ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    28. Kolovoz 2020. 13:11

Helouu🙃
    Bok Macutica, bas super sto ti beba papa samo izgnjeceno! Sto se tice dojenja/ne dojenja/izdajanja sad vidis koliko je lakse. Bas covjek predahne.
    A ovo za mokracu, jadnica😟😟
    .
    Sta smo rekli, sluzava kakica💩💩 zubi?
    Kako proljev primjetit? Jel to bas voda, voda...
    Ona vecinom kaka rijetko, nekad formirano.
    .
    Ja uvodim namirnice po tome sta nam netko da iz vrta, a smije jesti😁
    Evo danas, blitva, krumpir i mrkva.. pola pojela, i kasnije 120mL AD-a.
    .
    Znaci jutros nisam mogla vjerovati..probudila se u 8.30 i oko 10 ju stavim spavati jer je trljala okice, ali nista.. cendrala, bacala dudu, pa se smijala😏 2 put sam ju i na ruke uzela, isto nista..onda sam pustila. Zaspala je u 12.30🤨 u autu! Mi put putujemo, opet 'do Grizli' u Istru🥰🥰

DeeDee
    28. Kolovoz 2020. 13:58

Moja curka se ful brzo umara, tj. strašno je uspavana  u usporedbi s vašim bebolincima, ne znam da li bi to trebala spomenuti u ponedjeljak pedijatrici ili ženska jednostavno voli spavat🤔
    Ona zaspi xy puta dnevno na 10-20 minuta, jednostavno se igra, počne cendrati i trljati oči, navlačit uši i spusti glavu i zaspi 🤷 a uz to ima dva dnevna spavanja od cca sat vremena, ako nema ovih sitnih onda to bude i 2 sata

[/url

Grizli
    28. Kolovoz 2020. 14:08

Ma joj cure sad ispadam neka full kuharica... A uopce to nisam. Nego za nas ja 90% toga kuham u express loncu i to je max sve skupa sa pripremom 20 min. Za nju ubacim u kuhalo na pari ili loncic. Kupila male loncice one ko sto bakice imaju za grijat mlijeko njoj dovoljno. Sve ide u masinu, samo ostri nozevi i stapni mikser perem rucno. Ne komoliciram previse svaki obrok joj ima 2-3 sastojka i to je to. Vise mi treba za to ohladiti joj nego za skuhat. Pa mi super dodju te smrznute stvari koje su gotove pa ih u kipuce ubacim i taman joj se klopa ohladi. 

beba2025❤
    28. Kolovoz 2020. 14:24

Grizli

Ma joj cure sad ispadam neka full kuharica… A uopce to nisam. Nego za nas ja 90% toga kuham u express loncu i to je max sve skupa sa pripremom 20 min. Za nju ubacim u kuhalo na pari ili loncic. Kupila male loncice one ko sto bakice imaju za grijat mlijeko njoj dovoljno. Sve ide u masinu, samo ostri nozevi i stapni mikser perem rucno. Ne komoliciram previse svaki obrok joj ima 2-3 sastojka i to je to. Vise mi treba za to ohladiti joj nego za skuhat. Pa mi super dodju te smrznute stvari koje su gotove pa ih u kipuce ubacim i taman joj se klopa ohladi.

Hahaa,, tako i ja.. Sve nabrzinu, ne mogu zamisliti nakuhavanje po ovim vrućinama, dok jeseni i zimi uživam sjeckajuci, kuhajući.. Torte, kolači svaki tjedan.. Baš gušt🥰🥰

DeeDee
    28. Kolovoz 2020. 16:36

Hvala LoSa. Moja ima sve češća buđenja po noći :/ ali zato po danu svako malo kao pijanac, samo se legne tamo di je:D u prosjeku je to i dalje baš dosta sati spavanja
    .
    Kako da joj pomognem da se iskašlje, isprazni nos? Znam u teoriji al ono, neki praktični savjet🤔
    Imam osjećaj da joj se danas baš slijeva u grlo, stalno ima nagon za povraćanjem i ne želi baš jesti

[/url

Lorena94
    28. Kolovoz 2020. 17:43

DeeDee

Hvala LoSa. Moja ima sve češća buđenja po noći :/ ali zato po danu svako malo kao pijanac, samo se legne tamo di je:D u prosjeku je to i dalje baš dosta sati spavanja
    .
    Kako da joj pomognem da se iskašlje, isprazni nos? Znam u teoriji al ono, neki praktični savjet🤔
    Imam osjećaj da joj se danas baš slijeva u grlo, stalno ima nagon za povraćanjem i ne želi baš jesti

Staviš ju na koljena, licem prema podu, i lagano tapšeš po leđima.. Tak smo mi T. 

Grizli
    28. Kolovoz 2020. 21:17

Mikio jeste vi to opwt negdje blizu Istre??? 🤔🤔🤔 M danas neke vibracije ninaste valjda osjeca pa ludovala za zaspat. 😒 E a jel ako zaspe u kolicima kad ju premjestis se probudi ili nastavi spavati? Ja bi ju majke mi pustila spavat u kolicima 1 dan em da se naspava em da se ti odmoris. Al ja sam nemajka valjda i azdaja paaa... Moj necak je znao zaspat u jaju u autu pa kad bi stali su ga s jajetom nosili u sobu i omda iskrcali u krevetic samo nisu ga ni presvlacili nista jer ako se probudio bio dernek. Druga metoda je bila na rukama prakticki skakat s njime na pjesme od koktelsi neznam koliko znate za taj band, ali kvarnerke ce znat vjerojatno koji je to ritam brzi i plesat na to sa njim okrenuim prema van po sat vremena da zaspe 😑 bilo koma. Al sve samo da zaspe tako da ti ja i dalje samo dajem ideje slucajno da niste isprobali.
    Losa i DeeDee znaci uvodimo novi termin losa-nights kad beba lijepo spava nocu i DeeDee-days kad spava puno nasitno danju.
    E jel moguce da beba luduje kad jede meso? M je svaki put popodne ko luđakinja kakva, podivlaj, nece spavat, grize, baca se, place... Jedino sto sam povezala je da je skoro svaki put kad se to desilo jela u kasici meso kuhano - piletinu ili puretinu. No nije svaki put kad jede meso tako hvala bogu jer ga jede svaki 2-3 dan. 

DeeDee
    28. Kolovoz 2020. 22:00

Hvala Lorena, a kad je na trbuhu (a to je stalno) joj samoj curi van..mislila sam nekakvo inhaliranje ili neki način izvlačenja ala usisavač a da može češće 🤷
    Ona je danas ekstremno njurgava, ili spava ili plače ili cvili. Zaspala je oko 20 nakon valjda dva sata kenjkanja s pokojim histeričnim napadom plača. Ja je isto ne premještam, jedino ako baš zaspi na kauču ili negdje di postoji mogućnost da padne ali tipa s Casmatina je bome ne mičem. Moja od kad koristimo sportski valjda nikad nije zapala u kolicima, preuzbuđena je 😅
    Sad kad je malo zahladilo sam je počela opet u maramu motat, to mi je zakon, a i njoj je sad kad joj noge smiju biti slobodne, jučer mi je zaspala dok smo šetale.

[/url

annika
    28. Kolovoz 2020. 22:10

DeeDee možeš uštrcati u uednu nosnicu fiziološke i brzo začepiš tu nosnicu, trebalo bi na drugu izaći što ima u nosiću
    Mi vam mašemo s mora. Malac pliva u fredovom kolutu, uživa baš. Najavljuju loše vrijemd od ponedjeljka, ja se sve nadam da je prenapuhano da iskoristimo ovo vrijeme što smo tu

[iimg]

Lavica27
    28. Kolovoz 2020. 22:18

Cure preletila sam vas, u pripremama sam za krstenje (napokon!). Javim se kad to sve prodje😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.