Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Radost81
    13. Ožujak 2019. 20:37

Wonderland19 i Beba kamo vam prolaze ovi zadnji dani ....hoce li bebaci brzo? ❤😘

Beba
    14. Ožujak 2019. 21:22

Radost81

Wonderland19 i Beba kamo vam prolaze ovi zadnji dani ….hoce li bebaci brzo? ❤😘

Ja sam rodila 5.3.,pisala sam na onoj dr temi ,sve je ok, malo mi fali onaj feeling kad si trudna,ali sad imam predivnu bebu kraj sebe😊. Kako ste vi,koliko još?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Radost81
    14. Ožujak 2019. 23:36

❤❤❤ ooo super, čestitam ti! Rijetko sam na forumu i bude toliko novi objava da uopce neupratim nista! Meni je termin 25.3 tako da imamo jos 10 dana, sve super do sada. 
    Uživaj u svojoj bebic!

• Cvjetic
    21. Ožujak 2019. 14:50

Beba

Radost81

Wonderland19 i Beba kamo vam prolaze ovi zadnji dani ….hoce li bebaci brzo? ❤😘

Ja sam rodila 5.3.,pisala sam na onoj dr temi ,sve je ok, malo mi fali onaj feeling kad si trudna,ali sad imam predivnu bebu kraj sebe😊. Kako ste vi,koliko još?

Cestitam od srca,uzivajte sad❤❤

• malla
    31. Listopad 2020. 22:45

Vidim da se odavno ne pise po temi, ali nadam se da ce se naci neko da odgovori...9.10.sam imala transfer, 21.10. beta pozitivna, 23.10. pravilan rast bete. Narucena sam na UZ 6.11.,kad je po njihovom racunanju tacno 6.sedmica trudnoce. Sta da ocekujem da tom UZ, sta je uredu da se vidi, sta ne...

pupetta
    31. Listopad 2020. 23:37

Nisam zatrudnila putem MPO, ali mi je prvi ultrazvuk bio isto u sestom tjednu trudnoce pa mozda mogu pomoci. Kod mene se vidio plod i culi su se otkucaji. To je najvise sto mozes očekivati na prvom pregledu. Inace je to dosta rano tako da se cesto tada zna i ne vidjeti plod i ne cuti otkucaji srca. To ne znaci da nesto nije u redu, tako da nema straha. Inace je bitno da se vide zumanjcana i gestacijska vrecica u tom tjednu. Samo opusteno, bit ce sve ok. Sretno ❤

Baby P 03/21 💙

• malla
    01. Studeni 2020. 10:16

pupetta

Nisam zatrudnila putem MPO, ali mi je prvi ultrazvuk bio isto u sestom tjednu trudnoce pa mozda mogu pomoci. Kod mene se vidio plod i culi su se otkucaji. To je najvise sto mozes očekivati na prvom pregledu. Inace je to dosta rano tako da se cesto tada zna i ne vidjeti plod i ne cuti otkucaji srca. To ne znaci da nesto nije u redu, tako da nema straha. Inace je bitno da se vide zumanjcana i gestacijska vrecica u tom tjednu. Samo opusteno, bit ce sve ok. Sretno ❤

i vec se culi otkucaji srca? 😍😍 Nadam se da cu i ja biti te srece...samo da sve bude uredu. Super, hvala puno da odgovoru. ❤

pupetta
    02. Studeni 2020. 14:32

malla

pupetta

i vec se culi otkucaji srca? 😍😍 Nadam se da cu i ja biti te srece…samo da sve bude uredu. Super, hvala puno da odgovoru. ❤

Da, culi su se, iako kazu da je stvarno rano ocekivati cuti otkucaje u sestom tjednu. Zato ti i kazem, pokusaj se opustiti i misliti pozitivno koliko god mozes, ako se slucajno i ne bude sve vidjelo sada hoce vrlo skoro, ne brini. Sretno sa svime ❤

Baby P 03/21 💙

• malla
    26. Ožujak 2021. 22:56

jannaana ako pronađes temu javi :-D 

• jannanna123
    27. Ožujak 2021. 07:44

@malla
    Evo mee stigla sam 😁
    Ne znam da li si ti bas kao ja , ali ja sam totalno preplasena, cak je bas uzak krug ljudi s kojima otvoreno pricam o trudnoci, ne volim da se to komentarise , ovi novi UZ aparati cini mi se samo mi donose brigu, uvek ti nadju neku meru ili neki detalj da mora da se proveri i onda sam uvek od pregleda do pregleda u brigama 💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.