Mrgud vrlo poznato mi je to, zadnjih 2 dana imala sam tu scenu. Fkt ne kuzim🤔 inace je ok.
Petra da te pitam, kad dajes rizine pahiljuce na bocu, koji sisac imas? Neki siri jelda?
Namjeravam joj dati to kao zadnji obrok pred spavanje. Mozda bi izdrzala s time do jutra🤪
.
Ja perem njeno na 40°(a nama rucnike i posteljinu na 90°) i odmah susenje. Imam onu susilicu 2u1. E, sad, primjetila sam da mi se neka robica suzi, to je vjerojatno jer nije pogodna za susilicu al ja svejedno ubacim. Ko bi sad pola susio, pola na strik. Nemam bas mjesta da mi stender stalno bude otvoren🙇
.
Mislim da smo pisale za fleke, sta koristite? Ja za sad Frosch Baby al ne silazi bas bajno. Sad sam pustila da odstoji naspricano, pa cu kasnije masinu upaliti.
Tako ja obavezno ves rucnike krpe poslteljina sve na 90...i ja to zovem bijela roba...dode moja svekrva i kaze a rucnik je roze boje...a ja ono samo blijedo gleda ....ma da je neznam kakve boje u mene se pere tako...
Susilica isto dosta smanji robu...a tek masina....
Kad sam ja od mm oprala dempere od kasmira na 30.prije nekih cca 7 8 god..😅😅😅...
Da sam ostavila sad bi mogli A....🤣🤣🤣🤣🤣
Jbga neiskustvo🙃🙃🙃
Ma na 95 imam program i to perem "bijelo" ono rucnike i tako to, posteljina na 60 jer neznam zasto bi prala na vise kad se svaku vecer operemo a mjenjam ju svakih 7 dana. Njeno perem na 40 odjecu svu, stavim ili alkoholni ocat ili sanytol ili od dm za dezinfekciju rublja tekucinu ovisi koliko je prljava robuca, a tetre, slinceke, rucnike i posteljinu joj na 60 sa isto time za dezinfekciju perem. Opcenito skoro u sav ves stavim to za dezinfekciju. Stisli se bodici od pepco 2 kom, 2 c&a i neki neznam odkud, i jedna lanena haljinica. On frajer pobacao u masinu sve skupa i rucnike i tetre i haljine, carapice... A tetrica iz zara home koja je i inace ona manjih dimenzija dosla jos manja. Nooo nema veze ici ce majka u novu nabavku. 🤣 Bar mi shopping ide!
Lavice ne znam sto, al jucer sam bas bila happy i uopce me nisu nanervirali, cak stovise bas mi bilo dobro nakon toliko vremena malo provest par sati solo. 🤷♀️ Al bitno da je ona meni sad dobra.
Damnarexx ti to nema pravila. Ja mu vec 10 dana dajem veceru na zlicu, ad plus ta neka kasa, ne drzi ga apsolutno ni minute dulje (s tim da mi pricamo o 3-4 budenja kroz noc, znaci nisam uspjela ni jedno izbacit). Al u svakom slucaju sretno 🤞😉
Ja rucnike krpe perem na 90. A bome i njegovo, tetre i rucnike i posteljinu. Nis mi se nije smanjilo. Robu mu uglavnom perem na 60. Nema nis tak fino da se ofucalo 😂 i sve ide u susilicu.
Ajde sad i ja mogu malo kukat.. Znaci otkako je odradio ono spavanje poslje toga je postao uzasno zivcan i stalno kenka place nece jest nista bacila i rucak i uzinu.. Pojeo jutros u 7 mljeko poslje nudila uzinu oko 10 nije htio.. U 13h nudim rucak nece ni to.. Na kraju je tek oko 14h pojeo mljeko i zaspao sam u kreveticu. I naravno da se probudio i opet kenka i cvili nista ga ne zanima sve baca i gura od sebe. Sad i ja malo ludim.
Damnarexx pa cak i ne. Imamo nuk bocice sa sisacem od 6 mjeseci nadalje, velicina M. Na taj piju i sa i bez rizinih. Na bocicu od 180ml vode + mjerica novalaca, stavim mjericu i pol rizinih. Ja to ne napravim gusto jer ovo im je dovoljno da mirnije spavaju. Znaci ne duze, samo ne krenu stenjat i budit se oko pola 6,6 nego se odmah probude u 7, pola 8 i to je to. Ako radim 210 ml vode onda stavim dvije mjerice. Mjericu sam uzela od novalaca. 😉
url=https://lilypie.com][/url
Nakon rucka je Punih sat vremena kmecao a zavrsilo je histerijom. Umoran ko pes, trlja oci al sve je zanimljijije od spavanja. Nakon ovak lose noci, ujutro odspavao 45 min, i sad uopce nece. Na kraju ga je moja mama uzela u kolica i otisla van. Nemojte mi zvat socijalnu al fakat sam ljuta. Apsolutno ne razumijem kaj je to u njegovoj glavi i bas mi dode da sjednem i placem. Namjerno ga prvi put nisam htjela stavit na cicu da se umiri jer je to zacaran krug, znam da nije gladan, a kad svaki put popustim samo mu dajem da manipulira 😫 bas sam jadna
Mrgud 💪💪💪 izdrzi.. Nemam ti neki pametan savjet dati...
Ja sareno na 40, bijelo (rucnici, plahte, carape, donji ves, krpe) na 90. Bebino na nekom programu za bebe isto 40 ili 90.. Susenje vani na zraku..
Mikio, ja ti imam aventovu pingvinku https://www.maliputnici.com/bocice-case-i-tanuri/13/avent-carobna-bocica-pingvin-6-m-crna-200-ml/110432 i navali na nju cim ju vidi, makar u prolazu.. Cak mislim da i previse vode nekad popije..
Sortiraj odgovore
Najstariji