Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    13. Listopad 2014. 18:02

naravno, sve kak piše tak nek se uzima, nije dobro previše tih čajeva, čak su mi rekli da uvin čaj ne pijem nikak u trudnoći.

tena123
    13. Listopad 2014. 18:08

ma doktor mi je rekao tri šalice i tak i pijem ujutro, podne, navečer, a na kutiji piše 2 do 3 dnevno, ali mene zanima koliko dugo treba to piti, tjedan, dva, mjesec više od mj???? nezz

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 18:41

a gle, ja ti to nisam pila svaki dan, pila sam par dana i dok bi osjetila da mi je bolje, smanjila bi dozu na jednu šalicu dnevno
    i meni je prošla urinarna infekcija.

tena123
    13. Listopad 2014. 20:15

a vjerojatno ću uzet još jedno pakovanje i gotovo, jer nije da imam nešto posebno, već imam bakterije u mokraći ali ništa strašno iskreno se nadam da je već prošlo još ću popit jedno pakovanje preventivno.
    hvala cure

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 23:49

ja sam recimo umjesto kave svako jutro popila šalicu tog čaja Encianovog od brusnice i pomoglo je.
    Nadam se da bude i tebi, ako već i nije :)

LuKi5
    14. Listopad 2014. 07:22

MalaMuca je u pravu. Bakterije nazalost vole I kavu. :)

14.06.2014. L ♥

mare27
    14. Listopad 2014. 09:16

evo i mene na toj temi ja cijelu godinu kuburim sa ešerihijom i izluđuje me,trenutno sam na antibioticima Ninur i čaju od plodova brusnice od biofarma i kad to popijem idem ponovo radit nalaze,valjda ću je se više riješit.. nisam trudna,ali radimo na bebi već 9 mj i ništa pa si sve mislim da je možda to i razlog ,ta mala beštija...jel od vas koja ostala trudna a da je imala beštiju?

LuKi5
    14. Listopad 2014. 12:45

mare27

evo i mene na toj temi ja cijelu godinu kuburim sa ešerihijom i izluđuje me,trenutno sam na antibioticima Ninur i čaju od plodova brusnice od biofarma i kad to popijem idem ponovo radit nalaze,valjda ću je se više riješit.. nisam trudna,ali radimo na bebi već 9 mj i ništa pa si sve mislim da je možda to i razlog ,ta mala beštija…jel od vas koja ostala trudna a da je imala beštiju?

Ja sam ostala trudna taman kad sam se rijesila bestije. Muku sam mucila s esherihijom. Moram nac negdje nalaz da vidim kako se tocno zovu antibiotici koje sam pila I koji su je makli ca. Opaka je. Poslije nje stalno imam probleme sa infekcijama, a dosla je nakon operacije grrr. Uvinog caja sam isto pila jako puno za esherihiju I izbacila sve slatko I kavu dok se nije povukla.

14.06.2014. L ♥

mare27
    14. Listopad 2014. 13:05

ajd molim te javi ak nađeš koje si antibiotike pila da ima napomenem ak je se ne riješim,sad u čet idem kod ginića ,pa da ćujem što će mi i ona reći jel idemo s kakvim pretragama nevezano za beštiju il ćemo čekat da ode ća..

LuKi5
    14. Listopad 2014. 13:17

mare27

ajd molim te javi ak nađeš koje si antibiotike pila da ima napomenem ak je se ne riješim,sad u čet idem kod ginića ,pa da ćujem što će mi i ona reći jel idemo s kakvim pretragama nevezano za beštiju il ćemo čekat da ode ća..

Evo nasla sam. Cefaleksin sam pila. Kad sam pocela s njim bila mi je 10 na 5-u esherihija. Jer sam prije nego mi je napravljena urinokultura pocela sa cajevima. Odvratnokako je neugodna ta esherihija.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani