Urinarne infekcije u trudnoci

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    13. Listopad 2014. 18:41

a gle, ja ti to nisam pila svaki dan, pila sam par dana i dok bi osjetila da mi je bolje, smanjila bi dozu na jednu šalicu dnevno
    i meni je prošla urinarna infekcija.

tena123
    13. Listopad 2014. 20:15

a vjerojatno ću uzet još jedno pakovanje i gotovo, jer nije da imam nešto posebno, već imam bakterije u mokraći ali ništa strašno iskreno se nadam da je već prošlo još ću popit jedno pakovanje preventivno.
    hvala cure

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 23:49

ja sam recimo umjesto kave svako jutro popila šalicu tog čaja Encianovog od brusnice i pomoglo je.
    Nadam se da bude i tebi, ako već i nije :)

LuKi5
    14. Listopad 2014. 07:22

MalaMuca je u pravu. Bakterije nazalost vole I kavu. :)

14.06.2014. L ♥

mare27
    14. Listopad 2014. 09:16

evo i mene na toj temi ja cijelu godinu kuburim sa ešerihijom i izluđuje me,trenutno sam na antibioticima Ninur i čaju od plodova brusnice od biofarma i kad to popijem idem ponovo radit nalaze,valjda ću je se više riješit.. nisam trudna,ali radimo na bebi već 9 mj i ništa pa si sve mislim da je možda to i razlog ,ta mala beštija...jel od vas koja ostala trudna a da je imala beštiju?

mare27
    14. Listopad 2014. 13:05

ajd molim te javi ak nađeš koje si antibiotike pila da ima napomenem ak je se ne riješim,sad u čet idem kod ginića ,pa da ćujem što će mi i ona reći jel idemo s kakvim pretragama nevezano za beštiju il ćemo čekat da ode ća..

LuKi5
    14. Listopad 2014. 13:20

Da zaboravila sam jos. Ginekologinja mi je rekla kafa se rijesim I urinokultura bude sterilna da pocnem piti demanozu, to je tabletica nekog secera koji se inace nalazi unutra I koji sprjecava vracanje esherihije I njen porast. Mislim da se pise demanoza. Uglavnom ima je u onim  biljnim ljekarnama u obliku tabletica I u prahu. Mislim da ta u prahu dode oko 160 kn I kupuje se bez recepta. :)

14.06.2014. L ♥

mare27
    14. Listopad 2014. 13:23

e hvala,jer moj doktor opće prakse zna prepisat od antibiotika klavocin za grlo i kojekakve upale i ninur za ovo...koma od doktora,a nalaz nisam nikad vidjela tak da neznam kolika mi je esherihija... ništa vidjet ćemo kak će bit kad to sve popijem... ja sam prije par god završila na hitnoj radi kronične upale mjehura(nikad nikom nebi poželjela KOMA) i od tad stalno problemi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.