Nakon rucka je Punih sat vremena kmecao a zavrsilo je histerijom. Umoran ko pes, trlja oci al sve je zanimljijije od spavanja. Nakon ovak lose noci, ujutro odspavao 45 min, i sad uopce nece. Na kraju ga je moja mama uzela u kolica i otisla van. Nemojte mi zvat socijalnu al fakat sam ljuta. Apsolutno ne razumijem kaj je to u njegovoj glavi i bas mi dode da sjednem i placem. Namjerno ga prvi put nisam htjela stavit na cicu da se umiri jer je to zacaran krug, znam da nije gladan, a kad svaki put popustim samo mu dajem da manipulira 😫 bas sam jadna
Znaci isto nam je danas...jao vratila bi ga u rodiliste danas🙄
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mi smo jučer i danas u điru i baš je dobrica, noć solidna s par već standardnih urlanja - hranjenja. Mi od bočice s pahuljicama dobijemo koji sat, probudi se ali zaspi čim joj dam dudu, prije histerije pa mi i to puno znači. Nadam se da su se bebe smirile svima 🤗.
[/url
Btw danas se iz ljuljanja na sve 4 na kratko pokrenula pa spustila na jedno koljeno i tako nekako sjela, možda se nešto pokrene, uzbuđena sam 🤭😁😁😁
[/url
Deedee bude to zacas :) tak se i moj...ljuljao ljuljao i samo sjeo.
.
Evo A vec spava,bili kod mojih i zaspao u jajetu na putu kuci,pustili ga da spava dok mu nisam bocu napravila...probudili ga,samo ga prebrisala mokrom gazom da ga ne budim previse kupanjem...pojeo i zaspao nazad :)
Poceo mi unazad dvije noci puzat u snu po kreveticu pa zaglavi i cvili al sve spava,uopce se ne budi...sinoc je sjedio i tak cvilio,ja mislila budan...ma da,sam ga polegla i spava on 🙈
Mrgud bas kad vidim kak ih muce zubi sam sretna sto ih nema jos. Za uspavljivanje...ja A vec neko vrijeme uspavljujem tako da ga samo naslonim na prsa i ili ga mazim ili pjevam (Razboli se lisica🤣🤣🤣) i to upali svaki put. Kad je tako umoran a nece zaspati onda se zna derati,vristati i otimati al ne popustam nego ga samo cvrsto stisnem na prsa i nakon min-dvije uvijek se preda i zaspi.
Btw danas se iz ljuljanja na sve 4 na kratko pokrenula pa spustila na jedno koljeno i tako nekako sjela, možda se nešto pokrene, uzbuđena sam 🤭😁😁😁
👏👏👏👏bravo V🥰🥰🥰...
I moja nesto brlja sa puzanjem al zato se dize na veliko...😅😅😅...i nece da sjedi ili da je legnem nego nekako noge ukoci bas je moras stavit na noge i krene skakat kad je na nogama🤣🤣
Nasa uspavanka je Zeko i potočić 🥰 al to preko dana.. Za nocno spavanje popije bocicu u krevetu u polulezecem, na jastuku, zazmiri i spava..
Danas smo puno pjevali i slusali yt al moram priznat da ne znam tu lisicu ahhah
Joj ja njoj uopće ne puštam te dječje pjesmice, možda bi trebala početi 🤭
A uspavanka je zvuk fena i dalje, blaženi fen.
.
Htjela sam pitat, ovo što ste danas pisale za pranje, koji oblik sanytola koristite i kako? Nije mi nikad palo na pamet a sve čistim s njim 🤔
Imam onaj u spreju i baš koncentrat, je za robu neki posebni ili kako?
[/url
E grizli ja perem identicno kao ti. Sanytol koristim. A i nemam susilicu pa sve peglam.
Joj cure ja sam odavno skuzila da je isto dala mu 150ml i 2 cice ili 90 prije spavanja, ima unutarnji sat.
Mrgud drz se...nemam savjet osim nemoj skrenut🙈
Bravo Vita!! Mi smo sve cesce na sve 4 ali samo ljuljanje.
Nego,uspjela me OPET upiknuti pcela ispod lista prema zglobu, natekla mi noga posteno. Luda sam vise.
Deedee imas bas za odjecu sanytol,cep sanytola ide u odjeljak za omeksivac
Nikad vidjela 🙈🙈🙈
Ali tnx za info, potražim definitivno, baš sam razmišljala da bi trebala počet neki dezinficijens ubacivati jer ništa ne perem na visokim temperaturama baš, a sanytol mi odlično miriše u svim varijantama 🙂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji