ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    13. Rujan 2020. 17:14

mrgud_zg

Nakon rucka je Punih sat vremena kmecao a zavrsilo je histerijom. Umoran ko pes, trlja oci al sve je zanimljijije od spavanja. Nakon ovak lose noci, ujutro odspavao 45 min, i sad uopce nece. Na kraju ga je moja mama uzela u kolica i otisla van. Nemojte mi zvat socijalnu al fakat sam ljuta. Apsolutno ne razumijem kaj je to u njegovoj glavi i bas mi dode da sjednem i placem. Namjerno ga prvi put nisam htjela stavit na cicu da se umiri jer je to zacaran krug, znam da nije gladan, a kad svaki put popustim samo mu dajem da manipulira 😫 bas sam jadna

Znaci isto nam je danas...jao vratila bi ga u rodiliste danas🙄

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    13. Rujan 2020. 19:34

Mi smo jučer i danas u điru i baš je dobrica, noć solidna s par već standardnih urlanja - hranjenja. Mi od bočice s pahuljicama dobijemo koji sat, probudi se ali zaspi čim joj dam dudu, prije histerije pa mi i to puno znači. Nadam se da su se bebe smirile svima 🤗.

[/url

DeeDee
    13. Rujan 2020. 19:40

Btw danas se iz ljuljanja na sve 4 na kratko pokrenula pa spustila na jedno koljeno i tako nekako sjela, možda se nešto pokrene, uzbuđena sam 🤭😁😁😁

[/url

MaRe
    13. Rujan 2020. 20:04

Deedee bude to zacas :) tak se i moj...ljuljao ljuljao i samo sjeo. 
    .
    Evo A vec spava,bili kod mojih i zaspao u jajetu na putu kuci,pustili ga da spava dok mu nisam bocu napravila...probudili ga,samo ga prebrisala mokrom gazom da ga ne budim previse kupanjem...pojeo i zaspao nazad :) 
    Poceo mi unazad dvije noci puzat u snu po kreveticu pa zaglavi i cvili al sve spava,uopce se ne budi...sinoc je sjedio i tak cvilio,ja mislila budan...ma da,sam ga polegla i spava on 🙈
    Mrgud bas kad vidim kak ih muce zubi sam sretna sto ih nema jos. Za uspavljivanje...ja A vec neko vrijeme uspavljujem tako da ga samo naslonim na prsa i ili ga mazim ili pjevam (Razboli se lisica🤣🤣🤣) i to upali svaki put. Kad je tako umoran a nece zaspati onda se zna derati,vristati i otimati al ne popustam nego ga samo cvrsto stisnem na prsa i nakon min-dvije uvijek se preda i zaspi. 

• mom12
    13. Rujan 2020. 20:05

DeeDee

Btw danas se iz ljuljanja na sve 4 na kratko pokrenula pa spustila na jedno koljeno i tako nekako sjela, možda se nešto pokrene, uzbuđena sam 🤭😁😁😁

👏👏👏👏bravo V🥰🥰🥰...
    I moja nesto brlja sa puzanjem al zato se dize na veliko...😅😅😅...i nece da sjedi ili da je legnem nego nekako noge ukoci bas je moras stavit na noge i krene skakat kad je na nogama🤣🤣

Valkris
    13. Rujan 2020. 20:29

Nasa uspavanka je Zeko i potočić 🥰 al to preko dana.. Za nocno spavanje popije bocicu u krevetu u polulezecem, na jastuku, zazmiri i spava..
    Danas smo puno pjevali i slusali yt al moram priznat da ne znam tu lisicu ahhah

DeeDee
    13. Rujan 2020. 20:52

Joj ja njoj uopće ne puštam te dječje pjesmice, možda bi trebala početi 🤭
    A uspavanka je zvuk fena i dalje, blaženi fen.
    .
    Htjela sam pitat, ovo što ste danas pisale za pranje, koji oblik sanytola koristite i kako? Nije mi nikad palo na pamet a sve čistim s njim 🤔
    Imam onaj u spreju i baš koncentrat, je za robu neki posebni ili kako? 

[/url

Lavica27
    13. Rujan 2020. 20:52

E grizli ja perem identicno kao ti. Sanytol koristim. A i nemam susilicu pa sve peglam.
    Joj cure ja sam odavno skuzila da je isto dala mu 150ml i 2 cice ili 90 prije spavanja, ima unutarnji sat. 
    Mrgud drz se...nemam savjet osim nemoj skrenut🙈
    Bravo Vita!! Mi smo sve cesce na sve 4 ali samo ljuljanje.
    Nego,uspjela me OPET upiknuti pcela ispod lista prema zglobu, natekla mi noga posteno. Luda sam vise.

Lavica27
    13. Rujan 2020. 21:15

Deedee imas bas za odjecu sanytol,cep sanytola ide u odjeljak za omeksivac

DeeDee
    13. Rujan 2020. 21:21

Nikad vidjela 🙈🙈🙈
    Ali tnx za info, potražim definitivno, baš sam razmišljala da bi trebala počet neki dezinficijens ubacivati jer ništa ne perem na visokim temperaturama baš, a sanytol mi odlično miriše u svim varijantama 🙂

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.