Ajooooj bas mi je zao za jednu bebu, za ovu drugu se nadam da ce bit dobro, tjedni se i tako procjenjuju odokativno, moze bit da je beba mladja i da ce na iducem pregledu bit sve u redu, mojoj sogi nije bilo otkucaja na prvom pregledu i vec su je otpisali evo mali sad ima dva mjeseca, izdrzi jos malo i nadaj se najboljem, hrabro, saljem veliki zagrljaj
Ne zelim ti davati laznu nadu ali meni ti je tako bilo na prvom pregledu. U nalazu je cak napisao “nestali dvojak”... prva beba se vidjela i culi se otkucaji a druga niti se vidjela niti su bili otkucaji, tek nesto sitno se vidjelo gore u nekom kantunu za sta je dr rekao da je bio blizanac ali da je otpao... na sljedecoj kontroli za 4 tjedna oba su srca jednako kucala i evo ih sada tu pored mene :)) navodno se drugi 2-3 dana kasnije implantirao. Zelim ti svu srecu!!! Drzi se! 😘

Imam vec 2 djece...od 10 i 8 godina..treca trudnoca mi nije bils u redu pa je napravljena kiretaza...a sada 10 tjedana trudna....dvojke....koliko.god sam sritna toliko me strah hoce li sve biti u redu.....tijelom kao da ja ne upravljam..stalno mucnine,slabost,povracanje,..tjesim se da je tako sve u redu ali nemogu se ustat s kauca...pisite malo svoja iskustva...da mi bude lakse...
E pa vjvtno to znaci da je sve u redu, meni je bilo samo malo slabo kad bi jela vece porcije tako da sam bas lipo smrsavila u prvom tromjesecju, al zato sam morala mirovat s 3x2 utrogestana...svako zlo za neko dobro, drz se i dobrodosla u klub ☺
Nadam se da ce sve biti ok jer oako je stvarno iscrpljujuce....ni osnovne stvari nemogu napravit. Samo kauc,wc...
Marina, dobrodosla i cestitam na twinsicima :))) meni osobno je prva polovica trudnoce bila ok al druga uh... ne duplo nego 5 puta teza nego kad nosis jedno. Al sve je to individualno, nadam se da ce ti sve proc u savrsenom redu! 👍

Pozdrav mamice i buduće mamice! Meni je prva trudnoća i odmah duplići! Sad sam 13+2 i prije tjedan dana je na pregledu bilo sve ok,normalno se razvijaju i jednojajčani su al jos se ne zna kaj su,imam feeling da su dečki al svejedno je samo da su svi na broju do kraja i da su zdravi! Nije mi jos trbuh poceo rasti,bar ja ne vidim,inace imam malo viska kila pa samo vidim skembicu koju sam i prije imala :) Pitanje imam samo jedno,stalno sam u strahu da ne izgubim jednu bebicu,jeste cule ili imale iskustvo da je u drugom tromjesecju netko izgubio... Hvala!
Nemam odgovor na tvoje pitanje, ali ja imam jedno za tebe...
Kad si saznala da su twinsi?
Vidi li se to odmah?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji