Mom, puštaj bebicu što više na pod, pa će uvjezbati i kretanje i padanje. Mora pasti i lupiti se nekad. Važno je da nema oštrih rubova, sitnih stvari.. Prati ju dok je na podu, pokušaš spriječiti ozljede. Ako neće provoditi vrijeme na podu, kako će uvjezbati sve što mora? 🥰🥰Samo ju spusti i oslobodi se tog straha❤️
Mikio, ako daješ AD mlijeko, uzmi joj Novalac IT, obogaćen je laktozom i magnezijem, u jednom danu je pomogao. Također, možeš joj prije spavanja dati onaj Novalac Night, pa ćeš se i ti naspavati🤩🤩
Mrgud mi imamo bosch perilicu suđa i sto ja sve u nju utrpam i sve se opere, dok mami u njenu electrolux stavim duplo manje i svejedno se ne opere lijepo. Tako da vjerujem da je susilica tooop... Ali nisam nasla slim da imaju oboje, a nama samo to stane u wc. Sad imam slim lg perilicu rublja i savrsena je tiha i super, al sta jest jest nemamo di susiti robu posebno kad krenu kise pa zato bi mm htio da pogledamo neku sa susilicom. A ja skepticna jako. Morat cu pogledat malo okolo onda što cemo po tom pitanju.
Beba ohrabris me..al ja se vratim na staro za neko vrijeme😅😅...al sad cu joj aktivirat vrtic..posto smo u trku cijelo ljeto...jedva cekam se vratit u normalu..😃😃...
Meni je super da smo se "vidili" al ipak mi je drago da se dop na forumu...mislim da smo na wappu da bi brzo grupa ugasila...kao i svaka...🤪
Megud pa ja i dalje ne bi baš davala privatni broj telefona ogromnoj grupi poznanica ali dobro, to sam ja. Nego, danas sam opet probala napravit Instagram i opet je cijeli imenik dobio obavijest 🤦🤦🤦🤦🤦
[/url
Mom, ma shvaćam te u potpunosti. Svi se mi bojimo. Samo, eto. Moramo ih pustiti da istražuju i pužu❤️ja dam sve da vidi, većinu stvari da dotakne, ono što smije, primi ručicama.. Moram priznati da nisam baš ležerna po pitanju stavljanja stvari u usta😬znam da bebe na taj način istražuju, ali ne dolazi u obzir da liže kotačiće, papuče i tako neke stvari.. To joj govorim ne, kao i za kamin😂
Moja je na podu najsretnija, tada joj ne treba ni mama☺️☺️
DeeDee, slažem se s tobom. Nije da imam šta skrivati😂ali, apsolutno ne dijelim ništa osobno. I ovo ovdje.. ne čitamo samo mi.. nego 2000 JasNi😂ja vas nisam niti tražila po dr. mrežama🤭iako mi je fora što se sad"znate".. Ja ću ostati anonimus😝
Mi stigli na more
Ja se apsolutno ne snalazim na insta, otvorila ga zbog nagradnih, samo zbog vas sam stavila fotku
Kad sam tek otvorila insta, nisam znala postaviti privatno profil nego me je mogso dodati tko je htio. Uz to mi netko hakirao račun- pita mene kuma kakvi su ti to prijatelji. Kad sam pogledala ono 500+ bradatih nabildanih i nauljenih crnaca i Arapa. To sve i učenici moji mogli vidjeti jer naravno da prvo pogledaju profile profenprofe društvenim mrežama
Obavili pregled, op treba ali bez žurbe.
[iimg]
Ahaha Annika vjerujem da tebi nije bilo smiješno ali umrla sam od smijeha 😂
Mikio nije mi suđen definitivno 😂
A WhatsApp isto nemam. Imam Viber. Rekla mi frendica neki dan da se preko vibera dopisuje samnom i s mamom jer smo mi jedine osobe koje ga koriste 😂😂😂
[/url
Joj ja sam Viber davnih dana obrisala, nekako mi je bio spor i dosta stekao. Whatsapp je super ☑️
I ja nisam za grupu tamo, slazem se sa Mikio, dodemo na forum kad stignemo..citamo kad stignemo i odgovaramo.
.
Meni se jos nije desilo da mi se pokakala u ruke/rucnik/kadu😁💩💩
.
Unaprijed se ispricavam curama na IG koje sam oznacila na nagradnoj igri🤐
beba slazem se… ja isto ostsjem poluanonimus…
annika ha ha ha
Moj opet popio 40 mL i zaspao. Ja ne vjerujem da mu je to dosta da spava u komadu do 7 hNo vec je par dana tako. I onda nakon buđenja popije 100 mL Novalaca i to je sve od ad-a… a ostatak dana super jede kašice
U njima pojede oko 350 mL ad-a i vjerojatno mu to dosta. Vagala sam ga danas… u 10 dana dobio 150 g.
Losa, pa koliko pamtim, tvoj bebač super jede i to prave količine kašica, još mu utrpaš u neke kašice i AD, tako da je to po meni baš super. Još imate redovne obroke..
Neću puno filozofirati, ali ako još popije i vodice uz to, to je odlično ☺️
Mikio svratila neplanski...😄😄😄...
Dee totalno si out...🤣🤣🤣
Svak ima pravo izbora...ni meni se nikad nebi palo na pamet dodavat na fb ili ig ili davat br...al vas cure kao da znam cijeli zivot😅😅😅...ja na fb nisam dodala nikoga u onoj turi pa mi poslje bilo zao🤣🤣🤣...
Al sam sad nadoknadila🤣🤣. .a ionako fb ne koristim rijetko udem da procitam nesto...😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji