Vidim prisutne pizdarije kod javljanja na forum🤷🏻♀️
Lavice kako postop.rana?
Losa jel se malac uspio pokakat?
Losa ooo pa super! Znci stize sad na hrpu robice sta si rekla da imas. Bravo!
Mikio dobro da si mi rekla za h&m hlacice. Mojoj pak sve hlacice široke ako su dovoljno duge. Jedino jedne ko tajice sam nasla u lidlu 50/56 da su joj dobre i neke isto pisalo tajice u c&a 62.ostale hlacice sve joj prevelike cak i ako ima sirok povijanje joj velike. 👍 A nmajice 56 sve joj siroke jadna izgleda ko klosar.
Mi trenutno kombiniramo 56 i 62. S tim da sam skuzila da recimo h&m ko da rade za slim fit djecu 🤦🏼♀️ moja kak ima jako veliki trbuscic koji se preljeva sa strane nemoze ni jedne hlacice iz h&m cak ni 62 ni 68 velicinu 😳 budu joj dugacke a neidu iznad pupka nikak a ak su ispod joj vise ispod koljena 🤪
A majce nosi 56 i budu joj malo velike. Ne kuzim…
Identična situacija, cijela je jedan veliki trbuščić i ništa ne mogu navući na nju 🙈 dole je 68, a gore 56, s tim da imitacije hlača i traperica nikako ne može već samo trenerkice ili tajice ako imaju gumu koja ne stišće..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Simbalija evo pise 4 put poruku i izbacuje me kurcev forum. Znci slona su kupili u Bubamari, a zeca na istu foru ima u Baby center. Tako su mi dali info prijat3lji koji su nam ga poklonili. Supe4 je ona bas uziva s njim se zabavljati, pokusava ga uhvatiti i jako joj se svidjaju te brojalice. Cak razmisljam da kupimo psica sveznalicu jer ima puno tih pjesmica a ona bas uziva u njima koliko vidim.
Losa eto psovku pustili 🤣. Koja velicina ti je sad malac?
Niko od vas nije pokusao pitat u trgovinama dal mogu zamjeniti robicu sto ste dobile a da vam je malo ili fulano godisnje doba/velicina? 😏 Bas cu probat pitat jer mi bezveze skladistiti robu koju nece obuc, a kupovat drugu.
Hvala ti ♥️ evo našla sam ga i na minibigme, preporučam imaju svašta nešto ☺️
Ja dobila babygym baby einstein i mogu reći da mala obožava muzikicu i kako svjetli ta igračkica koja svira.
Upisi u pretrazivac slonic Loni…imas ga i po 179 kn
Našla za 149kn i naručila jupiii 🥰
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
thinkpink nije, ne funkcionira voda. Bila sam u ljekarni i veli tamo zena da ima glicerinskih cepica no da njih treba dati ako 14 dana nemastolice ili ako se beba muci. Moj se nista ne muci. Lijepo jede, mirno spava. Kad je budansmije se i guguce.
Moj mali je dugacak no u trbuhu vitak te su mu hlacice koje su mu ok po duljini i sirini gore siroke.
Ispravak prethodnog posta... Prijavljujem obilnu zelenu stolicu I svaka čast Puffies peleni koja je to sve izdrzala i ni malo premočila.
Da mi je pred par godina netko rekao da cu se toliko veseliti bebinoj 💩 rekla bi mu da je sišao s uma... No eto...vremena se mijenjaju
Želim svima mirnu noc!
Evo i mene, bas naporan dan. Radili generalku u stanu, sve ormare pomicali, usisavali, prali. Nemoram ni rec kak je mali uzivao bit zapostavljen. Bas se isplakao, malo smo ga na smjene smirivali kolko smo stigli al morali smo to obavit. Skrsena sam sad :P
Joj taj baby handling, bas se pitam jel mi to ok radimo. Ja pitala sestru kod pedice pa me sam pogledala ispod obrva. Kaze da nije cula jos za presvlacenje na boku i da njoj to sve skupa bezveze, da sami vidimo kaj bebi pase. Neam pojma. Nisam pametna.
Neko je pitao za vrecu. Mi malog jednako obucenog ko za po danu samo ubacimo u vrecu. Drzimo temp na 22. To obicno bude bodi i hlacice ili samo jednodjelno odjelce bez icega. Al nama vreca nije sad nesto debela, u njoj je mm spavao kad je bio mali:) isto nema rukave.
Ispravak prethodnog posta… Prijavljujem obilnu zelenu stolicuI svaka čast Puffies peleni koja je to sve izdrzala i ni malo premočila.
💩💩💩💩
Sortiraj odgovore
Najstariji