Cvjetic, kako si nam danas? 😊
Evo dobro,samo luda sam od lezanja i mucno mi je.jucer mi nije bilo nista,danas samo malo smedkasto.
Kako si ti☺
Ma gledaj tv, citaj knjige i polako!
Mi smo bili na pregledu, sve je ok i cini se da nam cura dolazi! 😊
Ma gledaj tv, citaj knjige i polako!
Mi smo bili na pregledu, sve je ok i cini se da nam cura dolazi! 😊
Aaaaa bas lijepo..neka,samo da je zdravo.uzivaj😘😘
Pozdrav cure,kako ste Cvjetić , Wonderland?
Ja sam napokon završila sa anomalijem i sve je HB ok ,počela sam jače put bebu,čuudan osjećaj.
Bonbon nažalost mislim da nitko ne može znat kako će se odvijati dalje tvoja trudnoća,kao ni bilo koja druga u ovako ranoj fazi.Pokušaj se smiriti,pričekaj sl pregled za tjedan dana ,ako Bog da bit će već srčana akcija i sve onako kako mora bit.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam napokon završila sa anomalijem i sve je HB ok ,počela sam jače put bebu,čuudan osjećaj.
Bonbon nažalost mislim da nitko ne može znat kako će se odvijati dalje tvoja trudnoća,kao ni bilo koja druga u ovako ranoj fazi.Pokušaj se smiriti,pričekaj sl pregled za tjedan dana ,ako Bog da bit će već srčana akcija i sve onako kako mora bit.
Ej bas super da je sve ok,jesi sad mirnija?sad se opusti i uzivaj.sad ces samo cekat kad ce te lupkat😊
Ja sutra idem na kontrolu pa cemo vidjet ako se povukao hematom,nemam nikakvog iscjetka,osim malo malo jutros.mucnina mi jako i samo lezim,nemogu nista jest,nista mi ne ide.
Ej bas super da je sve ok,jesi sad mirnija?sad se opusti i uzivaj.sad ces samo cekat kad ce te lupkat😊
Ja sutra idem na kontrolu pa cemo vidjet ako se povukao hematom,nemam nikakvog iscjetka,osim malo malo jutros.mucnina mi jako i samo lezim,nemogu nista jest,nista mi ne ide.
Da puno sam mirnija sad ,a i super mi je šta sam naručena tek za 4 tj ,jer baš mi se bilo zaredalo,išla sam 3x na taj anomaly dok dr nije sve dobro vidjela,pa bolnica na 24 h,a tamo svašta vidiš,uopće ne stignem uživati od silne brige.
Ja kad sam imala mučnine-uako su bile blage davale su mi neki mir ,kao to znači da je sve ok,a tako je sigurno i kod tebe.
Samo pozitivno,već smo dalek put prešle i bit će sve ok
DANTE
Da i ja tako mislim.kako imam mucnine onda nekako znam da ce sve bit ok,to mi daje nadu.koji tjedan se ide na taj anomaly?
Oko 20.tj ,moja dr je picajzla i prvi put je baš loše vidila,drugi put je vidjela sve dobro osim mozak,a sad je napokon sve vidjela pa sam i ja odahnula. Ma polako ti imaš još vremena do toga. Ideš na probir ili neki dr test? Mene je toga baš bilo strah ,ma previše dr gugla .
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji