ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    11. Rujan 2020. 18:33

Evo live prijenos. Znaci toliko mi svekrva digla tlak. Mali onako uhvatio rub casmatina i kida i kazem ja njemu ne, to se ne smije. A ona meni “joj ti si stroga, i uvijek se sjetim tamo jedne cure koja je otisla na zivce jer je mama bila stroga”. I kazem ja njoj sta sad vi meni kazete da ce meni dijete otic na zivce jer cu ja biti stroga. Znaci digla mi tlak momentalno. Da bi rekla kako je ta mama ostavljala samu djecu i takve stvari. Pa sam joj rekla to je biti nemaran a ne strog. Ono wtf

• Zarica
    11. Rujan 2020. 19:02

Anna, prezivi! :) 

Grizli
    11. Rujan 2020. 19:11

Anna vidim da i tvoju svekrvu ce udomiti Hani. 
    Btw našla sam si majicu za druzenja sa svekrvom. Na njoj pise ni "savršene mame slave rođendan u svibnju" sad moram nac tko izrađuje te majice pa cu ih odmah nastancat nekoliko da imam za svaki dan bar jednu. 

• Hani
    11. Rujan 2020. 19:58

🙋🙋🙋Uzimam sve👵👱👩👴, samo ih šaljite😁 al sa svekrvom uzimam  i ono novo auto iz salona😉😁 pošto se moj malac obožava vozit

MaRe
    11. Rujan 2020. 20:38

LoSa

Hani kolekcionarka svekrva

sve ćemo joj poslati hahahah
    Grizli ja sam nabavila majicu #manimese...redovno ju nosim hahahah

DeeDee
    11. Rujan 2020. 20:46

Znači šta je ovo dijete sad potrpalo u sebe, gledam ju jer me strah da joj ne bude muka a ona blaženo spava..
    Sad sam stvarno uvjerena da je skok. Ili je službeno rupa bez dna 🤷
    U 17 je pojela 180 (napravila sam joj 100 poučena iskustvom jer mi već žao koliko smo te hrane bacili, pa još 40 pa još 40 :S) i sad sam joj pripremila 140 ali sam ubacila rižine pahuljice, tek toliko, da može na bocu pojesti svejedno ali kao možda je zasiti. Znači pojela je u jednom dahu, nastavila vući na prazno i histerično vrištala s pravim mokrim suzama dok joj nisam napravila još 100, pojela i zaspala. 240 + 2 žlice pahuljica 😮😮😮😮😮
    Dakle od jučer u 20i30 do danas u 20i30 je popila 1200ml mlijeka. + Svježi sir/banana/kupine za marendu i + blitva/krumpir/oslić za ručak
    .
    Da se razumijemo, ja joj nikad ne dajem jest dok ne traži i nikad je ne tjeram da pojede sve ako neće, napominjem jer sad kad sam ovo gore pročitala zvuči kao da je tovim 🤪🤪

[/url

MaRe
    11. Rujan 2020. 21:00

DeeDee samo joj daj..sad su aktivni pa im treba više. Već sam rekla da moj popije 210 (vode + 7 mjerica) ispadne puna boca...bocu dobije oko 8 ujutro, onda oko 10-11 je doručak (mliječno,žitarice,voće) pa oko 1-2 je ručak, oko 5 boca i pola 8,8 opet boca. A još između toga užica sve i svašta od mene. Sad kad jedem mu ili mrvice kruha moram davati ili mu dam onaj kukuruzni flips jer iako je npr prije toga slistio punu bocu ne može me vidjeti da jedem 
    Ja si nekak mislim da im previše ne može biti jer moj kad je sit samo maše glavom da neće.

DeeDee
    11. Rujan 2020. 21:10

Upravo pregledavam šta mi je šogorica poslala i definitivno ne moram u shopping, osim onih lidlovih bodića na koje sam se namjerila. Prekrasna vreća iz sinsaya i 10 pidžamica i rompera haha, zakon je imati nećakinju koja nosi broj veći od moje šmizle 😁😁 iako mi se čini da će je kroz godinu i prerasti 😄

[/url

Grizli
    11. Rujan 2020. 21:35

DeeDee nase cure se def vise ne prate... 😂😂😂 M toliko ne pojede ja mislim u 2 dana. 😏... 
    Izbacila bi joj nocno cicanje al me strah da nece onda nista dobivati pak. 
    Hani auto cu joj jos natankat o svom trosku da se doveze k tebi. Hani skuplja svekrve ko Pokémone... 😂
    Mare lajkam i tvoju ideju za majicu. 

Grizli
    11. Rujan 2020. 21:45

Losa mislim iskreno zapravo se nadam da M ima moj metabolizam... Od pocetka je ona teska za dobivati. Al sad bas vidim ako pojede puno preskoci obrok i izgubi na vagi. Recimo u utorak je imala 7.100 rucala kasice 180gr,cicala u 18h, u srijedu rucala 20
    220 gr, u 18h je cicala svega 1 minutu i imala je 7.080, cetvrtak nije htjela cicat od 14 kad je pojela 250gr kasice (teletina, mrkva, tikvica i proso) do 20.30 kad je pocicala 140 gr i imala 6.960, danas rucala 180gr, cicala oko 18h kratko al je cicala i imala je 7 ravnih. Pa razmisljam dal da joj ubacim kakve snackice između ono par zlic jogurta, komadic voca, keksic, nesto... , jer kod mene to pali. Ja dok nisam imala 6 obroka kroz dan 4 konkretna i 2 nesto usput, a ponekad i nocu nakon dojenja jedem, ja sam samo gubila kile, sad stagniram između 58-59. Zadnji put sam te kg imala u 2 srednje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.