Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 11:55

Ja sam isto imala stalno neke bakterije i gluposti, nakon urinokulture ti bude ginekolog dao terapiju i bude prošlo, ne brini se :)

• wookie
    08. Siječanj 2015. 12:24

Danas sam radila urinokulturu.. za tjedan dana su gotovi nalazi.. da li da u medjuvremenu pocnem piti neke cajeve, tipa brusnice ili ne? Hvala svima na odgovorima.. ☺

Kety

Nixie
    08. Siječanj 2015. 12:27

mislim da ova encianova brusnica nikako ne može škoditi 

MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 13:35

I preporuča se piti kod tih infekcija i upala čaj od brusnice. Možeš i papati suhe brusnice. 
    A čaj Encianov, jer on je baš od ploda brusnice, nije ni loš, nakon nekog vremena se navikneš. Složi si litru, dvije odmah i samo pij cijeli dan, budeš vidjela da bude pomoglo.

• wookie
    08. Siječanj 2015. 16:12

Curke, jel ima taj caj u dmu? Koliko kosta?:)

Kety

MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 18:46

Ima ima, mislim da je 36 kuna, ali nisam ziher. Uglavnom, meni ti je ta jedna kutijica bila dovoljna za 2 tjedna. S tim da dok me bolio mjehur, nakon samo jedne šalice tog čaja bol je prestala.

• wookie
    10. Siječanj 2015. 13:14

Hvala... 💕💕

Kety

• wookie
    10. Siječanj 2015. 16:10

Kupila u konzumu... 32 kn na akciji..pa ako kome treba da zna..☺

Kety

• tamy24
    12. Siječanj 2015. 01:05

recite mi koja je razlika između urinokulture koja se u mom gradu šalje za pulu i čeka 10dana i običnog datog uzorka urina koji bude gotov nalaz isti dan ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.