Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    priks
    11. Travanj 2014. 14:31

Hvala Proudmomy, i ja držim fige i isto mislim da će to sljedeći tjedan biti za porod (jer pretpostavljam da i doktori čekaju 37t) tako da ću brzo vidjeti svog malog pišulinca!!
    U svakom slučaju, javiti ću kako je prošlo

antonio
    11. Travanj 2014. 14:42

Prlks u prosloj trudnoci su mene ranije porodili radi previse plodne vode imala sam veliki secer a mali se nije mogao razvijati tako da je stao u razvoju u 35 tj i bila sam u bolnici i samo su cekali da udem u 37 tj pa su me porodili hvala dragom Bogu mali je imao 2770 i 49 je bio dug,sve u redu sa njim i apgar je imao 10/10 znaci odlican.,Samo mirno i hrabro i drzim ti palceve da ti porod sto brze prode i da primis svoje malo zlato u ruke..Svakako nam se javi.

bjap
    11. Travanj 2014. 16:19

Draga priks, bit će sve u redu. Mora biti!! Posteljica stari i sve manje hrani bebu, to je normalno, samo ne znam jel normalno da tako rano njena funkcija počne slabiti. Tolike su mame rodiel u 37.tjednu, svve će biti u redu. Čekamo te sa lijepim vijestima 

priks
    11. Travanj 2014. 16:37

a jooj bjap, u bolnici svašta vidiš i čuješ....ni ja nisam znala za to dok mi se nije dogodilo....ali bilo je puno ženskica u goroj situaciji nego ja.....jednoj ženskici je posteljica prerano sazrijela i beba isto nije rasla ali je bila 2 mjeseca u bolnici i čekali su taj 37t da je porode....što se mene tiče, ja sam super...meni će za 2 dana biti 37t tako da ulazim u termin pa me nije strah poroda....malo sam samo žalosna što moram biti u bolnici i čekati, jer bi rađe bila kući još malo i uživala

bjap
    11. Travanj 2014. 16:57

Grozno...nema mi gore neg biti u bolnici. Moju frendicu su stavili u bolnicu jer mora na carski budući da se beba nije spustila. Ja računam, pa njoj nije još termin poroda. Nakon tjedan dana u bolnici pripreme ju za carski, i onda napokon jedan doktor vidi da joj stvarno još nije termin. I ostave oni nju još u bolnici. Tako je sirota dočekala trudove, otkucaji srca preslabi, ali čekali su popodne da ponove ctg i otkucaji srca još slabiji. Brzo drip i porod. Na kraju je beba završila na pedijatriji i eto njih još 10-ak dana u bolnici. Grozno i pregrozno, svega ima, svakavih problema, ponekad i nemara liječnika... 

Naoružaj se strpljenjem i čekaj, nadam se da će sve biti ok. Šaljem pozitivne vibre 

priks
    11. Travanj 2014. 18:10

Hvala svima....strpljiva sam i samo čekam da beba dođe.....sad me više brine ono dijete doma (mislim na muža) hahahahahhaa...
    Biti će sve oke....žilavi smo mi

antonio
    14. Travanj 2014. 14:30

Prlks kako si,sta ti kazu doktori hoces li jos cekat ili ce ti potaknut porod.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.