Super formu nas zaj za pustanje posta, a ove hireoglife i kineze uredno pusta da otvaraju teme. 🖕 Pa sad nek blokiraju s razlogom!
Lavice meni nije jasno zasto malo ne upale mozak ili bi reko mm ako neznas kupis bon ili das pare pa nek kupi ko zna. A sve tako slatko dobili i sad to cu pustit njoj da lutkama oblaci kad naraste. Sto cu s tim fudranim. 🙄
Mi dobili na poklon onog slonica koji maše usima. Znaci ona ga obozava… Sad je uz tu pjesmicu koju sam ponavljala valjda 20 pusta zaspala sa ogromnim osmjehom na licu. Ja ne vjerujem da ju tako odusevljava taj slonic.
Znaš li možda gdje ga ima za nabaviti? I mi bi slonka ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Red fox ja samo vrtim stranice sa robicom i zamisljam kako joj kupujem jer zenska ima toliko robice da ja ne znam kad ce sve to obuci. Neki dan peglala robicu 62, a ona je sad jos u 56 sve joj jos vise manje dobro osim 2 tutice sa nogicama iz c&a i 1 hlacice isto c&a s nogicama. I to bi joj bilo dobro u duzinu i struku nego te nogice joj problem ima puno vece stopalo. I uglavnom nabrojala ja 18 bodija 62 + sta imam jos po ormaru bodica koje je dobila isto ih je dosta 62 pa moram to jos oprat. A najludjw mi je sto mi ljudi kupili robu 68 i 74 fudranu zimsku debelu a onako pise za 6 mj i tako to. Valjda ne razmisljaju ili misle da cemo u Sibir po zimi. 🤔
Sto vi radite s robicom koju vec sad znate da nece moc nikad obuci? Jer trgovine kao sto su c&a, h&m, next i baby center mjenjaju mozda robu ako se pusti etiketa?
Ja imam pun ormar robice 62/68
Simbalija evo pise 4 put poruku i izbacuje me kurcev forum. Znci slona su kupili u Bubamari, a zeca na istu foru ima u Baby center. Tako su mi dali info prijat3lji koji su nam ga poklonili. Supe4 je ona bas uziva s njim se zabavljati, pokusava ga uhvatiti i jako joj se svidjaju te brojalice. Cak razmisljam da kupimo psica sveznalicu jer ima puno tih pjesmica a ona bas uziva u njima koliko vidim.
Losa eto psovku pustili 🤣. Koja velicina ti je sad malac?
Niko od vas nije pokusao pitat u trgovinama dal mogu zamjeniti robicu sto ste dobile a da vam je malo ili fulano godisnje doba/velicina? 😏 Bas cu probat pitat jer mi bezveze skladistiti robu koju nece obuc, a kupovat drugu.
Simbalija evo pise 4 put poruku i izbacuje me kurcev forum. Znci slona su kupili u Bubamari, a zeca na istu foru ima u Baby center. Tako su mi dali info prijat3lji koji su nam ga poklonili. Supe4 je ona bas uziva s njim se zabavljati, pokusava ga uhvatiti i jako joj se svidjaju te brojalice. Cak razmisljam da kupimo psica sveznalicu jer ima puno tih pjesmica a ona bas uziva u njima koliko vidim.
Niko od vas nije pokusao pitat u trgovinama dal mogu zamjeniti robicu sto ste dobile a da vam je malo ili fulano godisnje doba/velicina? 😏 Bas cu probat pitat jer mi bezveze skladistiti robu koju nece obuc, a kupovat drugu.
Hvala ti ♥️ evo našla sam ga i na minibigme, preporučam imaju svašta nešto ☺️
Ja dobila babygym baby einstein i mogu reći da mala obožava muzikicu i kako svjetli ta igračkica koja svira.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Vec sam gledala slonica da bi mu uzela...a i ima onaj neki hrcak sto ponavlja zvukove..to mi isto fora 🙂
I meni žao robice što nije stigao nositi ali sve spremam u vakum vrece i kod mame na cuvanje za bracu ili seku 😁 Nesto cu pokloniti prijateljici koja je sad trudna pošto sam i ja dosta toga dobila a stvarno toliko nije potrebno kad imam susilicu.
Hvala ti ♥️ evo našla sam ga i na minibigme, preporučam imaju svašta nešto ☺️
Ja dobila babygym baby einstein i mogu reći da mala obožava muzikicu i kako svjetli ta igračkica koja svira.
Upisi u pretrazivac slonic Loni...imas ga i po 179 kn
E jbg sad vidim komentar od red fox, ocito I za pupak svatko ima svoju politiku 🤔
Nama patronažna rekla da samo pospricamo i lagano potapšamo, a pedijatrica ovako kako sam napisala jer da u suprotnom ostane unutra sasušena krv. I sad na kontroli s mjesec dana iskomentirala da super izgleda i da nastavim i dalje tako
Hvala na savjetima. 😘😘
napravila sam tak ko Deedee, samo nisam stavila gazu kako je Mare savjetovala i to je bila velika greska jer se sad body sav usro od toga. 🤦♀️ Prasak nekak ne bih stavljala 😕
..
Sinoc opet malac odspavao 5h, jedvo ga probudila.. Morala se izdojit koliko su se sise napunile, 3 tjedna nam jeeee 😊😊😊😊
Idem dalje vas citat ☺️
Sad je veci 56ili vise 62. Jos mu neke stvari 56 pasu no vecina je 62.
Moja je prerasla sve 56 tutice i većinu bodića, ima noge do poda oduvijek, a sad se cijela izdužuje rapidno😁😁😁
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji