Uspili smo izvlaciti kad bi bas dosta fizioloske nakapali i okrenuli je par minuta da stoji na prsima. Slije se i onda ovaj na baterije bez problema izvuce. A spasio nas je i inhalator.
hmm vidis, probat cemo sa okretanjem na trbuscic... kapam sad jos vise fizioloske pa je malo lakse.. ali nikad ne izvucem sve, i dalje se cuje da ima toga jos u nosicu..
znaci i inhalator pomaze.. samo dosta je skup :/
Joj ja imam neki na pumpicu kaj se ručno stišće...očito nedovoljno! sada sam se prepala a trebam roditi u zimi!
Moram po neki bolji bar ovaj na baterije!
danas sam kupila aspirator na usisavac pa cemo probati s njim, nadam se da ce biti ucinkovitiji od ovoga na baterije!
a bili smo i na kontroli kod ped., i na spomen zacepljenog nosica, ona mi je rekla da samo kapamo sa fizioloskom, da ne treba izvlaciti sekret a ja ostala zbunjena i zatecena pa nisam u tom trenutku ni pitala zasto :/
Sorry, ali kad ja ovo cujem, da sekret ne treba izvlacit van, meni je muka i blago receno popiz...
Zdrava logika kaze, ako sekret ne ide van ostaje gdje? Unutra! Ako ostaje unutra slijeva se na pluca, odlazi na uho itd. i dobijete samo izvrsne temelje za jednu jako lijepu upalu! I onda to jos kaze jedan pedijatar! Ma uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
potpuno se slazem! zvuci suludo!
moram priznat da je ovaj aspirator na usisavac NO.1 !!! upravo smo s njim izvlacili sekret nakon fizioloske i u 3 sekunde je izvukao toliko koliko onaj na baterije nije u 10 x . uhhh nadam se da ce nam to sad olaksati muke!!!
evo i mi imamo problem s nosićem imamo 3 i pol mjeseci....našpricamo s kapima i upotrebimo nastavak za usisavač..sve bude super par sati a onda sve ispočetka......dijete se noću budi od začepljenog nosa....taj nos se začepio otprilike kad je počeo slinit pa se pitam ima li to veze s zubima ( odnosno desnima)...
Znaci ipak je bolji taj sta ide na usisavac, Onda cemo ga i mi uzeti.
Ona je meni lezala na neonatologiji i oni isto savjetuju samo kapat, kao ne treba izvlačit sekret. Meni to isto nije logično
Sortiraj odgovore
Najstariji