Sinsay stigao..mislim da će sve odovarati..ak se šta previše ne skupi u pranju Super mi je i mislim da ću još koju turu naručiti
Vreću za spavanje sam mu uzela 86/92...stat će u nju do škole
.
Za zimu ništa ne spremam jer nemam škrinje..samo onaj ladičar od frižidera. To ćemo od nagodine :)
Teta sve sprema...ima škrinju za meso i posebnu za povrće...ona ko i Grizli smrzava sve što se da.
Jutrooo... Moje djete uvelo novi tempo pricanja u snu od 3 do 5... 🙄 Kad bi bar mogla ignorirati i spavat... Danas cemo ubrzat pripreme njene sobe za selidbu u svoju sobu...
Losa bas sam htjela ti komentirat da ocito imas takvu bebu pa spava, neke imaju ko ja srece pa spava vecinom dobro, a nekima je grah bas pao ono nikako... Ima do navika i postupaka al i sreca je faktor.
Rajcicu mozete cure smrznut cijelu, samo ju se opere. I onda po potrebi izvaditi kad malo se odmrzne kad ju se prereze kozica sama padne dole. Ja znam tako i nama za salsu ne kuham ju unaprijed. I bude brzo gotovo i fino, al nije bas za svjezu upotrebu takve rajcice malo je gnjecava.
Mrkvu ogulila i nasjeckala na kolutice i tako ju gnjecim vilicon joj. Onako u komadu budu mi previse spuzvasta.
Mrgud, jesi ti rekla da imas ergobaby metro? Il je to bio neko drugi? Frendica sad gleda kolica i zapele joj te za oci. Ima ful s kicmom problema pa joj bitno da su sto prakticnija, lako sklopiva, ne preteska... jel moze neka recenzija ko god da je to bio:)
Meni te rajcice nikako ne valjaju osim skroz svijeze. Brzo dobe neki vonj koji me bas odbija. Bilo iz vrta mi bilo iz ducana. Al skuzila sam da drugi nemaju tuh problema:)
Ja njoj jos nisam dala da proba…ni neznam kako bi…sad ce 9mj a poslje ih vise nece bit😅..
A salsu imam i ja..al nije za nju😆
Ma nisam skužila šta pitaš 🤦
Nisam joj ni ja dala sirovi ali nekako ne dramim oko toga, jest ce ih druge godine..nije probala ni jagode ni trešnje ni dosta povrća, šta stigne stigne, šta ne jbg, druge godine :D
Ona neće u jaslice pa mi nije godina dana deadline.
Evo danas sam joj dala jogurt, par žličica sam umiješala u breskvu i bananu, bila je vrlo zadovoljna 😁😁
[/url
Mare i mi imamo tu 86/92 vreću od sinsaya, baš sam i ja komentirala da bi mogla dvije zime pokriti, bar mi sad tako izgleda 😁😁😁
Grizli i meni je plan ovaj tjedan pomicati / vratiti / proslijediti sve iz sobice sto nam više ne treba, za vikend (valjda) napokon crtanje i drugi tjedan bi onda probali prebaciti ju.
Zarice i ja imam taj problem :D
[/url
Bas sam u domacim kasicama sad nasla za rajcicu da se skuha...
Grizli hvala...specijalac si za zamzavanje😘😘😘😘😘
Ja sam tresnje dala...al jagode nisam...
Sa god dana km jagode med i orasasto...sve ostalo ja svojoj dajem..
Jedino paprikom nije odusevljena😅
E cure ako je beba olizala pod cca 30 cm jel se to smatra da je uvedena prasina ili ju moram posebno uvodit jos? Jel smijem danas onda uvodit i drugu namirnicu? 🤦♀️
E cure ako je beba olizala pod cca 30 cm jel se to smatra da je uvedena prasina ili ju moram posebno uvodit jos? Jel smijem danas onda uvodit i drugu namirnicu? 🤦♀️
😂😂😂😂😂😂
Prašina uvedena, daj joj sutra još koji centimetar da budeš sigurna. Danas nešto manje alergeno 🤣🤣
[/url
😂😂😂😂😂😂
Prašina uvedena, daj joj sutra još koji centimetar da budeš sigurna. Danas nešto manje alergeno 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji