Začepljeni nosić

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    15. Veljača 2015. 08:40

Dada,žao mi je za malca,nadam se da će biti ok.... šaljem vam pusu,kak si ti draga,ništa te nema...?

mirka4
    15. Veljača 2015. 08:51

Pazite da ne pregrijavate prostor u kojem beba boravi, pedijatrica me na to odma upozorila, to je uzrok isušivanja sluznice nosa, i onda ne može obavljati svoju funkciju kako treba.

renata6
    15. Veljača 2015. 18:18

Dada, baš mi je žao zbog maleckog, oporavit će se on. Tako je to, kad boleštine haraju, a nažalost dječica začas pokupe. Drž te se!

Dada32
    15. Veljača 2015. 22:38

Mirka, držimo čvrsto temperaturu na 22 stupnja kako se preporuča, ali imamo centralno što se često uzrok suhog zraka. Imam posudice s vodom i stavljam mokre ručnike po radijatorima. I provjetravamo redovito. 

Renata, hvala na riječima ohrabrenja, za sad se držimo svih uputa i nadamo se da se neće zakomplicirati.

Hvala Beag na savjetu, izgleda da nam je Sinomarin Babies pomogao kod najgoreg začepljenja, sad fiziološka prođe kroz nosić i izađu neki šmrkljići. 

Nalah, mi smo ti bili opčinjeni našim malim čudom da se kompa nisam ni sjetila, igrali smo se i mazili i dojimo...dani su nam jedostavno proletjeli. Ali mislim i na vas cure i vašu dječicu i nadam se da ste svi dobro. A ti klinci su čudesni kako se mijenjaju iz dana u dan. 

mirka4
    16. Veljača 2015. 09:11

Dada

Mirka, držimo čvrsto temperaturu na 22 stupnja kako se preporuča, ali imamo centralno što se često uzrok suhog zraka. Imam posudice s vodom i stavljam mokre ručnike po radijatorima. I provjetravamo redovito. 

Super

DarijaZ
    16. Veljača 2015. 09:17

Dada,  nadam se a ce malac biti bolje uskoro....

Na zalost, vlada neka epidemija upale pluca i bronhitisa, moj necak je zavrsio u bolnici u vrlo losem stanju sa obje dijagnoze...

Dada32
    16. Veljača 2015. 16:51

DarijaZ

Dada,  nadam se a ce malac biti bolje uskoro….

Na zalost, vlada neka epidemija upale pluca i bronhitisa, moj necak je zavrsio u bolnici u vrlo losem stanju sa obje dijagnoze…

Baš mi je žao, nadam se da će se brzo oporaviti. Zamisli dok ih tamo 5 naredaju u sobu a svi bolesni, kako bi ozdravio od toga. 
    I kod naše pedijatrice redom samo bronhitisi, to je užas. ... Proljeće, gdje si?! 

Pilici
    25. Veljača 2015. 07:15

DarijaZ

Dada,  nadam se a ce malac biti bolje uskoro….

Na zalost, vlada neka epidemija upale pluca i bronhitisa, moj necak je zavrsio u bolnici u vrlo losem stanju sa obje dijagnoze…

Brz oporavak malome. Kolko je star?

zebrica

Luli2
    21. Veljača 2015. 12:01

Mi imamo problema sa nosicem jos od rodilista. Sad imamo nepunih 2 mjeseca.
    Nikako se rijesit punog nosica. 
    Probali smo fiziolosku, sinomarin babies, aspirator/pumpicu, usni raspirator i elektricni aspirator. 
    Nista nam bas ne funkcionira, malo povuce ali nosic je svejedno pun. Dise u hroptanje. 
    Pedijatrica nam je na pregledu rekla da samo malo kapamo fiziolosku... :/ Za koji dan idemo na cijepljenje pa cemo vidjet

Lilly6
    22. Veljača 2015. 12:29

Luli

Mi imamo problema sa nosicem jos od rodilista. Sad imamo nepunih 2 mjeseca.
    Nikako se rijesit punog nosica. 
    Probali smo fiziolosku, sinomarin babies, aspirator/pumpicu, usni raspirator i elektricni aspirator. 
    Nista nam bas ne funkcionira, malo povuce ali nosic je svejedno pun. Dise u hroptanje. 
    Pedijatrica nam je na pregledu rekla da samo malo kapamo fiziolosku… :/ Za koji dan idemo na cijepljenje pa cemo vidjet

Draga i mi smo isto imali takav problem od rodilišta,al kako smo zamjenili pedijatra nakon mjesec dana zbog preseljenja tako nam je nova pedijatrica odma napravila bris nosa kad sam joj rekla što nam je! Nalazi su pokazali bakteriju u nosu,ništa opasno ali smo dobili odma antibiotik,to smo popili zatim opet naravili bris i bilo je sve ok.Savjetovala nam je što više aspirirati i tako se stanje popravilo.
    Prva put kad sam otišla na pregled zbog nosa kod te prve pedijatrice dala neki sirup koji nema veze sa tom dijagnozom niti nam je savjetovala nikakav bris i eto tu smo bakteriju vukli mjesec ipo dana zato nam se nikako nije stanje popravljalo! 
    Moj savjet da sad kad odes na pregled reci tako i pitaj da napravite bris nosa ništa te ne košta,a bit ćeš mirna bar kad dobiješ nalaz da je sve ok! Mi sad imamo 7ipo mjeseci i evo samo za Božić se bio prehladio al to je nešto drugo malo smo aspirirali kapali i sve je prošlo!

Luli2
    22. Veljača 2015. 19:58

Ok, hvala :)
    Reci cu pedijatrici, ona je dobar dijagnosticar pa se nadam da nece bit problema.
    Muka mi je kad samo pomislim na bolesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani