Mamice pliz help...pokusavam naci sljez tu kod nas...malo mi je tesko ps da pitam...nasla Sam Marshmallow root extract ( mala bocica s pipetom) marshmallow root tea I marshmallow leaf tea....sto da kupim? Ove cajeve pa da Mali pije ili ovaj neki ekstract al nemam pojma kako se koristi?🌺🌸...
moja pahuljica ima 17 mjeseci, i ove zime se prvi put prehladila, i to nedugo nakon što smo definitivno ukinuli dojenje (ono noćno, sa cca 16 mjeseci). nama su pomogle morska voda i pumpica za nosić, a vanjski dio nosića čistili smo vlažnim maramicama i umivanjem, ništa posebno. malena sad samo kašlje (iskašljava), a što se nosića tiče, on je "riješen"
Natrium clorid 9mg, jako pomaze i moze se kapati koliko god je potrebno...mojoj mrvici vec 2 mj stavljam i cisti mu nos i ovlazuje od suhog zraka,stvarno pomaze..
posto zivimo u Svedskoj neznam dali ga ima kod nas ali trebalo bi:)
mamii
Ja imam bebaca od 2 mjeseca i korisrim aspirator na usisivac s fizioloskom otopinom ali mu ne izvuce dovoljno il nekad ne izvuce sve iz nosiča sad ne znam da li se smije pojacat snaga na usisivacu da bude na najjace pa da mu tako probam izvuc jer drugacije ne ide??
Prepolovite jedan luk crveni i stavite u blizini djeteta. Beba ce bez problema disati. Miris luka ce otvoriti sluznicu nosa. Djelotvoran lijek kod nas preko noci. Pozdrav
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji