ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    27. Kolovoz 2020. 21:48

Simbalija hvala ti 😊 ja sam isto sad usla u grupu da vidim malo te receptice i kaj se nisam zbedirala 🤦🏼‍♀️ Tam sa 7 mjeseci jedi vec ko veliki, a moj je jos na dvije zlicice i to mora biti skroz smiksano. Probat cu s tim muffinima.
    Mrgud to si bas ja razmisljam, kaj smo mi sve jeli, a nasi starci i bake🤦🏼‍♀️ Moja baka je danas htjela danas malom dati cufte jer ne bi ni ona jela to kaj mu dajem 😂 al danas je pojeo cak 5 zlica dukatosa 🎉
    Mikio nasem je trebalo 3 noci da dode k sebi. Uzivajte na moru.
    Pokupila sam u mulleru etui, dosta je velik. Dobiju se dvije podloge, dvije pelene al broj 2, krema za lice i krema za guzu i vlazne maramice same birate

Grizli
    27. Kolovoz 2020. 21:56

Mrgud ja sam strasno skeptična i ne volim tu frazu nas su hranili s tim i tim pa smo zivi... Najvise zato jer recimo kad je mama bila trudna samnom nisu pusenje smatrali stetnim, ja kao posljedicu sam teški astmaticar. S druge strane sestru je hranila grizom i mlijekom, keksima isl. od valjda 2 mj jer je to tada bilo tako, a moja seka se vec 4 godine bori sa tumorima. Prvo sto su joj nutricionisti u konzultacijama sa onkologom izbacili bili su secer i gluten, jer su istrazivanja pokazala da se taj njen oblik doslovno hrani time. Ne kazem da ne bi obolila da se necim drugim hranila kao beba i kroz zivot ali kad takve situacije imas doma onda malo razmišljaš i opreznije postupas kad je prehrana babe u pitanju. Ipak njoj ne zelim sudbinu ni mene a kamo li moje sestre. A ako nazalost bi to i dozivjela bar se ne bi grizla oko tog dijela ko sto se moja mama grize danas. Zato volim sve provjeriti vise puta prije nego dam joj nesto. Od jednog davanja nece joj vjerojatno nista biti ali... A i u opisu posla mi je sve provjeriti 3 put i istraziti mogucnosti za i protiv.
    Mikio aaa znaci i ti imas full zanimljive grudnjake... M se igra sa onom kopcicom ili nategne naramenicu mi dok cica 🙄😳 full zabavno joj je. Sretno na go i uzivaj malo 

beba2025❤
    27. Kolovoz 2020. 22:45

Da, Grizli, totalno si u pravu. Naravno da ne trebamo hraniti bebe kako su nas hranili😊😊
    Nasmijala si me sa bAbe😝
    A, Mrgud_zg je tu fazu napisala sarkastično, bar sam ja tak skuzila 🤭

Lorena94
    27. Kolovoz 2020. 22:45

Red Fox

Pokupila sam u mulleru etui, dosta je velik. Dobiju se dvije podloge, dvije pelene al broj 2, krema za lice i krema za guzu i vlazne maramice same birate

Prvo cure ispričavam se ako bude puno pogrešaka, bacio mi jr mobitel sa stola (povukal sa podmetačem za ručanje), i drito na pločice, ne funkcionira baš.. A ni ja.. Ja još nisam dobila doma knjižicu.. 🙄
    Dakle T je sad zaspao, od jutra niti oka sklopio, nekih mj dana je imao 2 spavanja po sat i pol sad nista. Svugdje se stvori.
    Curke na moru, uživajte k ja bih

beba2025❤
    27. Kolovoz 2020. 22:48

beba2019

Da, Grizli, totalno si u pravu. Naravno da ne trebamo hraniti bebe kako su nas hranili😊😊
    Nasmijala si me sa bAbe😝
    A, Mrgud_zg je tu fazu napisala sarkastično, bar sam ja tak skuzila 🤭

frazu*

• Zarica
    27. Kolovoz 2020. 23:02

Tak je moj ginekolog tokom trudnoce na svako moje pitanje odgovarao s 'kaj mislite da je vasa baka razmisljala o tom kad je bila trudna'. Ko da je razvoj medicine bio nepotreban...kad se sjetim toga nazivciram se
    .
    Mrgud, ja ti smiksam 180 mL ada i ubacim one instant zitarice. Do sad su to bile one Alnatura 4 vrste, a sad sad sam to potrosila pa presla na neke rizine. Tu kasicu pojede oko 8 i onda oko 9 mu dam cicu prije spavanja. Zasad funkcionira super.
    .
    Ja jedva cekam da krenemo s tim muffinima. Moram jaje do kraja uvest pa cemo probat. Mada se isto malo bojim kak ce to gutat.
    .
    Ja nekak s tim ruckom imam osjecaj da se stalno vrtim u krug. Nemam bas kontrolu kolko raznovrsno jede i dal unese dovoljno od sveg sto mu treba.  Uglavnom za njega kupujem kvalitetnije namirnice i onda derem po njima dok ne potrosim. Tako da cu mozda krenut s nekim tjednim planiranjem ili slicno. Ne znam, jel radi koja tako nesto?

• Zarica
    27. Kolovoz 2020. 23:10

evo i ja se uclanila u domace kasice da ukradem koji recept. Znam da ste vec pisale sto puta, ali toliko je nabrijan opis pravila da sam zamalo ponistila zahtjev, al ipak mi treba novih ideja Letimicno sam i uhvatila da ne objavljuju slike djece s nausnicama?? Nisam fan toga, al fkt ne kuzim

• mom12
    27. Kolovoz 2020. 23:17

Ja sam uvela dosta toga...trbam jos koju osnovnu namirnicu i to je to...ovo sta ja ne jedem nece ni ona...i sad vrtim sta imam doma...ili vidim sta imam u ponudi od domaceg ili ako sam u ducanu bacim pogled sta bi mogla...
    Npr danas sam se sjetila poriluk da joj nisam dala i brokulu...tako da cu joj to dat za par dan...kad naletim za kupit...trudim se dat joj raznoliko i kvalitetno ali ne opterecujem se nesto previse...

MaRe
    28. Kolovoz 2020. 08:36

LoSa

Imam pitanjce tko zna… Lavica mozdaDali kad sam na porodiljnom smijem raditi nesto i za to dobiti isplatu putem Ugovora o dijelu?

Ne smijes imati nikakva primanja osim porodiljnog....to mi je ostalo da sam čitala negdje a nek me isprave ako se sta promijenilo.
    .
    Mali frajer se probudio u 4 i stao pjevati 🙈😂😂 ajd brzo je zaspao i spavali do sada..

mrgud_zg
    28. Kolovoz 2020. 08:43

Sinoc imali goste pa da se vratim na teme od jucer.  😁
    Grizli apsolutno se slazem, cak sam bila i napisala da se salim (jer se uvijek sprdamo na to kaj smo mi jeli), al samo sam htjela rec da nece nista bit ako “pogrijesis” jednu namirnicu, pogotovo jer nema krivo, sve se smije 😉
    Zarice tnx 👍. Daj mi jos reci jel ti onda ta vecera na zlicu? 
    Ja kuham sad sezonski ono kaj ima. Kad nece bit jest ce iz ducana. S tim da onda vise dana vrtim slicno jer on tak malo pojede da dok ne potrosim imam slicno. Ja fkt nisam tip za zimnice i slicne stvari, fkt sam tudum za kuhanje a i ja stvarno ne znam kad bi to stigla. Smrznula sam jedino ciklu jer sam tog dobila od mamine frendice hrpu
    Mikio nasi se prate od prvog dana 😉
    Bas mi zao dode sto vise nema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.