ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mom12
    04. Rujan 2020. 12:00

Ja kupila par u dm u povrtnih al ih nece..pa sam mislila jos dodat nesto i jos zblendat...danas nemogu kuhat😵

Simbalija
    04. Rujan 2020. 12:11

Moja G je totalni mix nas dva, ja crna on plav (ko u pjesmi 😂), ona smeđa. Ja tamne oči, on plave, mala neki mix plavo smeđe zelene. Malo više daje na mene po faci, ali ništa posebno. Možda karakterno bude na mene 🙏
    --
    DeeDee kako je Vita? Ima osip po cijelom tijelu?
    --
    Koliko vaši sad količinski jedu? Moja je prvo sve odbijala, a sad trpa u sebe. Jučer je pojela bananu za doručak (hej tete iz Kašica znam da mi fali žitarica za cjelovit obrok 😂), onda tri popečka od mesa, batata, mrkve, griza i zobenih i za večeru još dva popečka plus skoro cijeli jogurt, onaj čvrsti.
    Uopće ne znam je to sad previše za njen želudac? Valjda ne bi jela da ne može? #nikadzadovoljna

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Simbalija
    04. Rujan 2020. 12:16

Još sam nešto htjela pitati, moja se diže već neko vrijeme, tipa par tjedana i može biti na nogama neko vrijeme. Radi neke mini korake uz namještaj (baš mini mini). E sad, ona se diže svakako i sa dvije noge i iskorak i tako da savija gležanj, ja je opominjem i ispravljam, ali ona se diže svaku sekundu cijeli dan pa ne znam kako to spriječiti? Nekako krivi te nogice da je to strašno, a ne mogu je svaku sekundu ispraviti jer to ide gore dole gore dole. Kako, što napraviti? Može joj nešto biti? Nepravilan hod pretpostavljam?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

DeeDee
    04. Rujan 2020. 12:16

miki0

DeeDee

miki0

Petra ovo za muzeve je ziva istina 😅 mm kad je s njom u sobi deturan a ja u drugoj sobi cujem kak kenjka a on ujutro veli kak je super noc bila da nis nije cuo. Zadnji put sam ja dosla iz druge sobe, dodala dudu, ona nastavila spavat a mm se pomako nije 😂
    Ja sam rekla samo da mi je spavat ko moj muz!
    .
    Znaci prosla sam valjda 5 dm-ova i mullera i bipi i nema nigdje hipp 1 bio combiotik. Sad razmisljam dal da onda kuoim dvojku 🙄 I btw kaj je moguce da tak cijene variraju??? U mulleru 76 kn, u dm 87 kn u konzumu 97 kn za istu kutiju 😳😳

Moguće je, zato sam te neki dan i pitala, ja od kad si mi rekla odem jednom mjesečno u Muller po zalihu, tu u plodinama kod mene isto 97, to je 21kn razlike jbt 😤

Fakat ne kuzim kak moze bit bas tolika razlika i zakaj onda muller ima tak "jeftino" 🙄
    Btw kak je V?

Nije mi meni jasno.
    Evo upravo me doktorica zvala da su stigli nalazi, školski primjer trodnevne groznice, očito smo prerano bili išli vaditi pa se još nije vidjelo. tri dana ne smije na sunce i to je to. A ona je inače super, nema temperaturu ni ništa već par dana, samo se jučer taj osip pojavio koji smo čekali nestrpljivo :D
    Kaže da ove godine sve bebe imaju neke čudne verzije toga, a ne klasično tri dana temperaute + osip 
    I ima jednom do dva puta dnevno iznimno histerično plakanje koje zvuči kao da je nešto boli, a ne mogu s ničim povezati pa me frustrira.

[/url

DeeDee
    04. Rujan 2020. 12:19

Simbalija, ima po trupu + oko usta.
    Moja za doručak najčešće čisto voće, ne voli baš kad joj dodam pahuljice.. a za ručak žitarice i povrće, eventualno riba ili meso uz.
    I isto jedan dan pojede više od mene, a drugi dan sve žličice 🤷

[/url

• mom12
    04. Rujan 2020. 12:26

Neznam sta bi joj dala onda🤔🤔...
    Ja sam svojoj jutros dala 150ml novalaca plus griz kao zitarice neke iz dm a dvi jabuke i malu krusku...to joj je kao vocni obrok bio...i tako svaki dan neku kombinaciju...al dize joj se zeludac na mlijcno zitnu bez icega drugog...i te kupivne povrtne nece pa nece...al danas ce je dobit nema joj druge...smislit cu ja nesto...

• mom12
    04. Rujan 2020. 12:27

dee super da je proslo...🥰🥰
    Koje zitarice dajes uz povrce?

DeeDee
    04. Rujan 2020. 12:29

Najčešće proso ili rižu. Neki dan sam ječam.

[/url

• Zarica
    04. Rujan 2020. 12:36

Mikio, bas cu pogledat te Dada&Roko. Na slici mi izgledaju debelo pa sam mislila da necu moc provuc ruku ili ga vidjet. A sto vam je taj hipp bio combiotik? Jel to isto klasicno mlijeko u prahu ili? 

• Zarica
    04. Rujan 2020. 12:37

DeeDee, super da sa Vitu:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.