ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    07. Ožujak 2020. 02:37

Kako brzo ovo vrijeme leti! 🤯🤯 Kao da sam ju jucer rodila... Evo mj dana ravno.

mrgud_zg
    07. Ožujak 2020. 02:48

Nama je izasao oziljak, ko crveni potkozni prist, s nekih mjesec i pol. U pon smo na kontroli pa cemo vidjet dal sve izgleda ok. 
    Nakon nervozne veceri i preuderavanja bebac napokon zaspao i provudio se u 1, gladan ko vuk naravno. Ja imala pripremljeno cca 80 ml jer nakon tolko plakanja nisam vise mogla a na kraju i ja zaspala. I njemu naravno to nije bilo dosta i nastavio vristanje na najjace, ja se na brzinu jos izdojila, pojeo sve i onda se pobljuvo po meni i po sebi da je potpuno smocio cijelu robu 😫😓 jel ikad prestane taj plac “umrijet cu od gladi jer mi jos malo fali”?
    Cure koje se samo izdajaju, kolko dajete po obroku? I kolko puta na dan?
    bas zadnjih tj dana imam osjecaj da se bebac “pokvario”, a da sam ja potpuni neuspjeh. Bio je tako savrsena sretna beba a s ovim glupim dojenjem nam je sve krenulo nizbrdo 😣😥😓🙄

Grizli
    07. Ožujak 2020. 02:53

Lavica ☺️ mmmm i ja bi sad nesto krknula. Otborila si mi apetit sa svojom objavom.
    Damnarexx eeee da da brzo prolazi. Meni barem uzasno brzo.
    Lunica bravo za super napredak!
    Mi na nocnom cickanju. Nadam se da kad zavrsimo idemo spavat. Nocas vraćam rukave vreci jer su joj ruke ledene dosle. Pa pitanje za vs kojima spavaju u vreci sto sve im obucete. Ja sam sad svojoj samo bodi dugih i pelenu za siroko stavila i carapice tanke nekako mi izgleda debelo ta vreca i da joj je jos i pidzama previse sad kad sam stavila rukave na vrecu? U sobi je 21 stupanj nam zadnjih dana. 

DeeDee
    07. Ožujak 2020. 03:31

Hmmm ni meni ne želi pustiti komentar jer kršim pravila?!!

[/url

DeeDee
    07. Ožujak 2020. 03:33

Mrgud, ja izdajam i dojim, nekad po obroku kombinacija, nekad samo jedno, nekad drugo. Noćne obroke uvijek pojede 120ml, tu i tamo zaspi prije kraja bočice ali to je rijetko, a i tad je 90 minimum minimuma.

[/url

DeeDee
    07. Ožujak 2020. 03:36

Znači ja ću poludit, pustilo mi pola komentara, a drugu polovicu neda. 😅   

[/url

MaRe
    07. Ožujak 2020. 03:48

DeeDee

Znači ja ću poludit, pustilo mi pola komentara, a drugu polovicu neda. 😅

Poludio ovaj forum xD
    Ja dočekala drugo hranjenje bez spavanja...glava me rasturala..taman dok sam popila tabletu i dok je pocela djelovat evo pola 4 🥴

Red Fox
    07. Ožujak 2020. 04:41

Pozdrav nocnoj 😄 moj tak lijepo cica ovak preko noci da vam stignem i pisati, ne kuzim zakaj drama preko dana.
    Mare ja sam pitala za vezicu, hvala 🤦🏼‍♀️ Na kraju sam kupila takvu za 50 kuna. Inace ne znam kak je kod vas, al ja bi sve samo na njega potrosila😂 samo gledam te dodatke pa robicu 🤦🏼‍♀️ 
    Inace, znate kaj sam bas primjetila, izgleda da je bio bas boom deckica ove godine, bar u zg. Di god dodem nema bas robice i teta u nextu mi je rekla da sve za decke odma plane, a za curice ima na bacanje.
    Mrgud mene isto tak peru neke misli,nekad si mislim da sam mlada da se ne bi tak stresirala. Mene neki dan uhvatilo da ga jos uvijek ne znam lijepo primiti, ne znam kak vi, al kak je on vec dosta tezak, tak se nekak nespretno osjecam nekad kad ga premjestam.
    I ovo drecanje je kod nas sve gore. Ja mu npr.napravim 120 ml, popije to, dere se da je ljubicast u licu, napravim jos 30 ml, on uzme gutljaj i zaspi 🤦🏼‍♀️

Točkica37
    07. Ožujak 2020. 06:25

Mrgud i red super ste.mame ne smarajte se s glupostima. 
    Ja se prejela , jedva sam cekala se dic jer sam pregladnila po noci od nacicavanja. 
    ☕?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

07. Ožujak 2020. 06:30

Ne mohu poslat post 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.