Veličina bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leda2
    11. Veljača 2015. 14:32

Moja bebolina je na zadnja dva pregleda bila tri tjedna veća, idem sad u pon, valjda će me gledat na UZV, baš me zanima kolika je sada! Sa 25+2 je bila 1040 g

=http://lilypie.com]

• Loreen
    11. Veljača 2015. 16:05

Zasto bolje velika nego mala? Mala bebica lakse izleti 

• Loreen
    11. Veljača 2015. 18:56

Da, i to... mom je glavurda isto ogromna, najveća u odnosu na ostale mjere a na uzv u 20 i nekom tjednu je glavica zaostajala...

Nixie
    11. Veljača 2015. 20:12

Ma tvoj će biti pravi mali momčić 

• Loreen
    11. Veljača 2015. 20:52

ako mama preživi izguravanje. Počinjem se plašit a postoji i mogućnost da su mjere krive... Događa se često koliko vidim da pogriješe.

Sara9
    12. Veljača 2015. 13:51

Evo ja sam jutros s pregleda, kaže da ću roditi malu bebu, oko 3000-3100, što kao nije premalo, ali je bebica manja, i da ću vjerojatno prenijeti koji dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.