Evo mene , plodova voda super i deluje sve uredno od tih parametara koje nije videla proslog puta bas jasno. Tako da guramo dalje ✈️✈️ 😁
Danas se dete obrtalo kao ludo , pravila sam se mrtva pola dana nisam smela da se pomerim, sreca pregled danas bio pa sam se uverila da je sve ok 😁
Supeeeeer ❤ Nista ljepse nego nasmijana izaci sa kontrole ❤ Sad malo odmori mozak 😊 Neka se vrti, neka skace, udara, radi sta hoce, znas da je dobro 😊
Kad je tebi sledeca kontrolaa ? 😊 meni su juce rekli da zakazem za tri nedeljeee
Kad je tebi sledeca kontrolaa ? 😊 meni su juce rekli da zakazem za tri nedeljeee
Bila sam prosle sedmice, 24.3. i rekao mi je za cetri sedmice ponovo. Ima jos puno 😂
Bila sam prosle sedmice, 24.3. i rekao mi je za cetri sedmice ponovo. Ima jos puno 😂
Ima li kakvih novosti? Jesi li dobro?
Heeeej, evo mrdaaam. Bila u ponedeljak na pregledu sve ide svojim tokom i dalje . Malo me muci gorusica, mislim da je kod vas zgaravica ispravno reci. Bas je i mene to napalo 💆🏼♀️💆🏼♀️ Nekako mi postaje malo teze da se namestim kad spavam . Sad sam vec 8 kg u plusu u odnosu na pocetak 😁 kako ste vi dame ???☺️
Heeeej, evo mrdaaam. Bila u ponedeljak na pregledu sve ide svojim tokom i dalje . Malo me muci gorusica, mislim da je kod vas zgaravica ispravno reci. Bas je i mene to napalo 💆🏼♀️💆🏼♀️ Nekako mi postaje malo teze da se namestim kad spavam . Sad sam vec 8 kg u plusu u odnosu na pocetak 😁 kako ste vi dame ???☺️
onda dobro dosla u klub borbe sa spavanjem 😂 Imam osjecaj da umornija ustanem nego sto sam legla 😂
Ok je, i ja sam bas danas bila na kontroli, sve je uredu, ponovo nalaze raditi (krv i urin), ostalo sve isto. Iako sam se bila zabrinula (opeeeet 🙄 ) jer sam zadnjih dana imala bolove, vise kao pritisak, nisko u stomaku, ali dr kaze da je sve ok, da su bolovi vjerovatno od previse sjedenja za racunarom i savjetovao mi da je ipak vrijeme da otvorim bolovanje. Tako da cu tako i uraditi...
Ja sam vadila krv urin i secer za sad ovaj poslednji pregled. Pa mi malo krv ne valja, kao imam blagu anemiju, fali mi gvozdja, al pijem sad neke ampule nista strasno. Beba ima 1250g, neka mrsavica izgleda , ne znam koliko druge bebe imaju u ovom periodu 😁😁 drago mi je da ste i vi super 😍 Pa mene cesto zateze stomak sve verovatno od sirenja misica . Mislim da si dosta radila, pici na bolovanje i odmori malo, ipak se treba spremiti za ono sto nam sledi 😁😁😁
Ja sam vadila krv urin i secer za sad ovaj poslednji pregled. Pa mi malo krv ne valja, kao imam blagu anemiju, fali mi gvozdja, al pijem sad neke ampule nista strasno. Beba ima 1250g, neka mrsavica izgleda , ne znam koliko druge bebe imaju u ovom periodu 😁😁 drago mi je da ste i vi super 😍 Pa mene cesto zateze stomak sve verovatno od sirenja misica . Mislim da si dosta radila, pici na bolovanje i odmori malo, ipak se treba spremiti za ono sto nam sledi 😁😁😁
Ne samo da se mi pratimo, nego i nase bebe, moja ima 1260 😁
Daaa, vrijeme je za odmor, ko zna kad cemo ga opet imati 😁
Drage moje, ja sam imala mengu 18.03.,indeminacija je bila 30.03..test je pokazao pozitivno i bas sam bila sretna..medjutim jucer bila kod doktora i on joj nista nije vidio na uzv,to me zabrinulo jer je rekao da se nada da se ne radi o vanmatrricnoj trudnoci..vadio mi krv i javio danas da je beta jos preniska oko 100,zato se nije vidjelo..sljedeci uzv imam u srijedu..bas me sad strah..dali mislite jeli mozda jos prerano da se nesto vidi ili trudnoca nije u redu???
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Ne samo da se mi pratimo, nego i nase bebe, moja ima 1260 😁
Daaa, vrijeme je za odmor, ko zna kad cemo ga opet imati 😁
Nastavljamo da se pratimo u stopu 😁😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji