Mom ja ostru facu😱🤣🤣🤣
Moje dijete ne lici na nikog. A ooet,jako bude slican kceri u toj dobi,a kcer je ista ja. A samnom nema veze🤷♀️ Geni.
Mikio imam kameru al i lak san pa cujem cim se budi pa pozurim da kcer ne probudi. Zapamti, puno stvari mi roditelji imamo blokadu u glavi a djeca se puno lakse prilagode. Ne silim te...al nije takav bauk,barem meni... i podrzavam ideju koju je beba dala.
Yap, i ja glasam za bebinu ideju :D
Ako ne želiš svaku drugu onda bar jednom - dva puta tjedno za početak :)
Btw, Beba, sretno 🤞
Ja imam osjećaj da sam prekjučer rodila🤭
.
Mi V isto prebacujemo do kraja mjeseca u njenu sobu, u biti moramo srediti sobicu do kraja a nikako pa nikako, sreća da se minimalno izdužila zadnja dva mjeseca jer ne bi stala u side bed da je više 🙈
[/url
grizli i mikio tnx na pojasnjenju za muller. morat cu drugi tjedan poslat muza , bit ce odusevljen uputama s plaze
ugl mi dobili ipak na recept ovo ad althera. ugl pokusaj 1 -smuckala ja bocu, nece ni gutljaj, taani suosjecam , pokusaj 2 -smuckala ovaj put instant zob u to, mali radio face ko da ce se zbljuvat, pojeo 2 zlice i zacepio usta, na kraju pokusaj 3 - ubacila neke rizine pops pa je bilo gusto, to je cak htio iako je radio isto face da mu je odvratno al je malo pojeo. nisam htjela puno da slucajno nebi bilo reakcije, al do spavanja je bilo ok pa cu sutra probat neku kombinaciju opet. sat trebam prijedlog, kaj bi jos mogla pomijesat s ad a da ide za veceru a da nije daj instant jer onda bude kasa a njemu je to rijetko bljak?
beba drzim fige
Vidim dosta bebica ide u svoje sobe😁 svaka cast.
Ja i da zelim ju prebaciti, nemam di. Ovako sam mirnija, i tu ce bit kod nas dokle god stane u kinderbet, jer eto, nemamo prostora.
.
Btw, ja veceras isla u Lidl po onu super robicu i spusila😂 bas sam blesava... Od pon je.😐
.
Btwi presli na Novalac 2, gusce je, kupila sam novi sisac za 6+mj bolje joj sad ide. Mislila sam da ce ju drzat dulje sitom al 0 bodova🙄
Idem guglat taj vas loncic, ja samo znam za psica, kojeg nema. Imao mi ga je mali brat i uzasno mi ide na zivce💆 dobit ce nesto slicno😌
Hej cure evo i mene napokon... DeeDee želim ti sretan roćkas i sve najbolje i najljepše od ❤️ kako nam je V?
Beba 🤞 za novi +
Mikio moj je zadnjih mj dana koma za spavanje, sad znam kak je tebi, duže ga uspavljujem nego što spava..
Losa moj neće više rižine pahuljice, dok običnu rižu da 🤔 valjda mama finije to napravi..
Lavice nasmijah se na "geni".. Dalje nisam naravno popamtila..
Mi nismo imali temperaturu danas, al zato kašlje uff, a o nosiću da ne pričam 🙄 danas je turbo kenjkav, ja ubijena, tko god ga uzme samo gleda gdje sam ja i hoću li ga ostaviti.. Mi ne volimo kuću, ni mn ni ja, al zato T voli marširat po doma.. Prepuza cijelu kuću, sve sobe.. Diže se uz namještaj. Lidl opet 🤩🤩🤩🤩🤩 dodje mi da ioet budem trudna 😂
Losa slazem se s tobom i svakako mislim pitat pedijatricu, al sljedecih 10ak dana necemo bit u zg pa kad se vratimo. Trebamo to svakako ispitat, al moram s njom vidjet kak to ide. Ovo prek telefona mi je dost nezgodno jer se jednom javi ona jednom sestra.. a sto se okusa tice meni je to sve isto. Mali je radio iste face i na hipp neki dan 🤮, a sto se bocice tice, to mu je ocito faza jer nece ni moje izdojeno, bas pljuje bocu (cak i kad je ostavljen solo s mm a mene nema u blizini 🤦♀️, razmazeno dojeno dijete)
Zarica sretnih 8 bebi O! 🥳
Hvala 🥰
.
Evo mi prvu noc u novom kinderbetu. Mali se probudio prije nekih sat vremena i bas udrio u plac. Inace bi u side bedu dogmizao meni sto blize i ja bi ga bez problema podragala il sto vec. Sad te resetke, bas su ga isfrustrirale, pa taman da ce zaspat pa se lupi u njih🤕. A ja pokusavam nesto s dvije ruke provucene. Sad sam se skroz razbudila. Imam neku zastitu, al uspije prekrit samo pola kindaca tak da moram jos ovaj dio nekak rijesit.
.
Moj te Alnatura 4 zitarice smaze u sekundi. Al doduse on smaze sve kaj tutnem u zlicu... Sto se tice sobe, mi se predomislili po tom pitanju tako da ce malac jos dugo biti s nama :) Ne vidimo od toga benefit za njega, a nama ne smeta. Meni je cak i draze. Doduse u ovom stanu ni nemamo sobu za njega, al kad zatreba selit cemo se, ili razvuc madrac u boravku, ima tamo jedan preklopni u kaucu. Ja sam inace sa svojima bila u sobi godinama i bas mi je bilo superEventualno kad dodje braco ili seka morat ce on u svoju sobu da se oslobodi mjesto za bebaca.
Jutro, budni od 5,ne pokazuje znakove za spavanje.. Mi opet koma noć, 7248291 buđenja. T zadnjih 5 dana koliko je bolestan jede u jako malim količinama, neće ni bočicu, jedino što to pije puno više tekućine. Osip nam još nije prošao 😵😔 noćas opet temp 38..
Dobro jutro
Nas dva dosli kod mojih na 2-3 dana dok je mama na Go da ju iskoristim 😁
.
Mali je isti ja ali i moj brat kad je bio beba...muz zeza da ce trazit dnk analizu jer nista na njega nema...cak ima neku svijetlu kosicu a mi crni 😂
.
Beba ajd mozda nesto bude..zamisli plusic 😁
Joj ja to ni ne pratim..sad sam upisem u kalendar i gotovo..
Dal vi sto ste dobile dosad,jel vam bude normalno?Ja sam prvi mj normalno dobila a sad prosli ni da ni ne,onak ko smeđarenje.
.
Mikio mijenjaj zgradu,ne pasu joj podzemne vode 😁 Nadam se da ce ti koja metoda upalit i da ce poceti spavati. Ja svog za nocno spavanje od prvog dana tako uspavljujem da ga poslije boce stavim u krevetic i to je to...jedno vrijeme je bila faza da nece zaspat pa bi se igrao ili tulio al samo bi mu vratila dudu,polegla ga i izasla iz sobe..sad opet je mir pa zaspi odmah poslije boce u 8 navecer.
Sortiraj odgovore
Najstariji