Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    14. Listopad 2014. 13:24

e odlično,dobro je i to znati

mare27
    14. Listopad 2014. 13:40

hvala,ako  je sve u redu samnom s ginekološke strane i sve u redu s mojim mužem,vjerujem da nam ovo nije tak velika prepreka i da ćemo uskoro gledat mali plusić na testu!!!!

mare27
    14. Listopad 2014. 14:09

hvala ti draga LuKI

mare27
    14. Listopad 2014. 14:36

evo kak je meni bilo... u 18 h je počeo osječaj kao da mi netko sjedi na mjehuru,pritisak počela sam odmah kuhat uvin h ,al uzalud sve je gore bilo i u 23 h sam već bila na hitnoj skoro puzajući,nije bila tolika bol več taj veeeliki pritisak a nema šta izaći van ja sam imala osjećaj da ću prije završit na psihijatriji nego na hitnoj,al naravno nisam. Odmah su mi spičili injekciju i tabletu neku popila i za nekih pol sata već je bilo puuuno bolje mogla sam normalno stat na noge...uglavno taj osječaj nebi poželjela ni najgorem neprijatelju...koma i eto od tog dana stalno problemi i uvjek samo taj pritisak,bila upala ili infekcijska bakterija.. :(((

renata6
    14. Listopad 2014. 14:52

Mare, užas jedan što nam te beštije kako ti kažeš rade, nadam se da ćemo ih se brzo riješiti i ugledati ono što dugo čekamo!!!

mare27
    14. Listopad 2014. 17:57

znaš da hoćemo,ipak smo mi žene,majke(još malo) i kraljice sve pobijeđujemo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.