Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jannanna123
    22. Travanj 2021. 17:51

Luna555 meni je beta 12i dan od transfera bila 138, tako da kod tebe jeste beta malo niza, ali nama se vraca tri dana star embrion ili petodnevna blasta pa predpostavljam da je normalno da beta nakon inseminacije bude niza malo u odnosu na vantelesnu oplodnju na isti dan. A na prvi uz sam isla tek nakon cetri nedelje od transfera. Mislim je da si ti malo poranila. Nadam se da ce sve da prodje ok, zelim ti puno srece .🙏🏻

• malla
    22. Travanj 2021. 19:33

Luna55

Drage moje, ja sam imala mengu 18.03.,indeminacija je bila 30.03..test je pokazao pozitivno i bas sam bila sretna..medjutim jucer bila kod doktora i on joj nista nije vidio na uzv,to me zabrinulo jer je rekao da se nada da se ne radi o vanmatrricnoj trudnoci..vadio mi krv i javio danas da je beta jos preniska oko 100,zato se nije vidjelo..sljedeci uzv imam u srijedu..bas me sad strah..dali mislite jeli mozda jos prerano da se nesto

Mislim da je rano da se sta vidi… Ja sam 14 dana poslije transfera radila betu, bila pozitivna, i onda me tek za jos 14 dana narucili za UZ. Nemoj sada misliti o tim crnim varijantama, sad ti stres najmanje treba. 
    Uradit ces ponovo betu za 48 sati, da vidite kako raste, je li tako? 

• jannanna123
    10. Svibanj 2021. 10:16

Malla, kako ste ? Rastete li 😍😍😍

• jannanna123
    11. Svibanj 2021. 14:39

Drage zenice ja vam svima zelim puno srece i uspeha, trudite se da okupirate mozak nekim drugim stvarima jer cela trudnoca je jedna velika napetost. Prvo cekamo tu betu pa svaki uz je nova briga . Uvek je neka mera van parametara . Stalno neki stres. Moramo da se trudimo da se maksimalno izolujemo od negativnih misli . Nadam se da ce samo da se redjaju lepe vesti i pozitivne bete🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• jannanna123
    11. Svibanj 2021. 14:40

Malo sam promasila temu s proslom objavom. Cekam te Malla s lepim vestima ☺️😍

• malla
    16. Svibanj 2021. 00:50

jannanna123

Malo sam promasila temu s proslom objavom. Cekam te Malla s lepim vestima ☺️😍

Heeej, tu sam... rastemo rastemo 😊 U utorak imam kontrolu pa cemo vidjeti koliko je narasla, jedva cekam 😊 Kakvo je stanje kod tebe?

• jannanna123
    16. Svibanj 2021. 09:54

Isto u utorak kontrola . Onda se cujemo da sumiramo utiskeee 😍😍😍😍

• malla
    17. Svibanj 2021. 22:29

jannanna123

Opet isto vrijeme 😂
    Jos samo da se porodimo isti dan i praćenje upotpunjeno 100% 😂😂
    Svakako, sutra se čujemo sa lijepim vijestima i novom kilažom bebica 😊😍

• malla
    18. Svibanj 2021. 18:27

malla

jannanna123

Opet isto vrijeme 😂
    Jos samo da se porodimo isti dan i praćenje upotpunjeno 100% 😂😂
    Svakako, sutra se čujemo sa lijepim vijestima i novom kilažom bebica 😊😍

Kako je bilo?
    Kod nas je hvala bogu sve uredu. Jeste malo sitnija beba, fali joj nesto malo grama do 2 kile. Ali dr me uvjerio da je uredu i da beba bude sitnija, ne mogu sve biti krupne 🙄 
    Sad idemo na češće kontrole, jer se prelazi na bolnicu u kojoj se planiram poroditi, radit ce se i CTG, pa zato. Sljedeća za 10 dana. 

• jannanna123
    18. Svibanj 2021. 19:32

Hejjj evo ja sad sigla . Mi smo na 2 kg isto😂 i ja sam se preplasila al dr kaze lakse cu se poroditi 😂 meni je inace neki AC manji, to mi kasni sve vreme al kaze ona verovatno je vitka beba da je sve to u ok granicama . 
    Meni rekla pregled tek 15.06. 🤔 tad radim CTG prvi. Ne znam sto nisam i ja tako ranije kao ti 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.