Ja se trudim da iskoristim sta mogu domace al da se puno zamaram i nisam...sta uspije uspije...niti se drzim preporuka striktno....nego kako ja mislim da je dobro u tom trenu....npr ja jos nisam uvela ribu...ne zbog alergija negon zbog straha da ne ostane kostica...
Naravno mom da ako imas domace, dajes domace🙂. A sve se nekako i drzimo i ne drzimo smjernica. Meni je samo bitno da jede sto raznovrsnije jer trenutno je sve na bazi voca i zitarica..
Losa, ne znam sto je tocno preporula za jaja na Domacim kasicama, ali da, one su mi bile inspiracija 😆. Krenem kod njih porrazit neke odgovore, uhvatim se kako okrecem ocima i onda zaboravik i sto sam uopce trebala
...
Ja nisam u nikakvim grupama osim ovdje😁
Taani tnx na odg!
Ja ne znam kad cu jaje uvest. Ima vremena🤔
Ribu isto nisam, budem..
Ja se trudim da jede sto imamo domace i kombiniram sa kupovnim.
Ma samo chill🤗🌼
Prirodi uzgoj 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤢🤢🤢🤮🤮🤮 Ne znam miješaju mi se osjećaji prema tom pojmu.
DeeDee daaa to je to organsko vs prirodno...
Losa naravno to je iz domacih kasica preporuka sto svježije mora biti, a onda nahvale amaranth, kokos, avokado... Mislim daj me nemojte...
Mom kad ti misliš lentu staviti svaki put mozgam koliko mjeseci ima... I ti Losa isto? Imala si ti prije lenticu pa sad nemas. Bas mi fali to kod vas...
Red fox ovo cu shvatiti ko kompliment da imam debele zivce.
Ja dAnas malom na plazi dala nektarinu u ruku. Mama i ja smo ga snimale i umirale od smijeha. To ce mi ostat bas krasna uspomena. On tooooliko voli jest, meni je to preslatko. 😊 ( isto tolko NE voli spAvat 🙈😂)
Ja sto sam mogla nabavit od nekog sam nabavila, ostalo jede kupovno. Sad kak smo opet na moru jede stalno oslica, obozava ga (mom oslic ti skoro uopce nema kosti, prelako se cisti 😉).
Ja jos nisam uvela jaje ni nista mlijecno. Moram vidjet s pedijatricom kaj cu s tin kad se vratimo u zg zbog onog osipanja na ad 😖..
Super mi je kak je svaka zadovoljna s kolicima, to je ustvari dokaz da ima puno dobrih proizvoda na trzistu. Sto je super.
Deedee mi smo danas isto imali takav dan. Osim popodne kad nije jtio spavaf al je zaspo u kolicima i kad sam ga prebacila u kindac spavao 2 sata. On cim je naspavan je savrsene volje. Danas pak otkrio plazenje jezika 😂
Sestri sam rekla da cu uvest za tjedan dana...napala me za ribu😅😅😅...
Grizli neznam uopce kako stavit🤣🤣🤣...19.9. Imat cemo 9.mj...tila bi stavit kad bi neko nekome objasnio al onda kako citam citam...pa mi se nebi dalo trazit nazad😂😂
Mikio ti si napredna ti ides sa bjelanjkom...kad smo sve dojile i izdajale trebali smo cuvat mlijeko za jogurt i sir😂😂😂😂😂😂😂da bude domace i fresh😅😅😅😅😅
Ma sva sreca pa me ta fizijatrica zna zbog Juraja tak da je ona meni umirala od smijeha dok sam ja curama govorile da su u kazni od tog dana i da ce vjezbat 5 puta na dan 😅🙈🤷🏻♀️...
Svjeze sneseno jaje 🤣🤣🤣🤣🤣... Mozda ih same snesu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️...
Ali... Nisam se pohvalila... Dobila SVJEZE UBRANU blitvu, zblansirala ju, zmiksala, stavila u posudice za led i pravac kistra... Unutar dva sata od branja... Sto dva, sat vremena od branja 🤣🤣🤣🤣, smijala sam se samoj sebi.
Red ne znam kakve sisace ima avent ali bas sam Damnarexx pisala da mi koristimo isti sisac za ad sa ili bez rizinih, nukove bocice imamo, sisac za 6+ mjeseci, velicina M, a S nam je za vodu. Damnarexx jesi probala?
Stigao i ovaj test mm negativan tako da sutra via Italia gospodin odlazi... 🙈... Budite spremne na moje vecernje ispade.
E da... Red ja se stvarno ne smijem zalit na cure, one u 90% slucajeve spavaju u isto vrijeme a ako i ne spavaju, ona koja spava, spava... Nis ju ne budi. Za sada je tako, vidjet cemo do kad 😅... Jbg, ja to po vojnicki doma. Sad se jede, sad se spava, sad se igra 🤣... Realno da ja nisam takva i ne forsiram i da su one drugacije pa da ne popuste bilo bi mi puuuunooo teze... 🤷🏻♀️.
Sad opet moram napravit vecernji raspored za iduca tri tjedna dok mm nema.
I slajm me ubija... Imam osjecaj da su mi pluca puna i sve me gusi 🙄. Sva sreca pocela produktivno kasljat pa se nadam da ce uskoro biti bolje, nocu me ubija, a ne mogu se iskasljati kako treba da cure nebi prepala 😅
DeeDee vidjela na Sinsay majicu za tebe... Dexter's laboratory 🤣
Ugodna noc svima 😘
url=https://lilypie.com][/url
Losa ma nisam mislila da nema skroz, al stvarno se lako cisti, pogotovo tko ima more za kupit svjezu (mom 😉) a i beba ne pojede cijelu ribu pa se moze ocistit
Nego 🤦♀️ Moj opet imao tulum od 00:45-2:30. I ustao prije 7. Ne znam tocno kad jer ne znam za sebe 😫
Ja ne kuzim kaj se to dogada 🤷♀️😫
moj se probudio vidno nenaspavan i sad histerizira a ja nemajka doručkujem i tipkam, pokušavam ustaliti to spavanje pa ga neću još uspavljivati
mom traži podlanicu za bebu, one su ti savršene za bebe
da mi se jednom zabila kost u grlu- kao djetetu jedno par puta. lijek za to kod nas u kući je bilo pij puno vode i jedi sredinu od kruha. i do nedavno sam mislila da svi tako
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji