Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    15. Rujan 2014. 16:25

Jesi radila briseve one? Ja sam imala eserihiju prije trudnoce, a u trudnoci infekcija mali milijun, rijesim se jedne dode druga. Trudnocu mi je vodila privatnica, a kod soc. ginekologa sam samo isla po uputnice za te pretrage koje mi je ona radila da mi ih ne bi naplatila. Tako mi je ona rekla da radim.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    15. Rujan 2014. 16:45

Da nisam imala problema prije trudnoce I ja bi isto kao ti kod soc. gin. Ali posto sam se jednom razocarala svime tim nisam htjela riskirat I izbjegavam ih u sirokom luku. Kad ti netko krivu terapiju prepise I pogorsa ti stanje sto je meni bilo. Tako da od tad sve kontrole vezane za bilo sto idem privatno. Jako su nemarni.

14.06.2014. L ♥

LuKi5
    15. Rujan 2014. 16:55

Imas pravo. Nema druge s njima nego tako, nazalost. Najbitnije je da je bebici sve dobro. Jedini nacin kod njih je da sama pitas jer nas sve gledaju kao brojeve, a ne kao ljude. Dok sama ne pitas ne ce ti nista reci, sto je sramotno.

14.06.2014. L ♥

kimito
    18. Rujan 2014. 13:18

Cure, jučer sam radila ogtt gdje su mi radili i analizu urina.. U ponedjeljak imam pregled kod ginića pa ću znat više, ali i sama vidim da nije baš dobar. dakle, leukociti su mi 10-20 i eritrociti 2-3, za oboje piše da je referentni interval 0-2. Dalje piše: nešto bakterija i dosta soli amorfnih fosfata.. ima li koja iskustva i zna šta bi to moglo biti? neka upala ili?

piper
    18. Rujan 2014. 16:21

kimito samo pij čim više čaja od brusnice ili od lista peršuna (ja osobno preferiram ovaj drugi iako je neugodnijeg okusa) i bit će sve ok

kimito
    18. Rujan 2014. 16:58

Hvala! Nadam se samo da nije neka bakterija! Vidjet cu u pon sta kaze ginic, do tad voda i cajevi..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.