Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    25. Listopad 2018. 20:52

Cvjetic

Beba

Cvjetic

Ajoj znaci nisi nista obavila.e a ja maloprije dosla od ginekologa,bilo mi malo krvi i prepala se.napravio mi ultrazvuk,vidjela sam svoju bebicu,imamo 3mm i srce nam kuca,sreca do neba.ali moram mirovat,ne strogo ali nema fizickih poslova.nada se da ce sve bit ok.

Koliko si sada trudna? Super za pregled,bit će to sve ok,samo polako . Pozitivno razmmišljaj koliko god možeš,ja sad samo ovaj guk profil obavljam ,vidjet ćemo sutra ujutro šta će reć moja dr kad ćemo pregled obavit.

Sretni sutra,bit ce sve ok.a danas sam 5+5 po zadnjoj menst.

Beba
    26. Listopad 2018. 10:04

Jutro cure,evo ja obavila bolnicu,šećeri su dobri ,obavila sam i uzv sve je dobro,ali opet nije bila zadovoljna kako se vidi mozak,pa.će.pogledat za tjedan dana još to.
    Cvjetić kako si ti danas?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    26. Listopad 2018. 10:19

Beba super drago mi je da je sve ok! Jel i dalje nastavljas sa dijetom za secer?
    I ja sam pocela osjecat bebolina 😊 neki dan sam skoro skocila jel mi nije bilo jasno je sad to 😂🙈
    Cvjetic cuvaj se i polako, bit ce sve ok! ❤

• Cvjetic
    26. Listopad 2018. 10:51

Ej cure..beba drago mi da je sve ok.ja odmaram,lezim i ne mrdam.od jucerasnjeg traga krvi nema vise nista,hvala Bogu.ali me mucnina pere za poludit,nista mi ne ide za jest.
    Wonderland19,hvala.ovo je najljepse kad osjetis da se beba mice,nesto predivno.mene je u prosloj trudnoci maleni bas jako znao lupat,pa kad se vide nozice na trbuhu,nesto neopisivo❤❤

Beba
    26. Listopad 2018. 13:58

Wonderland-nastavljam dijetu od 1800 KCl i opet kontrola za 4tj. Meni je još čudno kad osjetim bebu ,i ja se odmah ne sjetim šta je to🤦. 
    Cvjetić nisam znala da imaš već dijete,koliko je staro? Isto ivf? Ma samo odmaraj i bit će sve ok .
    Ja jedva čekam da dođem do 30.tj, nekako je čovjeku lakše kad uđe u te sigurnije tjedne,pogotovo kad se ovako smucaš po bolnicama pa svašta vidiš.

DANTE

• Cvjetic
    26. Listopad 2018. 15:53

Beba

Wonderland-nastavljam dijetu od 1800 KCl i opet kontrola za 4tj. Meni je još čudno kad osjetim bebu ,i ja se odmah ne sjetim šta je to🤦.
    Cvjetić nisam znala da imaš već dijete,koliko je staro? Isto ivf? Ma samo odmaraj i bit će sve ok .
    Ja jedva čekam da dođem do 30.tj, nekako je čovjeku lakše kad uđe u te sigurnije tjedne,pogotovo kad se ovako smucaš po bolnicama pa svašta vidiš.

Da,istina,dobro si rekla,stvarno covjek svasta vidi.da,decka,ima 7godina,prirodna trudnoca,onda nisam imala toliko pitanja,briga ni nicega,a sad,joj😔

• Wonderland19
    27. Listopad 2018. 09:36

Beba sori ak sam dosadna, a jesi i prije trudnoce imala problema sa secerom ili se sad javilo? Mene bas toga strah, jer sam od puno cura cula da su dobile...
    Cvjetic joj, procitah da ti je puko hematom! Ne mogu nit zamislit koji stres si s tim dozivjela. Samo odmaraj i ne mrdaj! ❤😘 Moja jedna prijateljica je imala problema sa hrmatomom krvarila cesto, cuvala se i sve je ok bilo! 
    Eto i onda kazu opusti se i uzivaj u trudnoci! Da, da evo odmah

Beba
    27. Listopad 2018. 10:13

Wonderland samo ti pitaj,šta se tiče šećera njega sam očekivala,starija sam trudnica,imam ga u obitelji,a kontrolirala sam ga i prije uvijek je bio nekako graničan. Nemoj se za to ništa brinuti,daju ti dijetu,privikneš se ,nije strašno,možeš nekad i pojesti slatko,samo paziti na količinu i moraš se kretati.Jedino je bed šta moraš na 24 h u bolnicu svaka 4 tj,ali nemoj brinuti unaprijed,ne znači da ćeš ga ti imati.
    Cvjetići mogu mislit koji šok,ja sam 4 x imala iscjedak i zadnji put je izašao kao neki ugrušak i ono prepadne se čovjek,ali onda sam se pomolila i nekako osjetila da je sve ok i na hitnoj više nije bilo ničega. Jednostavno miruj ne možeš više od toga i vjeruj da će se tvoja beba izborit za život.

DANTE

• Wonderland19
    27. Listopad 2018. 11:02

Ja sam isto malo brljavila smede na pocetku i to mi je bio bas veliki stres, jos posto sam imala prije toga jednu neuspjesnu trudnocu stvarno sam bila neuracunljiva i luda od svega! 
    Ja sam danas bas koma, lose sam spavala i sad sam ko pijana nekako mi se vrti, bila bi presretna da mogu malo zaspat al ne ide... 

• Cvjetic
    27. Listopad 2018. 11:23

Ja sam isto koma,valjda isprepadana od jucer,jos mi se vrti film jer je bilo prestrasno i lose sam spavala.nebi pozelila nikom.ali sad lezim i nadam se da ce sve bit ok.kaze dr da je dobro da je hematom van maternice.danas mi je samo kad se obrisem,jako malo, valjda se jucer cijeli iscjedio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.