Ja sam 38+6 i beba je za oko tjedan po svim mjerama veća a ima oko 3500. Al kaže dr da ne mora značiti da će se roditi ranije, a i ja se osjećam kao da neće još. :)
Sara,, moj je izgleda 3100 u 35.tjednu sad bio.. Bas me zanima kako to te bebe budu tako debele. Uopce nisam puno jela.. Nista vise nego inace kad se sve zbroji i Bozic i praznici itd...
I puno sam setala kad me nije bolilo. Bas sam se trudila. I na kraju svinjica mala.
A ako je beba veca ne znaci da ces rodit prije ili kasnije.. Nema to nikakve veze... Nego kako beba hoce... Nista nema pravila u trudnoci to sam shvatila i to me nervira
a ja kupila sve 62 ma šta ja znam, meni ti od početka ne štima termin jer mi ciklus ne valja
Ajme a ja imam cak jedan preslatki bodić 50 ili 52 ne znam tocno. U to nece stat nikad a druge sam kupila malo vece i bolje da mu bude vece nego manje. Za iz bolnice, pa cemo vidit. I one kapice ce mu bit prevelike ja mislim. Sav ce visit jadan. A sto cu mu ja. Kupit cu onda sve kad se rodi u Kika sto mi bude falilo ionako ce to prerast za sekundu...
Koliko ste vi tetra pelena pripremile??
Ajme a ja imam cak jedan preslatki bodić 50 ili 52 ne znam tocno. U to nece stat nikad a druge sam kupila malo vece i bolje da mu bude vece nego manje. Za iz bolnice, pa cemo vidit. I one kapice ce mu bit prevelike ja mislim. Sav ce visit jadan. A sto cu mu ja. Kupit cu onda sve kad se rodi u Kika sto mi bude falilo ionako ce to prerast za sekundu…
Koliko ste vi tetra pelena pripremile??
ja zasad imam samo 16 kom, ali rekle su mi neke žene poslat pa neću kupovat prije nego vidim
Moja cura ima 2500g u 36.tt. Sad sam zabrinuta da je to malo...nadam se da ce dobiti bar jos 500g do kraja.
Moja cura ima 2500g u 36.tt. Sad sam zabrinuta da je to malo…nadam se da ce dobiti bar jos 500g do kraja.
Naša curka imala 2700g u 37tj. Također sam bila zabrinuta da je možda bebica premala, al mi je dr objasnio da je to normalno jer sam i ja rođena sa 2400g u 38tj ("nema na koga biti velika", mada joj tata baš i nije sitni).
Nemoj se brinuti, sve je to ok, curke su manje. Tješe me moje ženice da bude lakši porod :)

Ako nećeš previjati tertama 20-ak ti je i previše. Tako mi kažu prijateljice.
Ja imam 60-ak jer ću ih koristiti za previjanje.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji