Cure ne sjecam se koja al znam da neke od vas imaju onaj krevetic 3u1....nemam pojma kako ga fiksirat da se ne ljulja...sastavlja mi ga je stolar tako da neznam nista..😓😓
Cure ne sjecam se koja al znam da neke od vas imaju onaj krevetic 3u1….nemam pojma kako ga fiksirat da se ne ljulja…sastavlja mi ga je stolar tako da neznam nista..😓😓
Ja imam 3u1 al ne medu nego lorelai (tak nekak) ugl kod nas se trebalo ubusit u one neke rupe sarafe. Da nismo to napravili stvarno nezz na sta bi to sad licilo 😅 vjerojatno bi malac pokidaoi krevet i sebe u tom drndanju i kaosu koji zna radit u krevetu.
E a za muiller akciju, znaci treba se napravit racun za 200kn i onda se dobije popist 40% za igracke(koje mogu na drugi racun onda kupit jel?) Jel netko zna do kad je akcija?
Cure ne sjecam se koja al znam da neke od vas imaju onaj krevetic 3u1….nemam pojma kako ga fiksirat da se ne ljulja…sastavlja mi ga je stolar tako da neznam nista..😓😓
Joj mi imamo Medu al ga jos nismo fiksirali...ak se sjecam dok smo ga sklapali da na sredinu ide saraf s jedne strane da se ne ljulja...iduci vikend kad muz ddođe cemo ga fiksirat pa tko prije napravi javi 😊
Ja sad zezam da je mali ko na brodu,samo se ljulja...jos kad stane pa se uhvati za rub 🙈
Bas ste aktivne. Nisam nasla kapice u lidlu mislim da ce pepco biti opcija tamo uvijek ima. A sto se tice onoga za hodanje do god dana nisam zeljela da itko to shvati kao neko pravilo. Svako dijete je za sebe ja sam to napisala onako kao podrsku a ne kao provokaciju da ono dijete koje ne prohoda do god dana da nevalja ili tako nesto.
Ma, ok, ne sikiraj se, nema ovdje svadjalica.
Kako Losa kaze(bar mislim.. ili je Lavica), za razumnu raspravu uvijek ima mjesta 😊
Ako me netko krivo i shvati, pristojno ću objasniti što sam htjela reći. To je to.. Ne spušta se ovdje nitko tako nisko da se svadja, cure su čak frendice na IG i fejsu,, tak da ne brigaš. Svoje mišljenje i iskustva uvijek možeš prenijeti. Što ne znači da će se uvijek svi složiti niti je bitno da se složimo.
Živjele različitosti😊🙋♀️
Hihihi da bilo je i kod nas ljepo a onda je pocelo biti ruzno 😕.. Ja se nikada nisam nametala niti svadjala s ikim.. Volim dobiti ssvjet a volim i podjeliti neko svoje iskustvo oko necega sto ne znacu da mislim da je ono pravilo za sve mame i bebe.. Nisam se osjecala napadnuto ne brini ali sam zeljela objasniti svoj stav da ne ispadne nesto krivo jer nisam dosla ovdje da bih ista lose pisala... Volim ovaj forum i drago mi je sto ste me prihvatile u grupicu..
Losa, ja vidjela par zenica kad sam isla na rebro. Neke su bebu furale u as, neke u klokanici. Ljudi bi te trebali propustit i zacas to prodje. Meni je ta trijaza stvarno kratko trajala, tipa 5 minuta, a bila sam sama tako da sam cekala u redu. Mada to je bilo prije neka 3 tjedna, ne znam ako su sada vece guzve. Mozda bolje taksijem doc ako se ne bojis da ti je malo u krilu. (osim ako ima tamo neki parking, nemam pojma).
Lavice probala bi vrlo rado al me strah da nebum oka sklopila u drugoj sobi dok osluskujem kakve gluposti izvodi… Ona ne spava mirno nikako. 100 poza u pola sata promjeni. Iako ni ovako ne spavam … Mozda i da probam 🤔🤪
Kaj ti imas onda video/monitor kod sebe?
A bas sam nedavno pricala s mm da bi mogla probat kad napuni 9 mj, evo to je za tjedan dana 🙈🙈
.
Mislim da je ova tema puna mojih jadikovki o nespavanju. Hvala vam puno sto me trpite 😘😘
😘😘😘
Evo mikio potvrdit cu jucerasnju konstataciju svoju... Karmen se prije 4 probudila nocas/jutros whatever 🙄 i ja naravno turam dudu, mazim, drzim za ruke... Ona prica nesto, okrece se, spusta sve do dna kindaca a ja vracam nazad, do 6 fucking ujutro 🤦🏻♀️...
U 6 naravno popizdim jer nemrem oci drzat otvorene (legla u 1), okrenem se na drugu stranu i zaspim i probudim se u 7:15 ona se taman budi... Nekad smo mi veci problem... A btw, kad se zbudila u 4, prvo sam pomislila na tebe i rekla si "ajde dijeli jos savjeta" 😅... Zasto su nasi klinci uvijek bili "dobri i mirni" prek noci kad je mm bio dezuran? Zato jer ih on nikada nije cuo, djeca su se mozda jednako cesto budila kao kraj mene al jbg, mama kao mama, stalno nesto pimplamo oko njih... Pa pokrij, pa malo podigni, namjesti... Ma...
Inace ja ti imam cameru za curke i super mi je. Bolja od samog babyphonea jer bi onako na svaki zvuk isla provjeravat kaj je a ovak ne... Boli me uvo ak se igraju i ne spavaju, sve dok ne krene vristanje ne idem gore... Jutros recimo V se igrala 5 min i zaspala a zbog K sam isla 16 puta gore u sobu jer je plakala 🤷🏻♀️... Al eto je, spava jos uvijek a V se upravo zbudila.
url=https://lilypie.com][/url
Mikio moja ideja vrece napravila bljuc... Znaci sve mogu u njoj 🙄...
E znate sto meni nije jasno ona vreca s nogicama od ethereala? Pa to isto ju onda mogu obuc u neku deblju pidzamu meni to barem izgleda isto mozda cak i komotnije. Imam neke bas debele za koje sam se pitala cemu sluze. Ili je neka tajna u tim vrecama 🤔 zapravo nisu vrece nego tute siroke na guzi bi rekla.
Lorena zao mi je za temp. Jesi zvala pedi zaboravila pa sorry ako si pisala al tesko popamtit
Losa oproati ako moze info koji papir jede tvoj malac A4, A5, pergament 😂😂 naravno sala... Umrla sam od smijeha kad sam procitala. Sretno na Rebru vjerujem tj ndam se da bebe imaju prednost.
Angelly tako je za 200 kn kupis sto god. Na drugi racun uzmes igracku, al nisu sve na popustu nego jmas na odjelu igracaka neki stalak na kojem su izlozene igracke od fisher price su taj loncic i tablet, a ima jos pictionary, barbie i tako svasta za razne uzraste. Akcija traje do 13.9. Vidila na fb stranica Orbico Toys imaju tu akciju navedenu na mullerovima nemaju.
Nocas M losije spavala jutros odmah uspavljivanje trajalo 30 min umjesto uobičajenih 3-4 min. Tako da kod nje ocito je tocna ona ako je losa noc dan je jos gori. Sorry cure koje se mucite sa uspavljivanjem, ne stavljam sol na ranu samo konstatiram.
Odlucila za prebacivanje pricekat vikend kad smo slobodni i solo, ovaj nam dolaze muzevi pa pretpostavljam da ce joj se malo raspored razdrnat i ne bi onda jos i s time eksperimentirala. Hocu da to u miru obavimo. Ovo vec znam da ce ju natezat opet cijeli dan pa necu joj servirat jos i ovo.
PetraB nocas sam ja pomislila ah nek se ona igra idem ja spavat, ali nisam mogla zaspat dokle god nisam cula da ona spava. Samo ako cujem da dise brze sto znaci da nije upala u dubok san ja nemogu ognorirat to i zaspat, dok tata spava ko top. Cak i za nocas je reko pa super je spavala osim u 1.30 sto je plakala. A ona bila budna od 3 do 5 pricala s dudom. Cjepljeni su protiv mama efekta.
Petra ovo za muzeve je ziva istina 😅 mm kad je s njom u sobi deturan a ja u drugoj sobi cujem kak kenjka a on ujutro veli kak je super noc bila da nis nije cuo. Zadnji put sam ja dosla iz druge sobe, dodala dudu, ona nastavila spavat a mm se pomako nije 😂
Ja sam rekla samo da mi je spavat ko moj muz!
.
Znaci prosla sam valjda 5 dm-ova i mullera i bipi i nema nigdje hipp 1 bio combiotik. Sad razmisljam dal da onda kuoim dvojku 🙄 I btw kaj je moguce da tak cijene variraju??? U mulleru 76 kn, u dm 87 kn u konzumu 97 kn za istu kutiju 😳😳
Moguće je, zato sam te neki dan i pitala, ja od kad si mi rekla odem jednom mjesečno u Muller po zalihu, tu u plodinama kod mene isto 97, to je 21kn razlike jbt 😤
[/url
Cure jel u kupovnu kasicu ko dodava npr zitarice ili npr u povrtnu maslinovo ulje...
Sortiraj odgovore
Najstariji