Meni Next ima jako lijepe stvari ali nisam nikad uzivo vidjela robicu kod nas nema nigdje to u blizini pa nekako se ne odlucim kupiti. Jedva cekam ici u zg pa otic pogeldat. Meni najveći problem M hlace kupiti bez da ih vidim.
Damnarexx ja sam ih znala pomjesat sa vocem tj sa miksanim vocem i vodom u kojoj se kuhalo.
Ne znam napamet cijenu za tri u paketu, vidim na računu 238kn 5 pidzamica, 67kn tri bodića.. Pa, eto, pidzamica je 48kn..ova jedna što sam kupila u Pepcu je bila 60kn..a, ocufala se u prvom pranju..ma,nebitno,kažem, nije cijena ono što je presudno, već materijal.. Next pizdamice i bodice iskuham ako treba i opet su savršeni, a boja za nijansu izblijedi nakon 100 pranja.
Kao što je Loša rekla, svatko kupuje što želi 😊
Ja zvučim kao prodavačica Nexta😂ali, eto.. Otkrila sam ga tek prije 5 godina i od tad je 90 %odjeće od tamo.. Ja sebi i suprugu isto kupim.. Jer, baš imaju super cool stvari, a povoljno☺️☺️
Lavice ovo da si poludila na mamin komentar potpuno razumijem… ja isto tak reagiram.
Ta sva robica za bebe mislim da ovisi… bez obzira na marku neke kolekcije su im losije neke bolje tako da ja nista ne generaliziram.
Meni je jedna mama na Goljaku tvrdila da sve bebe, a posebno nedonoscad, koje vjezbaju imaju pravo na uvecani djecji doplatak od 800 kn, bez obzira na primanje roditelja. Ja sam uopce to zaboravila da mi je pricala… no sad si me Lavice podsjetila. Makar ne znam… meni to zvuci nevjerojatno.
Samo da potvrdim ovo... Imas pravo. Ja sam s Jurajem kad sam bila na produljenom dobivala i kad sam predavwla rekli su mi da s obzirom na "dijagnozu" sam mogla predati i ranije 🤷🏻♀️
I onaj tvoj post upravo o produljivanju porodiljnog je kao da sam ja pisala. Meni je bilo uzasno tesko sto sam bila doma jer naravno da ga nikada nisam vidjela kao dijete s poteskocama u razvoju niti sam to drugima govorila (jer naravno niti nije) ali znam zenu koja se "ponosi" time i svima to govori a dijete joj nije nista nego neodgojeno 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Beba daleko od toga da ja ne volim next,njihova robica mi je top,ali nemam ducan blizu i online uvijek natrpam kosaricu i ne prodjem bez 500kn pa me glava zaboli. Sad sam sebi za krstenje uzela haljinu na nextu i bila je 250kn, odlicna je!
Losa po tom bi i ja imala pravo🤔
Beba daleko od toga da ja ne volim next,njihova robica mi je top,ali nemam ducan blizu i online uvijek natrpam kosaricu i ne prodjem bez 500kn pa me glava zaboli. Sad sam sebi za krstenje uzela haljinu na nextu i bila je 250kn, odlicna je!
Losa po tom bi i ja imala pravo🤔
Hahaa,, pa, kužim, lako se pretjera🤭meni bude neugodno od dostavljača, pa sam happy kad vidim da je neki novi😬ali, moje cure tu robicu baš nosaju, vole se presvlačiti🤭i uvijek kad ju slažem, divim se kako super izgleda, a tipa kupljeno prije tri godine.. Nemamo robicu za po doma, nosaju sve jednako, pa možda se zato ne uništi baš, nezz.
E, a ne znam da li ste u onoj grupi, Aukcije Next, tak nest.. Kad je bila ona kolekcija s mišem, trebe su bidale haljinu i došle do 1900kn!!
Znaci,polovna haljinica, nova je koštala cca 250kn.Tako su mi zgadile tad odjeću😂mislim, svatko može trošiti svoj novac kako želi, ali... daj ono... Premašile su grupu kašica, autosjedalica, rodi... ma sve!! 😬😬
Večer drage moje! Da vas i ja pohvatam.. T od nedjelje prehlađen, nosić poštopan, usisavač navečer kad upalimo (da može bar malo odspavati kako je red) bježi(maltene da ustane iz puzećeg u trčeći stav) vrišti, jutros temp.. Danas zovemo pedijatricu, nema ni jedne dr od njih dvije, veli sestra bolnica i hitna. Došli na hitnu, progurah se sa malim između babaca i dedeka sa uputnicama, pita tehničar što je bebi, kad sam rekla temp, on meni udaljite se, a već je stajao 2 m od nas i još se 3 sigurno maknuo, pola sata čekanja na propuhu i vjetru, kad su nas napokon pustili, onda se deračio zbog maski, došli na drugi kraj bolnice vadit krv nije beknuo. Po nalazima neka virozica. Neće baš papat ta zadnja 3 dana, danas na vagi 8420g, dugačak 72,5 cm.. Išla kupit inhalator, uspjela ga na popodnevnom spavanju inhalirat.. Vidin da ima još bolesnih bebica, pa eto želim da nam što prije ozdrave!
Grizli i ja sam škrtica kao i ti, po pitanju robice i svega vezanoga za T. Mislim ja sam dosta dobilabod tetke, njezibi klinci su 12 i 5 god, al sve veće brojeve, tipa od 92..ove manje sam sve sama kupovala i uživala.. Eno sve spremljeno u vrećebi isprešano.
Beba i ja bih vrlo rado bila kući cijelo vrijeme, al mi iamo puno zemlje koju sami radimo i svašta uzgajamo tako da ako T nema tko pričuvati on je u klokanici, Petrinom slingu ☺️🤪 služi svrsi draga, hvala ti još jednom..
E a sad redom
Zarice sto se as tice... Znaci nasa se montira kao jaje kad se dijete vozi u suprotnom smjeru od smjera voznje i as se rotira samo za 90°, znaci samo prema vratima da mizes dijete lakse staviti u nju. Kada se dijete moze voziti u smjeru voznje okreces sjedalicu normalno prema naprijed, povadis sve nastavke za novorodjence i vezes pojasevima od auta isto ali kroz druge kukice, otvore ili sto vec. I opet rotiras samo prema vratima za 90° da dijete lakse stavis unutra i svezes. Ja ne znam kako je sa sjedalicama koje su isofixom montirane no svejedno mislim da sve tako funkcioniraju jer je drugaciji nagib potreban za voznju suprotno od smjera voznje nego u smjeru voznje. Btw nasa sjedalica je neka noname, kazem za ostale ne znam.
Robica iz Nexta mi je ok (kupila majice za curke) ali cjenovno ni priblizno Pepcu. Pepco je peri-deri i ja sam zadovoljna jer moji stvarno uniste robu (Juraj u vrticu a bome i Megz ove stvari okokucne). Cartersovo nisam ja kupila nikada jer mi je suludo tolike novce dati za djecju robu koju prerastu u roku odmah. Imam oar naslijedjenih stvari i sve je izvitopereno. Dok mi se definitivno najkvalitetnijim pokazao Lidl za sada. Vratile mi se Magdalenine majice kupljene u lidlu pred 8 godina. Cure su negdje sesta generacija djece... Jos su istog oblika, jedino im je boja malo izlijedila. A c&a bodici, ja ih kupila curama pred dva mjeseca, onih slikica na bodicu vise nema 🤷🏻♀️... Jbg, to je moje iskustvo.
Lorena 😘😘😘 bas mi je drago 🤗
Lavice pa ukoliko ti se vodi kao nedonosce, neurorizican ili distoni imas pravo sigurno...
Sortiraj odgovore
Najstariji