Pazite da ne pregrijavate prostor u kojem beba boravi, pedijatrica me na to odma upozorila, to je uzrok isušivanja sluznice nosa, i onda ne može obavljati svoju funkciju kako treba.
Dada, baš mi je žao zbog maleckog, oporavit će se on. Tako je to, kad boleštine haraju, a nažalost dječica začas pokupe. Drž te se!
Mirka, držimo čvrsto temperaturu na 22 stupnja kako se preporuča, ali imamo centralno što se često uzrok suhog zraka. Imam posudice s vodom i stavljam mokre ručnike po radijatorima. I provjetravamo redovito.
Renata, hvala na riječima ohrabrenja, za sad se držimo svih uputa i nadamo se da se neće zakomplicirati.
Hvala Beag na savjetu, izgleda da nam je Sinomarin Babies pomogao kod najgoreg začepljenja, sad fiziološka prođe kroz nosić i izađu neki šmrkljići.
Nalah, mi smo ti bili opčinjeni našim malim čudom da se kompa nisam ni sjetila, igrali smo se i mazili i dojimo...dani su nam jedostavno proletjeli. Ali mislim i na vas cure i vašu dječicu i nadam se da ste svi dobro. A ti klinci su čudesni kako se mijenjaju iz dana u dan.
Dada, nadam se a ce malac biti bolje uskoro....
Na zalost, vlada neka epidemija upale pluca i bronhitisa, moj necak je zavrsio u bolnici u vrlo losem stanju sa obje dijagnoze...
Mi imamo problema sa nosicem jos od rodilista. Sad imamo nepunih 2 mjeseca.
Nikako se rijesit punog nosica.
Probali smo fiziolosku, sinomarin babies, aspirator/pumpicu, usni raspirator i elektricni aspirator.
Nista nam bas ne funkcionira, malo povuce ali nosic je svejedno pun. Dise u hroptanje.
Pedijatrica nam je na pregledu rekla da samo malo kapamo fiziolosku... :/ Za koji dan idemo na cijepljenje pa cemo vidjet
Ok, hvala :)
Reci cu pedijatrici, ona je dobar dijagnosticar pa se nadam da nece bit problema.
Muka mi je kad samo pomislim na bolesti
Sortiraj odgovore
Najstariji