ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    11. Rujan 2020. 14:44

Le kako udjemo na autocestu dok ne izadjemo s autoceste- npr. zg-osijek. Više od dva sata vrištanja. I tako svaki put. Grozno zvuči ali probamo sve i ne prestaje tako da ga nakon nekog vremena ignoriramo svi odreda. Ako stanemo i izvadim ga bude mir. Čim ga stavim i krenemo dalje- opet.

[iimg]

Valkris
    11. Rujan 2020. 14:50

Bok curke
    Ja evo sama s malim par dana sad.. 💪💪 Mozemo mi to hehe
    Danas je jeo ciklu, onako gadljivo pljuvao van i gunđao, doslovno gunđao hahah tako nikad nije pricao, zao mi je sto nisam mogla snimiti.. 
    Moj je malo promijenio trajanje dnevnih spavanja pa sad odspava i po satt i pol 🤞 noci standardne sa 738 dodavanja dude... 
    Manich, ja bih svom djetetu rekla. 
    Jer si zamislim da mi je netko u skoli s 14 godina rekao da mi tata nije bioloski tata, dosla bih doma, mama bi sve priznala. Osjećala bih se izdano i da su me lagali cijeli zivot. I jos u toj buntovnickoj dobi. Uzas.
    Mare, koji AD A pije?
    I mi ciljamo voznju kad je vrijeme spavanj inace isto bude nervozan.. 

Grizli
    11. Rujan 2020. 14:59

Losa a koliko obroka tvoj ima kroz dan? Sve skupa? 

• Zarica
    11. Rujan 2020. 15:16

Bome Mare, to je fakat puno sati:)

Grizli
    11. Rujan 2020. 15:37

Hm moja ima 3 cicanja i 2 kruta svaki dan, a 4. cicanje popodnevno oko 17.30 mi zadnjih dana zna preskociti. Ja joj ponudim vise puta al ona nece. Probala sma i tipa jogurt ili tako nesto pa da kao uvedemo 3.obrok isto nece. A dobiva bas malo. Recimo nekih 50 grama tjedno. Na vaganju 25.8. imala 6950 gr, jucer 7.080. Za 17-18 dana nekih 130 grama. Jest da je ona uzasno zivahna al ako ne jede taj obrok popodne ona stagnira ili cak gubi. Budem joj davala makar manje tih krutih kolicinski, a na 3 puta. Ako bude htjela. Ne znam al nije gladna jer ja joj dam pa okrene glavu kad je gotova.

E nisam vam rekla kako je mm patentirao za spavanje joj da se ne otkriva... Znaci navlaku od popluna nju uvukao u onu rupu kroz koku se poplun uvlaci do ispod pazuha, krajeve od popluna ugurao oko madraca. Znaci ja sam jutros umrla od smjeha kad sam vidila. Al ona se nije budila, niti budnila za takvo pokrivanje. Inace se sva otkrije, u dugoj pidzami joj vruce jos uvijek, u kratkoj dodje frisko pred jutro a ona se otkrije za 2 minute. 

MaRe
    11. Rujan 2020. 16:16

Moj se isto veseli jajetu jer zna da nekuda ide :) 
    Znali smo ga voziti s nama dok smo trazili kuce pa bi to potrajalo al bi bio miran.
    .
    Valkris Babylove 2 
    I ciklu ni moj nece tako da mu ni je dajem dok ne bude mogao kiselo jer ovako je odvratna.
    .
    Zarice mislim da toliko spava jer se izmori tokom dana...znaci on je bas turbo,samo negdje pici...sekunde mira nema. Imam osjecaj da od pola 8 ujutro do pola 8 navečer samo trcim za njime i vicem ne to ne to 🙈

• AnnA
    11. Rujan 2020. 16:25

Evo malac se posjeo a ja bila u skoli. 
    Ugl DeeDee Mikio Mrgud i ekipa suosjecam i bojim se da nema pomoci sto se budjenja i hrane tice. Moj jucer zaspao u 22:30 i do 7 ujutro bilo jedno 8 budjenja. I stalno je cicao. I rekla bih mozda je gladan ali pelena je bila ful popisana. Evo stvarno ne znam. Moj u 24 sata popije cca 20 mjerica plus dva kruta (jedan kruti su 5 mjera od tih 20 i zitarice) i po noci cica. 
    Dugacak je 72.5 i ima 8800. (Prije dva tjedna na pregledu). I nije debeo. Noge su mu jace ali i mm ima takve i njegova mama i sestra tako da ono. 
    Ako otkrijete recept da se toliko ne bude, javite :)

mala.le.90.
    11. Rujan 2020. 16:48

annika

Le kako udjemo na autocestu dok ne izadjemo s autoceste- npr. zg-osijek. Više od dva sata vrištanja. I tako svaki put. Grozno zvuči ali probamo sve i ne prestaje tako da ga nakon nekog vremena ignoriramo svi odreda. Ako stanemo i izvadim ga bude mir. Čim ga stavim i krenemo dalje- opet.

A evo citala sam da su sad u ovoj dobi od 7 do 9 mj najgori u voznji jer bi sjedili uspravno, posjedali se,dizali, cupali, sto vec ne...
    Ista stvar kod nas...toliko je cenio da bi na tek 5.puhanje u facu dosao do zraka. Stanemo, usuti se iste sekunde. Krenemo, pakao...
    I non stop se okrece prema tati.
    Posto smo se vozili nekom poluplaninskom cestom i nema zive duse, uzela sam ga na sebe nekih kilometar i nije zucnuo...samo razgledava...al posto ga ne namjeravam vaditi vise, nek nam je Bogec na pomoci...dok ne napuni 15 kg...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Zarica
    11. Rujan 2020. 17:04

Moj malac skroz ok u jajetu. Takodjer se dosta vozimo, nemrem se zalit. Uvalim mu nesto da prcka ako krene nervoza. Cikla meni bas fina i kisela i kuhana i pecena 

mala.le.90.
    11. Rujan 2020. 17:13

Tko jos nije, iduci tjedan u Lidlu 5 bodica 80 kn!!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.