam i ja..al nije za nju😆
Sortiraj odgovore
Najstariji