A što se tiče keksa, mene ljudi gledaju ko da nisam normalna jer mu nisam vec dala keks. Kao pa 7 mjesecci ce. I to mlade mame, ne samo starije ili vake 🤷♀️
Mare jaoooo sto bi ja uzela taj limder i pojela pred njom. ☺️
Mm danas izrazio zelju da idemo do njegove none. Znala sam da su sveki i sogorica tamo, i kazem ja ok super idemo. Uzela ja tilvicu i heljdu, njenu zdjelicu, zlicu, stvari sve... Došli ja pozdravila svih, malo bila sa tom nonom, poljubila dijete si i rekla idem u shopping tu ti je tata, nona, teta... Za jesti ima u ruksaku sve samo treba skuhat oko 4-4.30 joj dajte i nek ide spavat malo nije bas spavala doma. I otisla. Vratila sam se u 19h. Mm sav izmucen da nista nije spavala, sveki komentira malo je bila nervozna nije spavala a i malo je pojela. Pitam koliko pa oko 150gr kaze mm. Ja uzela malu i kazem joj zlato mamino pa oni tebe drze na dijeti, dodji ti da tebe mama da cicu, tebi je tvoja mama falila jako. Btw mala kad me vidila pocela plakat ko kisna godina, stisla se uz mene i neutjesno plakala ko da se uvrijedila sto sam ju pustila. 😢 To mi najteze palo. A ekipa samo zasutila, nije bilo savjeta nikakvih danas. Ona ko krpelj me drzi i ne pusta. Kad smo sjeli u auto mm kaze skoro sam poludio. 😂😂😂 Ja sam samo komemtirala ma zasto bas nam je bilo lijepo. 🙊
Aaaaa Grizli ..to to,tako se to radi.. 👏👏👏👏
A dobro maloj si falila posto je navikla na tebe al i oni se moraju navikavati da mama nije tu od 0-24..za par mjeseci ce u vrtic pa ce biti drame.
Mi smo malog dns ostavili svekru i svekrvi i otisli na kavu s kumom...nije nas sigurno 3-4 sata bilo...kad smo se vratili mali spavao ko truba.
Meni kak je muz sinoc došao s terena mali se ne odvaja od njega,bas se stisce uz njega i ako ovaj hoce otici jadnicak stane bas vristati i plakati 😔
I mene cude mlade mamesa keksolinom i ostalim stvarima...al ok...prihvati neki su zaostali...😏😏
Grizli wuhuuuuuuu.....odlicno odradeno....😁😁😁😁
Ponosna sam kao da sam i sama to napravila....tako cu i ja ubuduce
i moja se tako ponasa inace...da se igra ili je neko nosi cim mene vidi place...cak i ako sam u kuci...nemoram je ostavit...pq sam oguglala na to...
Ajde ok da uzmes keksolino i neki taj pa kad je frka bolje i to da pojede djete nego cips i kroki sta sam isto vidila na svoje oci da su mame davale klincima. Nije da ja ne jedem cokolino, ili da njoj ga nikad necu dati... Glupost al da joj to vude osnova prehrane necu dopustiti.
Znaci nornalno je da je krpeljica mala sada.
Mare moja sreca je da će M tek iduce jeseni u vrtic kako stvari stoje. Kad ja zavrsim sa rodiljnim ide mm kao papirnato, al ja cu biti doma 😉 i onda ce ju moja mana dolaziti cuvat one dane kad sam u firmi u proizvodnji, kad budem doma radila bit ce samnom. Mi imamo svoju firmu pa nam je lakse se organizirat i posao je na periode pa ceno kombinirat malo ja, malo mm, malo moja mama, malo sestra pa da krene u vrtic normalno a ne na polugodistu.
Mom a tek ja kako sam ponosna sto sam se toga dosjetila. A obavila shopping ne sjecam se kad tako smireno. Procitala u DM-u sve deklaracije sto postoje 🙊...
Grizli vrhunsko odigrano! 😂😂😂
.
Ja nisam jos skuzila da negoduje kad izađem iz videokruga. I na cuvanju je bila samo 2,3 puta po relativno kratko. Al uskoro cemo ju pocet pustati🤭
Damnarexx i ja sam svojoj za sad na ignore ali ne žalim se nimalo 🤭🤭
Sretno s puštanjem, mi smo prošlu subotu prvi put na dulje od dva tri sata i prošlo je odlično 👍
Sad je u fazi da se dosta igra sama ali kad joj dosadi baš traži pažnju (najčešće to odluči baš kad ja odem na WC🤦) s tim da apsolutno ne moram bit ja, bitno da joj se netko obraća i ako je baš dulje vrijeme bila sama onda se najviše razveseli ako je netko malo digne i nosi, čisto da promjeni okolinu 😄😄
Ali baš je glumica, plače, ljuti se, drami - bilo tko dođe i obrati joj se - odmah sramežljivi osmijeh nabaci i kroz par minuta melje sto na sat / smije se / objašnjava 😁
[/url
Helou... Ohoho stranica ste ispisale, imala sam kaj za citat 😊
Idem od kraja... Grizli carice tak se to radi!!! 🎉
DeeDee moje curke su pred nekih mjesec/dva bile u fazi kad su pile preko litru AD-a dnevno, dosle cak do toga da sam zadnju bocu navecer i prvu jutarnju radila sa 210ml vode i 7 mjerica. Evo ih sad ne popiju ni flasu sa 180ml vode. Piju 5 boca AD-a i jedna kasica... Faze, famozne faze 🙄
Mikio kad smo mi ono dobile 😅? Zaboravila sam upisat u aplikaciju 🙈. 09.? Uglavnom rekla sam bez izljeva? Aha... Danas ni tamponi ne pomazu a ketonal mi je najbolji prijatelj 😒. Al bar sam se naspavala, muz spavao s curkama a ja sa M i J... Ugasili se svo troje kak smo legli. Muz me dosao budit u 10 do 8 jer morao do grada 🤭
Svi ozdravili napokon, osim mene 😅... Grlo me sad ubija, onaj sugavi nadrazujuci kasalj. 🙄
Voznja u autu... Jbg od tocke A do tocke B moramo doc...vristale ili ne... Ne vole se bas voziti al nemaju pravo izbora trenutno 😅.
Lavice u potpunosti te razumijem... I J ima trenutaka gdje on jadan misli da pomaze ili samo se zeli malo poigrati/pomaziti sa sekama... ALI NEEE SAAADAAAA... I tako vicem par puta dnevno 🙈
Odoh spat sada, svima mirnu noc zelim 😘😘😘
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji