naravno, sve kak piše tak nek se uzima, nije dobro previše tih čajeva, čak su mi rekli da uvin čaj ne pijem nikak u trudnoći.
ma doktor mi je rekao tri šalice i tak i pijem ujutro, podne, navečer, a na kutiji piše 2 do 3 dnevno, ali mene zanima koliko dugo treba to piti, tjedan, dva, mjesec više od mj???? nezz
a gle, ja ti to nisam pila svaki dan, pila sam par dana i dok bi osjetila da mi je bolje, smanjila bi dozu na jednu šalicu dnevno
i meni je prošla urinarna infekcija.
a vjerojatno ću uzet još jedno pakovanje i gotovo, jer nije da imam nešto posebno, već imam bakterije u mokraći ali ništa strašno iskreno se nadam da je već prošlo još ću popit jedno pakovanje preventivno.
hvala cure
ja sam recimo umjesto kave svako jutro popila šalicu tog čaja Encianovog od brusnice i pomoglo je.
Nadam se da bude i tebi, ako već i nije :)
MalaMuca je u pravu. Bakterije nazalost vole I kavu. :)

14.06.2014. L ♥
evo i mene na toj temi ja cijelu godinu kuburim sa ešerihijom i izluđuje me,trenutno sam na antibioticima Ninur i čaju od plodova brusnice od biofarma i kad to popijem idem ponovo radit nalaze,valjda ću je se više riješit..
nisam trudna,ali radimo na bebi već 9 mj i ništa pa si sve mislim da je možda to i razlog ,ta mala beštija...jel od vas koja ostala trudna a da je imala beštiju?
evo i mene na toj temija cijelu godinu kuburim sa ešerihijom i izluđuje me,trenutno sam na antibioticima Ninur i čaju od plodova brusnice od biofarma i kad to popijem idem ponovo radit nalaze,valjda ću je se više riješit..
nisam trudna,ali radimo na bebi već 9 mj i ništa pa si sve mislim da je možda to i razlog ,ta mala beštija…jel od vas koja ostala trudna a da je imala beštiju?
Ja sam ostala trudna taman kad sam se rijesila bestije. Muku sam mucila s esherihijom. Moram nac negdje nalaz da vidim kako se tocno zovu antibiotici koje sam pila I koji su je makli ca. Opaka je. Poslije nje stalno imam probleme sa infekcijama, a dosla je nakon operacije grrr. Uvinog caja sam isto pila jako puno za esherihiju I izbacila sve slatko I kavu dok se nije povukla.

14.06.2014. L ♥

ajd molim te javi ak nađeš koje si antibiotike pila da ima napomenem ak je se ne riješim,sad u čet idem kod ginića ,pa da ćujem što će mi i ona reći jel idemo s kakvim pretragama nevezano za beštiju il ćemo čekat da ode ća..
ajd molim te javi ak nađeš koje si antibiotike pila da ima napomenem ak je se ne riješim,sad u čet idem kod ginića ,pa da ćujem što će mi i ona reći jel idemo s kakvim pretragama nevezano za beštiju il ćemo čekat da ode ća..
Evo nasla sam. Cefaleksin sam pila. Kad sam pocela s njim bila mi je 10 na 5-u esherihija. Jer sam prije nego mi je napravljena urinokultura pocela sa cajevima. Odvratnokako je neugodna ta esherihija.

14.06.2014. L ♥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji