ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    11. Rujan 2020. 11:23

Manich, kako cure kazu. Potrazi strucni savjet kako i kada razgovarati s malcem i bit ce ti lakse, sama niti ne moras znat kako to sve izvesti. Opcenito s djecom treba o svemu pricati. Meni je bilo uzasno sto su u mojoj kuci neke teme bile tabu i necu nikad zaboraviti koliko me to frustriralo.
    .
    Mare, od pol 8 do 7?? Kad mi je to promaklo. A kak po danu spava?
    .
    Super info za novalac:) znala sam da ste pricale vec, al koristim ga samo za vecernji obrok pa nikako da pitam...

MaRe
    11. Rujan 2020. 11:32

Mi smo dns tri sata Å”etali..noge ce mi otpasti..isli do Lidla pa okolo naokolo do pekare..al super je bio,mal gledao okolo malo spavao. Nista nisam nasla...al sam zato sinoc narucila iz Sinsaya 11 artikala za 260kn...uzela 7 bodija,2 pidzame,vrecu za spavanje i jedne hlačice.Ā 
    .
    Kravlje mlijeko mu dajem kad kuham griz pa skuham s njime a ne na vodi i nekad ako ne stavim voce u palentu onda malo mlijeka sipam.Ā  Ja sam prestala s nekim posebnim uvođenjem namirnica...dam i kupim mu sta vidim 😁 samo eto te alergene cu malo pripaziti a ovo sve ostalo mu dajem pomalo.Ā 
    Kako sad jede i tjesteninu lako mi smisljati obroke pa gledam da je 2-3 puta meso,jednom riba a ovo izmedu bude ili nesto s tjesteninom ili batatom il krumpirom.Ā 
    .
    Mrgud valjda ce sto prije 🦷 van da ga ne muci. Kad vidim kako sve muce zubi sretna sam Ŕto ih jos nema na vidiku.

• Zarica
    11. Rujan 2020. 11:32

Mikio, ja uvijek kad mu napravim rucak razmislim jel bi meni falilo nes u obroku da radim za sebe. Odma ces skuzit jel treba jos zitaricu dodat, povrce il vec sto. Tak se bar meni upali lampica:) Inace, nisam ovolko puno jela na pari ne znam od kad:) Najlakse mi skupa ubacit za oboje sto god radim...

MaRe
    11. Rujan 2020. 11:38

Zarice po danu spava dva puta...jednom prijepodne i jednom poslijepodne..al to kako koji dan..nekad spava po pol sata,nekad sat a nekad zna popodnr i blizu dva sata odspavati. I bez obzira sto se npr probudio oko 5 popodne vec oko 7 mu se spava pa onda razvlacim s kupanjem i hranjenjem da izdrzi malo duze.
    Sinoc mi zaspo 20 do 7 pa sam ga u pola 8 isla budit...sve me bilo strah sta slijedi...al presvukla ga dala mu bocu i nastavio spavati...uzivam dok traje šŸ˜„
    .
    Jaooo jedva cekam da pocne gace nositi...ovo presvlacenje pelena je cardio trening...sad se ukakao i dok sam ga brisala se othrvao i zbrisao mi...ja umocila ruku u pelenu a gospodin sjeo na tepih i popiskio se šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ™ˆšŸ™ˆšŸ™ˆ

Lavica27
    11. Rujan 2020. 11:48

Mare sjetila si me nocas,osjetim da mu je propisala pelena i krenem ga u mraku presvlacit, dignem guzu i ostane mi govno u ruci🤢

MaRe
    11. Rujan 2020. 11:58

Lavica27

Mare sjetila si me nocas,osjetim da mu je propisala pelena i krenem ga u mraku presvlacit, dignem guzu i ostane mi govno u ruci🤢

🤣🤣🤣🤣 suosjecam
    Moj na srecu samo po danu kaka..nije po noci od kad je novorođenče bio. Al to presvlacenje je bas borba...i dam mu nesto da se igra i sve ma nema sanse...samo se ko onaj piton izvija i bjezi.
    .
    Eno ga sad vija macka okolo stola šŸ™ˆšŸ¤£šŸ¤£ stalno moram neke zapreke smisljati da taj macak spava na miru jer mali je ko brzi Gonzales..bas mu brzo ide to puzanje sad.Ā 

Grizli
    11. Rujan 2020. 13:26

Manich ja cu ti aamo rec da samnom u osnovnu skolu isao djecak kojeg su prvo tata a onda i a mama odtavili s bakom. Baka je vila relativno mlada jer su roditelji imali 16 god kad suĀ  dobili... Ugl da ne duzim kad je taj decko napunio 18 godina pojavio se tata eto sjetio se da ima djete pa imao griznju savjest. A on kao i svi mi oko njega mislil da mu baka zapravo mama. šŸ¤·ā€ā™€ļø Nazalost i oni koji se odreknu djeteta nekad se sjete pa se jave. Tako da i to uzmi u obzir. U svakom slucaju najbolje ti zelim i da malac bude najsretniji sa obitelji koju sad ima.
    .Ā 
    Znaci ja jedina imam problem da beba nece jesti. Ako joj dam da pojede kasice vise od 180 gr ona preskace cicanje i iduci obrok u razmaku od 6-8h. A ja mislim da je to previse za bebu tokom dana. Trenutno je na razmacima od 3-4h tokom dana. Posisa po obroku 140ml prosjecno. Probala joj navecer u 23 dat cicu kao pa da spava do jutra al sam ju probudila i naravno nije vise htjela spavat. šŸ™„šŸ˜ Izbjegavam sad tu opciju neko vrijeme.Ā 
    Mrgud nadam se da ce uskro Mrgudic bit bolje.Ā 
    Lavice nadam se da je N dobro?!Ā 

11. Rujan 2020. 13:38

Hvala curke na svemu malo sam se smirila a i danas cu razg sa jednom zenom koja je psiholog po struci a dobre smo jer sam joj cuvala djecu.. I pokusat s njom o tome svemu. Moj malac vec par dana nece jest skoro nista kruto mozda jednom u danu da pojede cokolino ili tako nesto mekse i jutros sam skontala zasto idu mu donje dvojke van. Muku smo mucili zadnja dva mj jer su mu isla 4 gornja istovremeno nadam se da ce ovi brze i lakse izaci da se ne pati.Ā 

11. Rujan 2020. 14:00

MaRe

Zarice po danu spava dva puta…jednom prijepodne i jednom poslijepodne..al to kako koji dan..nekad spava po pol sata,nekad sat a nekad zna popodnr i blizu dva sata odspavati. I bez obzira sto se npr probudio oko 5 popodne vec oko 7 mu se spava pa onda razvlacim s kupanjem i hranjenjem da izdrzi malo duze.
    Sinoc mi zaspo 20 do 7 pa sam ga u pola 8 isla budit…sve me bilo strah sta slijedi…al presvukla ga dala mu bocu i nastavio spavati…uzivam dok traje šŸ˜„
    .
    Jaooo jedva cekam da pocne gace nositi…ovo presvlacenje pelena je cardio trening…sad se ukakao i dok sam ga brisala se othrvao i zbrisao mi…ja umocila ruku u pelenu a gospodin sjeo na tepih i popiskio se šŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£šŸ™ˆšŸ™ˆšŸ™ˆ

Jeeej nisam jedina koja se bori sa presvlacenjem.. Kod nas polako prolazi faza bjezanja.. Ali kad je pocela ja sam se psihicki pripremala na presvlacenje znaci urlanje bacanje bjezanje.. Onakav usran mi se okrene razmulja sve po kutnoj.. Ja sam ludila.. Nisam htijela s njim nikuda ici tih tjedana jer me bilo sramota koliko mi nije dao da ga presvucem..izgledalo je kao da prvi put dijete presvlacim.. Mama ga je morala drzatĀ  da mi ne bjezi to je izgledalo grozno. Sad konacno popusta ta faza pa se lakse dise..Ā 

mala.le.90.
    11. Rujan 2020. 14:34

Ima li itko da mu dijete ne voli jaje odnosno ne voli se voziti autom? Ja cu poludit dok dodjemo u smjer voznje...sinoc smo bili na druzenju, u povratku nenormalno plakao sat vremena...jecao dva sata nakon toga...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.