Ajooooj bas mi je zao za jednu bebu, za ovu drugu se nadam da ce bit dobro, tjedni se i tako procjenjuju odokativno, moze bit da je beba mladja i da ce na iducem pregledu bit sve u redu, mojoj sogi nije bilo otkucaja na prvom pregledu i vec su je otpisali evo mali sad ima dva mjeseca, izdrzi jos malo i nadaj se najboljem, hrabro, saljem veliki zagrljaj
Ne zelim ti davati laznu nadu ali meni ti je tako bilo na prvom pregledu. U nalazu je cak napisao “nestali dvojak”... prva beba se vidjela i culi se otkucaji a druga niti se vidjela niti su bili otkucaji, tek nesto sitno se vidjelo gore u nekom kantunu za sta je dr rekao da je bio blizanac ali da je otpao... na sljedecoj kontroli za 4 tjedna oba su srca jednako kucala i evo ih sada tu pored mene :)) navodno se drugi 2-3 dana kasnije implantirao. Zelim ti svu srecu!!! Drzi se! 😘
Imam vec 2 djece...od 10 i 8 godina..treca trudnoca mi nije bils u redu pa je napravljena kiretaza...a sada 10 tjedana trudna....dvojke....koliko.god sam sritna toliko me strah hoce li sve biti u redu.....tijelom kao da ja ne upravljam..stalno mucnine,slabost,povracanje,..tjesim se da je tako sve u redu ali nemogu se ustat s kauca...pisite malo svoja iskustva...da mi bude lakse...
E pa vjvtno to znaci da je sve u redu, meni je bilo samo malo slabo kad bi jela vece porcije tako da sam bas lipo smrsavila u prvom tromjesecju, al zato sam morala mirovat s 3x2 utrogestana...svako zlo za neko dobro, drz se i dobrodosla u klub ☺
Nadam se da ce sve biti ok jer oako je stvarno iscrpljujuce....ni osnovne stvari nemogu napravit. Samo kauc,wc...
Marina, dobrodosla i cestitam na twinsicima :))) meni osobno je prva polovica trudnoce bila ok al druga uh... ne duplo nego 5 puta teza nego kad nosis jedno. Al sve je to individualno, nadam se da ce ti sve proc u savrsenom redu! 👍
Pozdrav mamice i buduće mamice! Meni je prva trudnoća i odmah duplići! Sad sam 13+2 i prije tjedan dana je na pregledu bilo sve ok,normalno se razvijaju i jednojajčani su al jos se ne zna kaj su,imam feeling da su dečki al svejedno je samo da su svi na broju do kraja i da su zdravi! Nije mi jos trbuh poceo rasti,bar ja ne vidim,inace imam malo viska kila pa samo vidim skembicu koju sam i prije imala :) Pitanje imam samo jedno,stalno sam u strahu da ne izgubim jednu bebicu,jeste cule ili imale iskustvo da je u drugom tromjesecju netko izgubio... Hvala!
Nemam odgovor na tvoje pitanje, ali ja imam jedno za tebe...
Kad si saznala da su twinsi?
Vidi li se to odmah?
Sortiraj odgovore
Najstariji