Natar cestitam od srca na bebacima
Tota dobro dosla
Ababela jesi jos u komadu?
Ja sam taman sa pregleda.. 35+1tt cura 2300g, decko 2400g. Zatvorena sam skroz, krecem na ctg sad svako drugi dan. Kako izgleda u 37tt cu imati dogovoreni carski.
Natar cestitam od srca na bebacima
Tota dobro dosla
Ababela jesi jos u komadu?
Ja sam taman sa pregleda.. 35+1tt cura 2300g, decko 2400g. Zatvorena sam skroz, krecem na ctg sad svako drugi dan. Kako izgleda u 37tt cu imati dogovoreni carski.
Još sam u jednom komadu 😊 Ja sam od prošlog ponediljka, 35+3, u bolnici, jer doktor hoće da sam blizu, radimo ctg svaki dan i evo već deveti dan, sad sam 36+4, brzo je prošlo..uvz je bio 35+5, bili su okrenuti na glavu, ona 2500, on 2900g, prst otvorena..sutra opet uvz, baš me zanima jesu li još uvik na glavu 😊
Tvoji su isto lipo narasli 😊
Pozz cure drage.....ni na forumu nismo ceste vise..dan prekratak sa blizancima...cestitam.svima!!!!! Mame pisite kako se snalazite.,mi.cemo za par dana 3.mjeseca,jos uvjek.ih dojim,navecer dam.ad bocu da bolje spavaju ,na dane ludnica,jedno spava,drugo budno,atento non stop...
Pozdrav cure! Da li je imala koja od vas iskustva sa momo (mono mono) blizancima? Jednojajcani u istoj posteljici i vrecici? U srijedu sa 9+1 idemo ponovo na uzv da vidimo da li postoji ta membrana izmedju. Inace imamo jednu curicu od skoro 4 godine. Pred 8 mj jedan rani spontani i sad eto iznenadjenje! Dosta je rizicno, al nadamo se najboljem.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Drage trudnice i mame,
Šta ima kod vas?
Čestitke svima vama šta ste uspješno dogurali do kraja ove avanture
Sretno svima koje tek počinju avanturu!!
Ja sam danas 30+4, sutra pregled kod doktora. Kako ste vi bile u ovim tjednima? Sad nam je samo cilj da bebe ostanu sto duže, a mama da se pati još neko vrijeme i da sve bude u redu na kontroli.
Ima li još neka trudnica da je blizu mojih tjedana?
Pozdrav cure, baš mi je drago što sam naletila na ovu temu jer sam naravno prestrašena i nemam pojma o ničemu jer mi je prva trudnoća. I paff odmah blizanci :-) danas sam 12+2 i baš bih volila da se uključim s vama i da dijelimo iskustva. Do sada imamo sreće i sve je ok, nemam nikakvih mučnina i sve mi je normalno. Još uvijek radim i namjeravam raditi koliko god mogu jer mi je na poslu super, kolege su mi odlični i maze me i paze :-) Htjela sam vidit s vama koje ste već dobro dogurale s trudnoćom, jeste li radile? Ako niste zašto niste, ma imam more pitanja pa češkam temu za sada da vas ne natrpam s pitanjima, pa eto za početak kako vam je bilo raditi???
Dobrodošla :)) I čestitke
Super šta ti je krenula trudnoća tako easy i što se osjećaš dobro i naravno, ako je sve ok i ti osjećaš da možeš, radi, pogotovo ako ti posao nije previše stresan ili fizički zahtjevan. Meni je bio i jedno i drugo pa sam na bolovanju od prvog dana, plus što sam imala neka krvarenja rano. Al to je sve individualno, prati sebe i ako ti doktor daje zeleno svijetlo, zašto ne.
Probaj se šta manje strašit, blizanačka trudnoća je normlana trudnoća samo zahtjeva malo više opreza, možda češće kontrole i malo ranije krenu umaranja i ostalo, al sve polako i sretno :)))
Pozdrav Zmajice i hvala na dobrodošlici
Evo upravo sam sa kombiniranog testa koji mi je preporučila ginekologica, da bi doktor koji je obavlja test održao predavanja s riječima tipa tko to šalje trudnice s blizancima na kombinirani test i još ne znam koje moralne i nemoralne predike. I šta ako ovo i šta ako ono. Recite mi jesu li vas slali na kombinirani test? Ovaj doktor tvrdi da žene koje nose blizance imaju povećane hormone upravo radi blizanacke trudnoce i da rezultati testa mogu biti nepovoljni zbog toga i da se ulazi u teme u koje ne treba ulaziti i ne znam sta jos. Kakva su vaša iskustva bila? Ja sam poslusala savjet doktorice i otišla jer mislim da se takve stvari trebaju znati i pogotovo u 21. st di nam tehnologija pruža toliki mogućnosti. Doktor mi je na kombiniranom čak rekao da on odbija takve pacijentice di sam ja ostala u šoku, ali da ce eto mene odraditi
Pozz cure drage…..ni na forumu nismo ceste vise..dan prekratak sa blizancima…cestitam.svima!!!!! Mame pisite kako se snalazite.,mi.cemo za par dana 3.mjeseca,jos uvjek.ih dojim,navecer dam.ad bocu da bolje spavaju ,na dane ludnica,jedno spava,drugo budno,atento non stop…
Evo i ja više nisam u jednom komadu, 2.10. rodila na carski, 37+4 tt..doma smo 10 dana, bebe dobro napreduju, dojim ih i dajem nadohranu i to nakon svakog dojenja jer se ne najedu, slabo vuku i spavaju na sisi, totalno ih omami, a ako ih maknem nastane pobuna 😁
Marina, jesu li ti od početka zadovoljni samo nakon dojenja? I koliko su spavali u početku? Ona mi ne odspava više od dva sata, a on spava tri, ponekad i četiri..
Pozz cure drage…..ni na forumu nismo ceste vise..dan prekratak sa blizancima…cestitam.svima!!!!! Mame pisite kako se snalazite.,mi.cemo za par dana 3.mjeseca,jos uvjek.ih dojim,navecer dam.ad bocu da bolje spavaju ,na dane ludnica,jedno spava,drugo budno,atento non stop…
Evo i ja više nisam u jednom komadu, 2.10. rodila na carski, 37+4 tt..doma smo 10 dana, bebe dobro napreduju, dojim ih i dajem nadohranu i to nakon svakog dojenja jer se ne najedu, slabo vuku i spavaju na sisi, totalno ih omami, a ako ih maknem nastane pobuna 😁
Marina, jesu li ti od početka zadovoljni samo nakon dojenja? I koliko su spavali u početku? Ona mi ne odspava više od dva sata, a on spava tri, ponekad i četiri..
Evo i ja vise nisam u jednom komadu..
11.10. u 37+4tt na carski, cura 2780 48cm, decko 3160g 49cm, kuci smo, rez super, ja se osjecam puno bolje nego s prvim carskim. Sad je bila opca anastezija. Mlijeko nadoslo 3.dan,kolostrum odma. Dojim i dajem ad, bas vole biti na sisi, po cijeli dan bi se mazili .
Dobrodosle nove cure, i cestitam Anabela :)
Ostale vec uhodane mame kako je?
Sortiraj odgovore
Najstariji