Da zaboravila sam jos. Ginekologinja mi je rekla kafa se rijesim I urinokultura bude sterilna da pocnem piti demanozu, to je tabletica nekog secera koji se inace nalazi unutra I koji sprjecava vracanje esherihije I njen porast. Mislim da se pise demanoza. Uglavnom ima je u onim biljnim ljekarnama u obliku tabletica I u prahu. Mislim da ta u prahu dode oko 160 kn I kupuje se bez recepta. :)

14.06.2014. L ♥
e hvala,jer moj doktor opće prakse zna prepisat od antibiotika klavocin za grlo i kojekakve upale i ninur za ovo...koma od doktora,a nalaz nisam nikad vidjela tak da neznam kolika mi je esherihija... ništa vidjet ćemo kak će bit kad to sve popijem... ja sam prije par god završila na hitnoj radi kronične upale mjehura(nikad nikom nebi poželjela KOMA) i od tad stalno problemi
e hvala,jer moj doktor opće prakse zna prepisat od antibiotika klavocin za grlo i kojekakve upale i ninur za ovo…koma od doktora,a nalaz nisam nikad vidjela tak da neznam kolika mi je esherihija… ništa vidjet ćemo kak će bit kad to sve popijem… ja sam prije par god završila na hitnoj radi kronične upale mjehura(nikad nikom nebi poželjela KOMA) i od tad stalno problemi
Uf. Ja sam na svu srecu naisla na super ginekologinju koja mi je I vodila trudnocu. Zena stvarno zna sto radi I ljubazna je, sve objasni. Biti cu joj zahvalna cijeli zivot. Ja sam isto bila zavrsila na hitnoj kad jos nisam znala da sam trudna, od infekcije sam imala bolove da se nisam mogla pomaknut. I onda sam odradila dvije ture antibiotika I pojavile se mucnine, a ja mislila da su od antibiotika, kad ono nakon 2 do 3 mj. dolazim kod ginekologinje I govori mi ona da sam trudna 20 tj. 2 godine smo radili na bebi I onda kad smo se vec pomirili da nista od toga iznenadio nas mali mudrac. Vjerujem da ces uskoro ugledati plus. Drzim fige

14.06.2014. L ♥
ja sam prije par god završila na hitnoj radi kronične upale mjehura(nikad nikom nebi poželjela KOMA)
E, dotičnu upalu trenutačno imam ja, i za poludit je, isto antibiotici, ali me reže onako pravo. Došla je zbog bubrežnih kamenaca, u kanaliću je sve stalo, i evo upale!

hvala,ako je sve u redu samnom s ginekološke strane i sve u redu s mojim mužem,vjerujem da nam ovo nije tak velika prepreka i da ćemo uskoro gledat mali plusić na testu!!!!
hvala,ako je sve u redu samnom s ginekološke strane i sve u redu s mojim mužem,vjerujem da nam ovo nije tak velika prepreka i da ćemo uskoro gledat mali plusić na testu!!!!
Hocete, vjerujem u to. Ako sam ja enciklopedija bolesti uspjela ostat trudna I iznjet trudnocu iako mi je par dr reklo da ne cu moci uopce zatrudniti bez nekakve terapije onda ako nema nikakvih drugih zdravstvenih tegoba uskoro cete vi gledati veliki plus I drzati svoje malo cudo u rukama :)))

14.06.2014. L ♥

evo kak je meni bilo... u 18 h je počeo osječaj kao da mi netko sjedi na mjehuru,pritisak počela sam odmah kuhat uvin h ,al uzalud sve je gore bilo i u 23 h sam već bila na hitnoj skoro puzajući,nije bila tolika bol več taj veeeliki pritisak a nema šta izaći van ja sam imala osjećaj da ću prije završit na psihijatriji nego na hitnoj,al naravno nisam. Odmah su mi spičili injekciju i tabletu neku popila i za nekih pol sata već je bilo puuuno bolje mogla sam normalno stat na noge...uglavno taj osječaj nebi poželjela ni najgorem neprijatelju...koma i eto od tog dana stalno problemi i uvjek samo taj pritisak,bila upala ili infekcijska bakterija.. :(((

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji