Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    15. Rujan 2014. 16:11

Antibiogram I urinokulturu, jako nemarno od tvojeg ginekologa sto te prije nije uputio na te pretrage. No ti si vec pred kraj trudnoce I dok bi ti dosli rezultati I sve vjerojatno ne bi stigla uredno odraditi terapiju ukoliko urinokultura ne ostane sterilna.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    15. Rujan 2014. 16:25

Jesi radila briseve one? Ja sam imala eserihiju prije trudnoce, a u trudnoci infekcija mali milijun, rijesim se jedne dode druga. Trudnocu mi je vodila privatnica, a kod soc. ginekologa sam samo isla po uputnice za te pretrage koje mi je ona radila da mi ih ne bi naplatila. Tako mi je ona rekla da radim.

Cvrčko
    15. Rujan 2014. 16:40

Briseve sam radila na početku, u nekom 4 mj zapravo i sve je bilo ok.
    Sada mi je samo ostala uputnica za bris na BHSB streptokok, koji se radi u 36 tjednom, dakle idem za tjedan dana.
    Malo sam prenaivna bila sa liječnikom preko HZZO-a, prva trudnoća i misliš da oni odrađuju svoj posao, a zapravo tamo su da im prođe dan. Naravno i među njima ima divnih liječnika, i tek sada vidim da ću morati puno toga promjeniti do slijedeće bebe, pa možda i liječnika :)

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    15. Rujan 2014. 16:45

Da nisam imala problema prije trudnoce I ja bi isto kao ti kod soc. gin. Ali posto sam se jednom razocarala svime tim nisam htjela riskirat I izbjegavam ih u sirokom luku. Kad ti netko krivu terapiju prepise I pogorsa ti stanje sto je meni bilo. Tako da od tad sve kontrole vezane za bilo sto idem privatno. Jako su nemarni.

Cvrčko
    15. Rujan 2014. 16:48

Slažem se, nemarni i otresiti ali treba uvijek ustrajati u svome, svatko brine o svome zdravlju naročito kada čeka i bebicu.
    Zato me i čudi ta nebriga u njihovoj struci :(
    Ov

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    15. Rujan 2014. 16:55

Imas pravo. Nema druge s njima nego tako, nazalost. Najbitnije je da je bebici sve dobro. Jedini nacin kod njih je da sama pitas jer nas sve gledaju kao brojeve, a ne kao ljude. Dok sama ne pitas ne ce ti nista reci, sto je sramotno.

14.06.2014. L ♥

kimito
    18. Rujan 2014. 13:18

Cure, jučer sam radila ogtt gdje su mi radili i analizu urina.. U ponedjeljak imam pregled kod ginića pa ću znat više, ali i sama vidim da nije baš dobar. dakle, leukociti su mi 10-20 i eritrociti 2-3, za oboje piše da je referentni interval 0-2. Dalje piše: nešto bakterija i dosta soli amorfnih fosfata.. ima li koja iskustva i zna šta bi to moglo biti? neka upala ili?

LuKi5
    18. Rujan 2014. 14:06

kimito

Cure, jučer sam radila ogtt gdje su mi radili i analizu urina.. U ponedjeljak imam pregled kod ginića pa ću znat više, ali i sama vidim da nije baš dobar. dakle, leukociti su mi 10-20 i eritrociti 2-3, za oboje piše da je referentni interval 0-2. Dalje piše: nešto bakterija i dosta soli amorfnih fosfata.. ima li koja iskustva i zna šta bi to moglo biti? neka upala ili?

Ja sam imala slican nalaz u trudnoci pa mi nije nista posebno rekla nego sam pila puno caja I tekucine da se sto vise cisti organizam. Imala sam kristale u mokraci, za to mi je rekla da pre malo pijem. Da unosim sto vise vode u organizam. Jesi radila urinokulturu, vjerojatno ce te poslat napravit to za svaki slucaj :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani