Trudnoća nakon potpomognute

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    01. Studeni 2018. 11:34

Bok, cure! 😊 ja jucer bila na rodendanu pa sam dans opet ko prebijena macka! 😂 
    Beba super da si sve obavila i da sad mozes odahnut i uzivat! Meni je posteljica naprijed pa su mi rekli da cu malo slabije osjecat pokrete zbog toga! 
    Cvjetic super da se smirilo, nadam se da je hematom otiso i da se vise nece vracati! 
    Meni su na zadnjem pregledu, tad sam bila 19+1 prema datumu feta radili neka mjerenja al reko je da ce opet sve ponovit drugi put! Ovaj probir nisam radila... 
    Na pocetku nisam imala mucnine, jednostnostavno mi se bas skoro nista nije jelo, glavna hrana je bio slanac i stapici sa kikirikijem. Tek neki dan, kad sam vidjela koliku zalihu sam doma tih stapica napravila to osvjestila 🙈

• Wonderland19
    01. Studeni 2018. 11:44

Bonbon drzim fige da se sve dobro odvije! 
    Stvarno nema potrebe nit ici tako rano na uzv, ne mozes nista znat.... meni je period cekanja prvog uzv trajo vjecnost! Nema druge nego strpit se i cekati, molit Boga da je sa nasim mrvama sve uredu! Ali pravilno duplanje bete je dobar znak! 

Beba
    01. Studeni 2018. 11:48

Meni je isto posteljica sprijeda pa se onda i slabije vidi na uzv,bebu nekad čujem nekad ne,ma glavno da je sve ok. Ja isto na početku nisam imala apetita,poslije se to vrati u normalu.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Bonbon🍬
    01. Studeni 2018. 12:00

Beba

Meni je isto posteljica sprijeda pa se onda i slabije vidi na uzv,bebu nekad čujem nekad ne,ma glavno da je sve ok. Ja isto na početku nisam imala apetita,poslije se to vrati u normalu.

Hvala vam Beba i Wonderland sta ste mi odgovorili..
    Zvala sam ujutro ginekologinje sa hitne i pitala sta to ustvari znaci jel sam se juce preplasila i nisam nista pitala.. rekla mi je da nesta nije u redu zadrzali bi me u bolnici i reko bi mi doktor otvoreno sve, al ja sam mislim sve krivo skuzila zbog straha. Kaze uglavnom je u maternici a za ostalo kako se plod razvija vidjet cemo na sledecoj kontroli. Malo sam se smirila.. 
    Istina da je prerano.. kooo ce cekat tog 8.11 😑
    Al dobro uglavnom sam se malo smirila a za dalje sta Bog odluci.. pusica svimaa😚

• Cvjetic
    01. Studeni 2018. 13:32

Joj meni je isto obrok slanac,stapici i dvopek.Neznam ako cu ic na ikakav test,sa prvim nisam bila jer me ginekologica pitala sta bi napravila da nesto pokaze,ja sam rekla da nista i onda mi je ona rekla da sam dala odgovor na to da li da idem jer je to stresno dosta,u strahu cekat nalaz.jeste vi bile?

• Cvjetic
    01. Studeni 2018. 13:34

Bonbon🍬

Beba

Hvala vam Beba i Wonderland sta ste mi odgovorili..
    Zvala sam ujutro ginekologinje sa hitne i pitala sta to ustvari znaci jel sam se juce preplasila i nisam nista pitala.. rekla mi je da nesta nije u redu zadrzali bi me u bolnici i reko bi mi doktor otvoreno sve, al ja sam mislim sve krivo skuzila zbog straha. Kaze uglavnom je u maternici a za ostalo kako se plod razvija vidjet cemo na sledecoj kontroli. Malo sam se smirila..
    Istina da je prerano.. kooo ce cekat tog 8.11 😑
    Al dobro uglavnom sam se malo smirila a za dalje sta Bog odluci.. pusica svimaa😚

Pozdrav,mislim da ti je jos malo rano da se ista vidi pa najbolje bi ti bilo da se pokusas smirit i cekat drugi tj,brzo ce to proc i vidjet ces da ce sve bit ok❤

Beba
    01. Studeni 2018. 14:06

Meni moja dr nije mislila mjerit ni nuhalni,ali sam ja tražila,nekako sam htjela znat ,ako je nešto da znam čim prije ,rekla mi je da probir nema smisla raditi kao nije baš pouzdan nek radim onda amnio ili ove testove privatno,pa smo napravili harmony. Iskreno ne znam šta bi s tom info,ali nekako se čovjek ima vremena pripremit da nedaj Bože nešto nije ok.Meni je bilo stresno to čekanje,7dana se čeka.

DANTE

• Cvjetic
    01. Studeni 2018. 15:37

Beba

Meni moja dr nije mislila mjerit ni nuhalni,ali sam ja tražila,nekako sam htjela znat ,ako je nešto da znam čim prije ,rekla mi je da probir nema smisla raditi kao nije baš pouzdan nek radim onda amnio ili ove testove privatno,pa smo napravili harmony. Iskreno ne znam šta bi s tom info,ali nekako se čovjek ima vremena pripremit da nedaj Bože nešto nije ok.Meni je bilo stresno to čekanje,7dana se čeka.

Vjerujem da je, zato vidjet cu ako cu ista radit.mozda se odlucim da napravim.nesto ali jos cu razmislit i vidjet sta mi kaze doktor.

Beba
    01. Studeni 2018. 16:06

Cvjetić imaš još vremena,ja sam radila u 13.tj ,ali puno žena ne radi nikakve testove.Ja sam najviše radila zbog godina (37).

DANTE

• Wonderland19
    01. Studeni 2018. 16:10

Ja nisam radila nista od tih testova! Tako sam razmisljala da trudnocu sta je nebi prekidala, a sta mi onda ti rezultati znace... 
    A sto se apetita tice sad vratio mi se trostruko 😂 kad krenem jest, tesko stajem 🙈 vec vidim da cu bit tenk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.