Ja sam 38+6 i beba je za oko tjedan po svim mjerama veća a ima oko 3500. Al kaže dr da ne mora značiti da će se roditi ranije, a i ja se osjećam kao da neće još. :)
Sara,, moj je izgleda 3100 u 35.tjednu sad bio.. Bas me zanima kako to te bebe budu tako debele. Uopce nisam puno jela.. Nista vise nego inace kad se sve zbroji i Bozic i praznici itd...
I puno sam setala kad me nije bolilo. Bas sam se trudila. I na kraju svinjica mala.
A ako je beba veca ne znaci da ces rodit prije ili kasnije.. Nema to nikakve veze... Nego kako beba hoce... Nista nema pravila u trudnoci to sam shvatila i to me nervira
a ja kupila sve 62 ma šta ja znam, meni ti od početka ne štima termin jer mi ciklus ne valja
Ajme a ja imam cak jedan preslatki bodić 50 ili 52 ne znam tocno. U to nece stat nikad a druge sam kupila malo vece i bolje da mu bude vece nego manje. Za iz bolnice, pa cemo vidit. I one kapice ce mu bit prevelike ja mislim. Sav ce visit jadan. A sto cu mu ja. Kupit cu onda sve kad se rodi u Kika sto mi bude falilo ionako ce to prerast za sekundu...
Koliko ste vi tetra pelena pripremile??
Moja cura ima 2500g u 36.tt. Sad sam zabrinuta da je to malo...nadam se da ce dobiti bar jos 500g do kraja.
Ako nećeš previjati tertama 20-ak ti je i previše. Tako mi kažu prijateljice.
Ja imam 60-ak jer ću ih koristiti za previjanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji