Annika, mrgud, evo i mene u vaš klub. 7 sisanja od 21 do 6 i onda buđenje. Sinoc sam mu pred spavanje dala 90ml ada, ali veceras pojacavam dozu.
Zarice, malo mu šteka 💛 pa jede manje i češće jer se umori od toga i od velike fizičke aktivnosti😁.
6h- buđenje i sisa
Oko 9h- vocna ili vocno-zitno-mlijecna ---oko 60ml+ sisa naknadno
Oko 12 sisa
Oko 15 meso i povrce i zitarice ---- oko 30 ml🙄🙄+ sisa kasnije
Oko 18 ad sa rizinim pahuljicama ---- 100ml
21 sisa
Ne znam koliko izvuce iz sise. Ne djeluje slabasno iako slabije napreduje mjesecno.
Annika, super da nema žurbe😊
Meni je isto drago vidjeti vas i bebače🤗
I ja sam tudum za ig, valjda necu što zeznit🙈
Zeeneeee....
Nisam izdrzala i posto imam tonu ovih gravignost ULTRA twstova koji rade na 10ml/U, cini mi se da vidim nesto...joj vidi li jos neko...prvi jutarnji...
https://freeimage.host/i/d4POTF
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Jutro cure. Kad citam kakve probleme imate bude mi manje zao kaj ne dojim 🤦🏼♀️
Moj danas nece ni novalac, kasice nikako. Nisam nikad mislila da ce tak zezati s tim, do sad je uvijek super jeo.
Probala sam mu dati 180, al nece popiti do kraja. Ak povecam razmak da jede svakih 4 sata bojim se da nece dobiti dovoljno. Danas je npr.jeo u 4 ujutro 150 ml, u 8 sam ga jedva natjerala da popije 100 ml, a ostatak od 50 ml sam mu dala nakon pola sata. Mislim da radim jos gori stvar 🤦🏼♀️ Idem malo prouciti kak ste vi pisale rasporede hranjenja.
Za bebace sa zatvorom-mom malom je pomogao jedan obrok novalac it ili mu cesce ponudim po gutljaj vode.
Anikka i mikio uzivajte na moru...🤩🤩…
I meni je drago sad sta ne dojim 🙃🙃🙃...
Mada sam ispocetka dojila i izdajala nisam bas imala problem sa spavanjem...ispocetka se budila 2 puta za jest i sa mj dana prrstala...mozda je i do djeteta...
Znam ova moja susjeda odma ispovetka dala ad nije mogla dojit i mali joj 3 godine nije spavao noc u komadu....
Zeeneeee….
Nisam izdrzala i posto imam tonu ovih gravignost ULTRA twstova koji rade na 10ml/U, cini mi se da vidim nesto…joj vidi li jos neko…prvi jutarnji…
https://freeimage.host/i/d4POTF
Uf, na zalost ja ne vidim. Vjerujem da je nestrpljivost jaca (prosle mi ovdje to sve) no probaj za dva dana ponovno, ne znam koji dan izostanka menstruacije ti je danas. U svakom slucaju ti drzim fige 🤞🏼😉
url=https://lilypie.com][/url
Hej zene...
Malo sam lose zadnjih dana pa citam al ne tipkam previse. Umorna sam, kicma me bas jako zeza a mm opet odlazi za Italiju uskoro, ovaj put na 3 tjedna mozda. To znaci da Juraj nece u vrtic ni u devetom mjesecu. Imam kontrole sa curkama bas u tom periodu pa me vec sad muka hvata od toga svega. A najgore od svega je sto se rafovi opet oduzuju, cure moraju van iz kosara vrlo skoro a ja nemam druge opcije za njih trenutno jer nemam prostora za vrtic ili slicno nesto. Uglavnom, trenutno sam i psihicki i fizicki u k...
Hvala na komplimentima cure... Najbolja kamera na mobu (huawei) i pokoji filter i eto curetka od cetiri banke 😜😅
Curke jos uvijek imaju one narukvice jer sam tako sigurnija. Kad su jedna kraj druge mogu ih raspoznat ali u zurbi i ak ih netko jos drugi nosi, ma nema sanse da pogodim odmah 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Koja grize koju za nogu? Vesna lovi Karmen, vraca joj jer obicno kad su na ledjima na podu Karmen nju gurka nogom 😅
Losa gravignost je test za trudnocu 😉 a sto se tice tvog malca i hranjenja mislim da on bas fino klopa preko dana i da je njemu taj ad visak onda navecer. Ukoliko je on zadovoljan i lijepo napreduje mislim da nema potrebe za brigom jer mu ti sav taj ad nadoknadis kroz kasice i cini mi se da dostignes taj minimum od 500 ml.
Red koliko ti on pojede AD-a kroz dan? Ja recimo nisam tako nakon pola sata davala ostatak. Koliko pojedu za vrijeme jela, pojedu... Eventualno i ranine dala sljedeci obrok ako bi trazili. Nisam pametna jer meni su ovi stariji imali problem sa prevelikom kolicinom AD-a u danu tak da je ovo i meni novost kad one ne zele jesti i budem izgubljena kao guska u magli 🙈
Viber vs WA... uvijek viber, ne znam zakaj al drazi mi je puno... Mozda je do godista 😅😅😅
url=https://lilypie.com][/url
Petra dobro ti uopce funkcioniras sa njih cetvero...al narast ce i bit ce to sve ok...za tren nam skoro godina prosla...
Na viber na novom mobitelu nisam ni aktivirala..prije sam ga imala onako bzvze a sad ga ni nemam...
Ajme mikio ja svom cijelo ljeto radim ad s vodom sobne temp jer mu je vruce i drukcije nece piti. Griz radim s vodom...
Inace moja kci vam.ima gotovo 3.5 god,2 god ne jede nocu i idalje se budi po noci...pa ono... good luck🙈
Hej curke...
Prvo komentar PetraB 40??? Se*es! Sorry na izrazu aliii max 35 bi ti dala...
Moja isto ko tvoja Mikio kaka, s time da posteno je svaki 2.dan, jede isto kruska, sljuva, jabuka kompoti, žitarice koje otvaraju sve moguce, palentu, vode joj nudim stalno, ja se natacem... Ocito takva probava...
Sta sad ispada da jedino M koja je samo dojena nocu spava bez problema i cestih buđenja za sad. Nocas u 1h cicala i spavala do 8. puj puj puj.... Pljujem preko ramena da se ne ureknem.
Inace Mikio to sto si gledala video sam ja kod M provodila od prvog dana cicanje uvijek bila zadnja stvar koju bi dobila ako se nocu budila. Mozda malo izgleda zlocesto ovako sa strane al ona je vec sa 3tjedna spavala uz 2 cicanja na razmaku od 4h, a vrlo brzo presla na 1 cicanje između spavanja od 21 i 7... Mislim da zaista se oni sto su veci vise naviknu na to mazenje sa cicom i postaje im teze umirit se kad se probude bez toga. Ja trenutno sam opet zlica ali pokusavam ju odviknut od toga da nocu cim ostane bez dude krene drama. Cim joj ispadne iz usta krene u snu plakat posebno kad se treba uspavati. Sad joj zadnjih dana ponudim da drzi u rukama jednu dudu dok ovu duda i za sad ne drami bas odmah ako joj ova iz usta ispadne pa se nadam da cemo doc na zelenu granu.
Ja ni jednu kasicu ne radim s mlijecnim osim ako imam izdojenog viska od tog jutra. Ona vecinom onda neće pokest vise od 30-40 gr. Pa jednostavno sve zitarice kuham u kompotu ili juhici kao.
E da Losa ako je probala griz jer mogu kus kus joj dati? U nacelu isto s drugo pakiranje ali jel ima kakve razlike ako znas?
Sortiraj odgovore
Najstariji