Nama je noć bila ok, imala je dva vrištanja oko ponoći ali smirila se samo s dudom i malo tapšanja, jela je tek oko 3 pa u 7i30 🎉
Uživajte u vikendu, nadam se da će svima proći bez drama 😁
[/url
Tako i meni…i bas mi dotekne cijeli mjesec…cak i ostane nesto…
Mi smo na 20-ak mjesecno 😅
url=https://lilypie.com][/url
Ja isto tjesteninu i rizu na 100 načina 😂😂 ili pile u rernu i krumpir.
Nama noc bila uzas opet sa 18373 buđenja..
Probao je danas pšenični griz.. Opet kisele face al je jeo.. Dodala sam krusku i sljivu.. Ne znam kak da mu bude finije to sve bez tih faca kiselih 😅😅
Na slatku bananu slaze face 🙈🙈
A doci ce i to valjda na svoje..
Planiram piletinu od ponedjeljka, kak se uvodi? Velicina njegovog dlana? I koji dio pileta? Prsa?
Hej haj🙃
Mi se vracamo doma od mojih. Vise sam se umorila, nego odmorila, no dobro..
Ima foru zadnjih dvije noci probudit se u 4h, jesti i oatat budna narednih sat i pol. Znaci mrtva sam😐 jos ju zubi muce a nikako da izađu. Za sad ima donje jedinice, koje je dobila pred mj i pol.
Taani 🤦🤦 poznato mi je to. Meni mama isto tu i tamo kaze, joj vi moderne mame, pa kako smo mi vama itd. Tlak na 1000.
Elin je mucio zatvor i kaze ona daj joj kamilicu sa secerom. Kazem ja, kakav secer sa 7mj🙄
Valkris meni je mama odvojila komadic piletine za nju, tipa 50g-100g nisam sigurna, skuhala sam na pari i pomjesala sa blitvom i krumpiricem😁
.
Ja isto nemam bas ideja za nase ruckove, kod nas se takodjer vrte rizota, paste na 100 nacina, gulasi, domaca pizza, pohano&pomfri i tako😂🙈
Netko je spomenuo prijateljicu s "naprednom bebom". Jao kako me zivciraju takve mame. Imam i ja jednu takvu. Bila je na moru pa je bebi dala da proba morskog psa u nekom restoranu, i kao imala joj beba reakciju pa mu nije vise davala.
Znaci, ne znam kako nazvat taj idiotizam...beba nije ni ribu probala, al mama junacina treba ispricat da oni jedu morske nemani, pa eto mali se osuo, zamislite...
Dzizzzs..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
I meni mama uvijek spominje keks i neznam ni ja sta ja samo ignoriram a i svekrva takoder...al ja ne slusam al doslovno....
Danas sam joj napravila miks piletina paprika krompir i mrkva i prvi put da nije htjela jest...pojela par zlicica i to je to...neznam zasto...i kasnije nakon 1h ponudila opet nece pa joj dala jogurt da bar nesto pojede prije spavanja i to pojela i kad je sve pojela jos otvara usta..😕😕...
Nezmam sta joj je bilo....
Valkris neznam otkud ti zelja za drugim bebanom uz tolika budenja🤪🤪🤪🤪
Ok keksolino al sta je cornelino🤔🤔🤔
Kad spominjete keksolino I slicno...ja sam jučer kupila kilu i po cokolina...al za mamu 🤣🤣 Kad mi se ne da kuhati jest cu cokolino hahahahq
.
Znači dosli dns kod svekrve i ni 5 ni 6 ona vadi kinder cokoladu da da malom 🙈🙈🙈stoput joj govorimo ne al to ko da zidu govoriš...onda joj muz rekao da mu ne moze dati nista sta mi ne odobrimo pa ajd dok smo mi otisli na kavu je jeo krumpir i ribu.
Kad smo kod mama,pricam ja svojoj danas kako smo bili na Rebru i ispituje jel sve ok, kazem joj e da pred koji dan se poceo ljuljati na sve 4. Ona sva presretna, a jel se posjeo ? Joj Ja se svaku vecer molim da propuze. Reko mama nije zaostao pa ima 7.5mj🙄🙄🙄🙄 Kaze ona pa vi ste svi sjedili sa 6mj s jastucima. Uglavnom svako malo prolazimo kroz taj razgovor🤦♀️
Mare kiselo vrhnje🙈
I meni mama uvijek spominje keks i neznam ni ja sta ja samo ignoriram a i svekrva takoder…al ja ne slusam al doslovno….
Danas sam joj napravila miks piletina paprika krompir i mrkva i prvi put da nije htjela jest…pojela par zlicica i to je to…neznam zasto…i kasnije nakon 1h ponudila opet nece pa joj dala jogurt da bar nesto pojede prije spavanja i to pojela i kad je sve pojela jos otvara usta..😕😕…
Nezmam sta joj je bilo….
Valkris neznam otkud ti zelja za drugim bebanom uz tolika budenja🤪🤪🤪🤪
Ok keksolino al sta je cornelino🤔🤔🤔
Ahahaha pa sa sva buđenja odradim sad dok jos imam snage i dok sam u fazonu 😂😂😂
Ok, meso cu u ponedjeljak na pari 😉😉
Danas je 4 puta kakao, i cetvrto je bilo zeleno.... Ne znam jel trebam brinuti, nije jeo nista zeleno... A ne cini se dshidriran, on stvarno jako puno vode popije...
Sortiraj odgovore
Najstariji