ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    01. Rujan 2020. 20:50

E za djecji... Ja sam ga dobila na temelju distoni dijagnoze i to je svrstano u III ili IV supanj ostecenja i za te stupnjeve nema veze kolika su primanja... Zahtjev se predaje do kraja veljace i svake godine se obnavlja. 

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    01. Rujan 2020. 21:39

Losa bravo za shopping...ja u nedjelju isla si kupit papuce za oko zgrade i vratila se s kompletićem i pidzamama za malog hahahah
    A luda znaam da mu treba 74 i izgledale mi veliko (H&m) i uzmem 68...ok je al će ih možda par puta nositi i gotovo xD Još pitam za zamjenu i bacim ih na pranje umjesto da sam ih tak probala. Btw imaju preeedivne rompere sa Cookie monsterom al nisam htjela uzeti pošto sad već lagano ćemo prelaziti na duge.
    .
    Gdje ste vreće uzimale? Pretražila sam čitavu Portanovu kod nas i nigdje ih nema...ima u baby centru neke ogromne..to mi ko spavaćica za mene izgleda a ne vreća za spavanje xD Možda Ethreal online? 
    .
    Držim fige da sve bolesne bebice imaju mirnu noć 

MaRe
    01. Rujan 2020. 21:48

Imate kakva iskustva s onim guralicama za klince? Moj je počeo hodati uz kutnu i namjestaj pa kad se pusti otrese nakon koraka   Ajd barem je savladao spustanje...sad vise ne moram paziti da će pasti jer je skuzio kako se spustiti na dupe ili koljena a da ne padne...ili ako hoće nešto dohvatiti s poda onda se jednom rukom pridrzava za kutnu a s drugom dohvaća.
    .
    Kupila mu Mam dude u subotu i neće ih ni vidjeti xD Samo se zgrozi  i pljune van...sad moram ponovno uzeti Aventove lol 

Taani
    01. Rujan 2020. 22:04

Brzinski samo 😊
    Da bebice brzo ozdrave! 🤞❤
    Losa, bome odlican shopping 🥳
    Jagodica, ja korist Twistshake kuhalo 6u1 i meni je odlicno. Ne mogu usporediti s ostalima jer nisam druge imala 🤷‍♀️. Isprobala sam kuhanje na pari u jednoj posudi i dvije odvojene, blendanje, odrzavanje temperature i ciscenje kuhala. Sutra cu sterilizirati dude i sisace. Grijanje nisam probala, nije mi trebalo.
    Ja nissm htjela kupiti jer mi je bilo skupo za tako nesto dati novac, ali sam nasla za 550 kn i to mi je okej jer ga svakodnevno koristim. Stavim da se kuha, bez brige bez pameti 🤷‍♀️.

MaRe
    01. Rujan 2020. 22:06

Mikio te veće...kad pogledam onu malu baš je mini a i tu malu cijelu s okvirom strpa u usta tako da smo već nekih mj dana na ovim većima. A Mam imaju skoro pa isti oblik ko Aventove i dns skuzim da im nije cijela povrsina potpuno glatka nego imaju jedan dio kao mal hrapav, nznm kak opisati...i očito mu to smeta. 
    Moj 70% dana provede sad na nogama..samo se diže i dohvaća stvari. Stalno nešto mičem i dižem na visoko...da me tko vidi mislio bi da se za poplavu pripremam hahahahah

Grizli
    01. Rujan 2020. 22:09

Lorena a joooj i tvoj bebac je bolestan. Nadam se da uskoro bude bolje...
    Ostale curke cije bebe su bolesne kakva je situacija? 
    Lidl i kaufland meni imaji dobru odjecu za klince imam par stvari od oboje i super su nam.
    E da prijateljica od mame bila ovo ljeto kod nas, inace zivi u svedskoj i donjela mi neku robicu Polarn O.Pyret... Dakle sto je ta robica lijepa, a materijal 😍 online nije bas ni jeftina, al mi je rekla da oni imaju rasprodaje u trgovinama i onda su cijene bas brutalno niske i da kad bude ce nam opet kupiti i poslat. Jedva cekam da M to pocne nositi uzela nam 74 i 80 al su malo veci modeli.
    Jel kupuje tko robicu George? Vidjela sam da imaju jako slatko i povoljno one multipack setove. Jedino im je dostava dodje dosta. Al bas ima zgodnih stvari ne znam kakva je kvaliteta.
    Losaaaa ajme koji ulov 🛒🔝

Grizli
    01. Rujan 2020. 22:18

Mikio moja nece one aventove 6-18 doslovno joj padaju iz usta, tako da je jos na onima do 6 mj. Nadam se da je kolinje zavrailo kod tebe. 
    Meni se samo na jednom c&a bodicu slika raspala kao ona plasticna velika je bila akoro preko cijelog bodija. Tako da takve vise ne kupujem. 
    Vreće budu u lidlu isto, pa racunam da ce uskoro bit u kojem katalogu. 
    Mare nemam pojma osobno al mi kuma kupila za M tu guralicu. Ona ima 3 klinaca i uzela tu s kojom je ona bila kao oduševljena i klinci isto. To je neka drvena guralica a ima od naprijed i didakticke igre. Neznam sad kako se zove mogu ti ujutro ppgledat jer je kutija mi ispod krevetica, a gospodicna spava

01. Rujan 2020. 22:37

Bokic cure zenice oprostite sto upadam... Dosla sam u nadi da se kod vas mozda javljaju neke cure iz jesenskih beba/mama 2019....  Trazim curu nadimka Emax i Mila12.. Da li su aktivne ovdje.? Nasa grupa se raspala i vise ne pise nitko.. 😔 A ja sam bas voljela biti na forumu.. 

• Zarica
    01. Rujan 2020. 22:42

Curke, trebam savjet. Mi vec imamo 3 obroka uvedena i 4 cicanja s tim da je vecernji obrok mlijecni. Sad sam dobila savjete da je to mozda prerano i da bi malac jos uvijek trebao vise mlijeka, a manje krutih obroka. 3 obroka bi kao trebala od nekih 10 mjeseci. Ja sam dosla do ovoga jer je mali super prihvatio krutu hranu, ali realno mozda je ipak to prerano. Svakako cu nazvati pedicu da provjerim s njom, al zanima me sto vi mislite? Najgluplje mi je sto nemam pojma kolko on pocica zapravo kroz dan. 

Lorena94
    01. Rujan 2020. 22:43

Ja crebam da T zaspi da ga inhaliram jer dok je budan ne da 😵 a i ja sam mrtva umorna... Ovi u bolnici su me totalno rasp****i još sam nabrijana, oni i korona više.. Grizli kumini su u Švedskoj ona imala za svoje klince svu tu robicu,sjećam se kumića i kumice, uvijek su bili krasno obućeni.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.