Začepljeni nosić

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirka4
    15. Veljača 2015. 08:51

Pazite da ne pregrijavate prostor u kojem beba boravi, pedijatrica me na to odma upozorila, to je uzrok isušivanja sluznice nosa, i onda ne može obavljati svoju funkciju kako treba.

renata6
    15. Veljača 2015. 18:18

Dada, baš mi je žao zbog maleckog, oporavit će se on. Tako je to, kad boleštine haraju, a nažalost dječica začas pokupe. Drž te se!

Dada32
    15. Veljača 2015. 22:38

Mirka, držimo čvrsto temperaturu na 22 stupnja kako se preporuča, ali imamo centralno što se često uzrok suhog zraka. Imam posudice s vodom i stavljam mokre ručnike po radijatorima. I provjetravamo redovito. 

Renata, hvala na riječima ohrabrenja, za sad se držimo svih uputa i nadamo se da se neće zakomplicirati.

Hvala Beag na savjetu, izgleda da nam je Sinomarin Babies pomogao kod najgoreg začepljenja, sad fiziološka prođe kroz nosić i izađu neki šmrkljići. 

Nalah, mi smo ti bili opčinjeni našim malim čudom da se kompa nisam ni sjetila, igrali smo se i mazili i dojimo...dani su nam jedostavno proletjeli. Ali mislim i na vas cure i vašu dječicu i nadam se da ste svi dobro. A ti klinci su čudesni kako se mijenjaju iz dana u dan. 

DarijaZ
    16. Veljača 2015. 09:17

Dada,  nadam se a ce malac biti bolje uskoro....

Na zalost, vlada neka epidemija upale pluca i bronhitisa, moj necak je zavrsio u bolnici u vrlo losem stanju sa obje dijagnoze...

Luli2
    21. Veljača 2015. 12:01

Mi imamo problema sa nosicem jos od rodilista. Sad imamo nepunih 2 mjeseca.
    Nikako se rijesit punog nosica. 
    Probali smo fiziolosku, sinomarin babies, aspirator/pumpicu, usni raspirator i elektricni aspirator. 
    Nista nam bas ne funkcionira, malo povuce ali nosic je svejedno pun. Dise u hroptanje. 
    Pedijatrica nam je na pregledu rekla da samo malo kapamo fiziolosku... :/ Za koji dan idemo na cijepljenje pa cemo vidjet

Luli2
    22. Veljača 2015. 19:58

Ok, hvala :)
    Reci cu pedijatrici, ona je dobar dijagnosticar pa se nadam da nece bit problema.
    Muka mi je kad samo pomislim na bolesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.