Začepljeni nosić

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    10. Srpanj 2015. 13:38

Mame, koji inhalator preporučujete?

Bljubica
    25. Kolovoz 2015. 07:49

jel neko kapao sljezov korijen u nosić? pomaže li? jel moguće da od toga bebač malo više bljucka?

Branchi
    17. Listopad 2015. 21:56

Ima li nekoga na ovoj temi? :)
    Moze savjet kako kapati i koliko te koliko cesto nosic bebi staroj nesto vise od 2 tjedna sa fizioloskom? 
    Da li mozemo to i preventivno i kako se to tocno radi?
    Znaci koliko i kako preventivno, a koliko i kako kad je bas zacepljen nosic?
    Hvala na odgovoru :)

Igorovabebica
    18. Listopad 2015. 16:29

Moj mali kada je papao često se čulo kao da guta šmrklje, kao da mu je isušena sluznica nosića. I ja sam mu kapala svaki dan po jednu kap u svaku nosnicu-kao da mu je navlažim, no pedijatar mi je rekao da on to ne guta šmrklje i da ako mu zapravo stalno kapam, da ću mu je tek onda isušiti, jer će mu sluznica izgubiti svoj prirodni obrambeni mehanizam... to ne radim već tjedan dana i uopće ne hropće. Čak sam ga i vodila na pregled da se nije slučajno prehladio, no kaže pedijatar da su mu pluća čista i nosić prohodan... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.