Blizanačka trudnoća

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zmajica12
    28. Kolovoz 2018. 16:10

Drage zene, danas sam vadila glukozu (24 tjedan) i povecana mi je, moram sutra u bolnicu. Znate li sto treba ponijeti i moram li doci nataste?? Tnx 💐

• Trula_višnja
    29. Kolovoz 2018. 11:08

mommyof3

evo,ja naručila ova sportska iz slo,široka 92cm,ali su lagana,12kg ,isto mi pametuju,a sta kad su ta sva za blizance velika,a vlakic mi djeluju nekako nezgrapna…

Mi imamo vlakić. I moram priznati da ih namjeravam prodati. Ona su super,ali općenito smatram da kolica koja imaju konstrukciju i sve ostale dodatke su nezahvalna..u smislu tome što ako idem ja negdje sama s bebama nezgodno je dok izvadiš konstrukciju pa naslažeš dodatke. Ova sportska ili slične verzije su zahvalnija jer se sklapaju/rasklapaju u jednom potezu. Tako da ćemo mi sad ciljati na pegperego book for two. Imala sam prilike gurati ih i vidjeti uživo. Odlično rješenje i super lagana kolica. A široka su cca 74cm pa stanu kroz sva vrata i prolaze..

• mommyof3
    29. Kolovoz 2018. 17:11

Trula_višnja

mommyof3

evo,ja naručila ova sportska iz slo,široka 92cm,ali su lagana,12kg ,isto mi pametuju,a sta kad su ta sva za blizance velika,a vlakic mi djeluju nekako nezgrapna…

Mi imamo vlakić. I moram priznati da ih namjeravam prodati. Ona su super,ali općenito smatram da kolica koja imaju konstrukciju i sve ostale dodatke su nezahvalna..u smislu tome što ako idem ja negdje sama s bebama nezgodno je dok izvadiš konstrukciju pa naslažeš dodatke. Ova sportska ili slične verzije su zahvalnija jer se sklapaju/rasklapaju u jednom potezu. Tako da ćemo mi sad ciljati na pegperego book for two. Imala sam prilike gurati ih i vidjeti uživo. Odlično rješenje i super lagana kolica. A široka su cca 74cm pa stanu kroz sva vrata i prolaze..

Bas sam ih skicnula,lijepa su,,ali najvaznije lagana i praktična,malo su mi skupa,ali to je peg perego.Moja narudzba iz slo propala,pa sam nasla cak i bolja,chipolino twix koja su malo uža 82cm,vlakić većinom dolazi 2u1,3u1,a s obzirom da cu imati zimske bebe,kosare bi ostale prakticki neiskoristene,do proljeća,dok krenemo u šetnje,moci ce u polusjedeci polozaj,super je sto ova sportska kolica mogu bit od 0-3

• Gloglo
    29. Kolovoz 2018. 18:56

Meni u petak dolaze bugaboo donkey sa nastavkom za curicu iza. Uzela sam polovna sa svom opremom u odlicnom stanju. Pere se sve osim kostura sto mi je super i nisu velika.
    Leeloo34 kako ti sa svojim starijim djetetom sad otkad su dosli twinsi. Imas dvoipolgodisnje dijete ako se ne varam? 

Miranda
    29. Kolovoz 2018. 20:27

Ja se klackam izmedu uppababy i bugaboo donkey. Gloglo molim te javi dojmove kad ti stignu 😊
    mommyof3 mislis da necete setati do proljeca? Ja sam prvo dijete rodila krajem 11. mj, cijelu zimu smo bile vani bez problema. 
    I mene zanimaju funkcioniranje s blizancima i starijim djetetom 😁

• Bebushka
    29. Kolovoz 2018. 21:46

Moja kolica su s njuskala, easywalker, veliki napuhnuti kotaci, malo teza i teze sklopiva, bebe jedna kraj druge, isto setali zimi jer imaju kosare, sad koristimo sportski dio i zadovoljna sam jako, ne znam na pamet koliko su siroka ali prolazim kroz sva vrata, samo me iznerviralo da od svih ducana bas u nekom za bebe nisam mogla nigdi proc a po zari normalno setala...koji likovi 

• mommyof3
    29. Kolovoz 2018. 21:53

Miranda

Ja se klackam izmedu uppababy i bugaboo donkey. Gloglo molim te javi dojmove kad ti stignu 😊
    mommyof3 mislis da necete setati do proljeca? Ja sam prvo dijete rodila krajem 11. mj, cijelu zimu smo bile vani bez problema.
    I mene zanimaju funkcioniranje s blizancima i starijim djetetom 😁

Prije veljace ne izlazimo 😀😀,ma vjerojatno hocemo,ali puno manje nego sto bi u proljece ili ljeti,imam sedmogodišnjaka koji se jako veseli braci i seki,dugo ih je čekao,a kako će to izgledati kad stignu,s obzirom da je dugo bio jedinac,vidjet cemo...

• Leeloo34
    30. Kolovoz 2018. 10:46

Gloglo

Meni u petak dolaze bugaboo donkey sa nastavkom za curicu iza. Uzela sam polovna sa svom opremom u odlicnom stanju. Pere se sve osim kostura sto mi je super i nisu velika.
    Leeloo34 kako ti sa svojim starijim djetetom sad otkad su dosli twinsi. Imas dvoipolgodisnje dijete ako se ne varam?

Veselo...Ona stalno skace oko njih (doslovno),gnjeci ih,grli,ljubi u usta,ugl.ne smijes ju ispustiti iz vida ni sekunde.Plus postala je malo zahtjevna naspram nas,kao nista ne slusa i stalno privlaci pozornost.Ali doci ce to na svoje s vremenom,vjerujem...

Pomalo
    30. Kolovoz 2018. 11:44

Pozdrav cure, i mi se pridruzujemo, treca trudnoca i veliko iznenadenje 😁 stizu nam dva deckica, termin je 19.11 i nadam se da cemo uci u 11 mj pa onda mogu van 😁 sad smo u 29 tj, ja sam otvorena za prst, ali i dalje sve normalno radim sta se mora. Receno mi je da bi bilo i cudno da sma potouno zatvorena nakon dva poroda. Decki se okrecu jos uvijek kako oce, zadnje su bili oboje na noge, a ja tako nebi carski 😢 kolica su narucena i pise mi da je sirina konstrukcije 80cm, tako da mislim da i nebi trebala biti sira od toga. No da, ogromna sam i sve mi je duplo teze nego dok je jedna beba bila. 

• ninocka
    31. Kolovoz 2018. 13:11

Evo i mene u dilemi s kolicima...imamo jako mali lift i ni jedna mi po sirini/duzini ne stanu...
    Trenutno smo dobili dvoja ista kolica (sto nam je super!) I planiramo kupiti preko interneta konektore koji ih spoje pa ce klinci biti jedni do drugih...
    Znam da ne budem prosla kroz uski prolaz konzuma,  nego ce mi trebati conectori kad budem sama u setnji...a u shopping cu ici s muzem, a kad budemo skupa svatko ce jedna voziti i super...kad malo porastu planiram onda uzeti kisobran kolica mclaren ili bebetto i gotovo..ne znam kakva su iskustva s tim connectorima ali opet nam super doslo ne moramo kupovati kolica...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.