ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    07. Ožujak 2020. 07:27

Jutro cure hvala vam na savjetima kupila sam kesice i počela vrsit zalihe, nadam s da vam je noć protekla dobro 
    Mikio super za uzv da i eeg bude dobar 🤞🤞
    I moj malac plaće u snu a nekad se smije 
    Mrgud malac pravi zafrkant, da što prije prodje ta faza 
    Ne znam više ništa sta sam pročitala....

Grizli
    07. Ožujak 2020. 07:57

Red fox ja samo vrtim stranice sa robicom i zamisljam kako joj kupujem jer zenska ima toliko robice da ja ne znam kad ce sve to obuci. Neki dan peglala robicu 62, a ona je sad jos u 56 sve joj jos vise manje dobro osim 2 tutice sa nogicama iz c&a i 1 hlacice isto c&a s nogicama. I to bi joj bilo dobro u duzinu i struku nego te nogice joj problem ima puno vece stopalo. I uglavnom nabrojala ja 18 bodija 62 + sta imam jos po ormaru bodica koje je dobila isto ih je dosta 62 pa moram to jos oprat. A najludjw mi je sto mi ljudi kupili robu 68 i 74 fudranu zimsku debelu a onako pise za 6 mj i tako to. Valjda ne razmisljaju ili misle da cemo u Sibir po zimi. 🤔
    Sto vi radite s robicom koju vec sad znate da nece moc nikad obuci? Jer trgovine kao sto su c&a, h&m, next i baby center mjenjaju mozda robu ako se pusti etiketa? 

07. Ožujak 2020. 08:03

Dobro jutro svima🤗
    Mikio i moj zna odjednom zaplakat u snu ja ga malo umirim i nastavi spavat
    Al čini ti se u tom momentu —gotovo spavanje gotovo sve al ne on čim ga malo umirim nastavi dalje🙈
    Mene brine to noćno nacicavnje na sisi jer spavamo skupa
    A naravno sisa je stalno u ustima.
    Pa Onda imamo red njopanja, pa povraćanja i u krug al i spava isto .

DeeDee
    07. Ožujak 2020. 08:56

Ajme ovaj forum, valjda ako te ne zaj.. dijete onda forum preuzme da se ne osjećaš zapostavljeno. Sad će ovaj komentar vjerojatno pustit a kad napišem nešto smisleno nije po pravilima 🤔🤬😤😡

[/url

Lavica27
    07. Ožujak 2020. 09:03

Samojed ima novosti o malenom?
    Grizli to mi je najjace s prvom bilo sto su mi napamet kupovali robu,znaci zimski brojevi za ljeto i obrnuto. Il mi masa donese 62 s njenih 4mjeseca. Pa to je za tuci...
    Da vam budem iskrena torta mi je sjela ko budali samar😂
    Tockice i ja se dobivam s kavom. Mali paradirao od 4,mala sanjala neke vjestice cijelu noc pa vristala🙈

DeeDee
    07. Ožujak 2020. 09:12

Pokušaj broj 6272
    .
    Super super noć, jela u 00, pa u polusnu pojela u 4 i sad se probudim, gledam na sat, 8 😮
    Taman se i ona probudila i smješka mi se ljubav mala.  Za sad se nastavlja idila, kucam o tvrdu glavu 😁

[/url

Grizli
    07. Ožujak 2020. 09:19

Super formu nas zaj za pustanje posta, a ove hireoglife i kineze uredno pusta da otvaraju teme. 🖕 Pa sad nek blokiraju s razlogom!
    Lavice meni nije jasno zasto malo ne upale mozak ili bi reko mm ako neznas kupis bon ili das pare pa nek kupi ko zna. A sve tako slatko dobili i sad to cu pustit njoj da lutkama oblaci kad naraste. Sto cu s tim fudranim. 🙄
    Mi dobili na poklon onog slonica koji maše usima. Znaci ona ga obozava... Sad je uz tu pjesmicu koju sam ponavljala valjda 20 pusta zaspala sa ogromnim osmjehom na licu. Ja ne vjerujem da ju tako odusevljava taj slonic. 

Damnarexx 🌺
    07. Ožujak 2020. 09:36

I mene zeza sa slanjem😒
    Mikio ista stvar s placom je kod nas🙈 prasica. Dodes, a ona spava😂😂

Damnarexx 🌺
    07. Ožujak 2020. 09:44

mrgud_zg

Nama je izasao oziljak, ko crveni potkozni prist, s nekih mjesec i pol. U pon smo na kontroli pa cemo vidjet dal sve izgleda ok.
    Nakon nervozne veceri i preuderavanja bebac napokon zaspao i provudio se u 1, gladan ko vuk naravno. Ja imala pripremljeno cca 80 ml jer nakon tolko plakanja nisam vise mogla a na kraju i ja zaspala. I njemu naravno to nije bilo dosta i nastavio vristanje na najjace, ja se na brzinu jos izdojila, pojeo sve i onda se pobljuvo po meni i po sebi da je potpuno smocio cijelu robu 😫😓 jel ikad prestane taj plac “umrijet cu od gladi jer mi jos malo fali”?
    Cure koje se samo izdajaju, kolko dajete po obroku? I kolko puta na dan?
    bas zadnjih tj dana imam osjecaj da se bebac “pokvario”, a da sam ja potpuni neuspjeh. Bio je tako savrsena sretna beba a s ovim glupim dojenjem nam je sve krenulo nizbrdo 😣😥😓🙄

Ne kuzim zasto mi ne da postat komentar!
    Pa nema psovki😒
    Evo ja tebi ne mogu odgovoriiti..

Grizli
    07. Ožujak 2020. 09:47

Mozda da probate opsovat u poruci ili neki fakic naljepiti pa pusti. Vidite kako je meni. 🤯🤦‍♀️ Sve ludo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.