evo još jedan dupli post.. dakle, danas sam na teži način shvatila da pregled i ultrazvuk nije isti pojam, “socijalni” ginekolog mi je rekao da dolazim na pregled svaka 4 tjedna i ja sam mislila da to obuhvaća i ultrazvuk.. i danas dođem na pregled i on meni napravi rutinski pregled i kaže ok, to je to.. ja kažem molim, pa ja sam došla na ultrazvuk.. a on meni kaže pa nećete me učiti poslu.. ja bila totalno u šoku.. na kraju mi je ipak napravio ultrazvuk, ali jako se naljutio.. sve je ok s bebom što jenajvažnije.. možda je tako reagirao jer sam rekla da ću ići raditi anomaly scan privatno.. pa kao što će mi sad ultrazvuk ako za tri tjedna idem opet privatno.. kao dovoljna su samo tri ultrazvuka tijekom cijele trudnoće.. ?? molim?? i tako ga na kraju nisam apsolutno ništa pitala oko onih nalaza genetskih testova za trombofiliju o čemu sam danas pisala jer je bio dosta uzrujan.. nevjerojatno.. je li netko tu radio genetske testove za trombofiliju? one faktore? ja imam mutaciju na MTHFR i PAI, a eto sad nisam pitala ginekologa, a do hematologa na pregled idem tek 31.7. (pretrage sam radila privatno)..
Ja sam to radila prije trudnoće i pijem Andol 100.
Danas si bila ili iduci? 😃 ja sam razmisljala uzet nesto u ljekarni za suncanje, ne znam ni sama sta bi jel ti nivea bila dobra? Jedva cekam more, ove vrucine su mi koma….
Hehe..iduci tj idem🙂🙂meni je bila dobra,nisam izgorila ni nista,ali moj suprug je izgorio od te kreme,on je bio non stop u vodi i kaze da mu se krema skidala svaki put kad bi izasao iz vode,a pise na njoj da se ne skida u vodi..pa onda samo obrati paznju na to da uzmes neku koja i u vodi ostaje na tebi🙂
Ana 2711 gdje si ti išla raditi anomaly?
Isla sam u polukliniku ginekos,kod dr.Kosa..on je navodno najbolji dijagnosticar u zagrebu za to,500 kn je anomaly
A sto se tice uzv,to sam od dosta frendica koje su rodile cula da su imale samo par uzv u trudnoci,a i citala sam da bi tako i trebalo biti jer uzv steti bebi..meni je na zadnja dva pregleda samo slusao srce kako kuca i to preko trbuha,a vaginalno me svaki put pregleda
Danas si bila ili iduci? 😃 ja sam razmisljala uzet nesto u ljekarni za suncanje, ne znam ni sama sta bi jel ti nivea bila dobra? Jedva cekam more, ove vrucine su mi koma….
Hehe..iduci tj idem🙂🙂meni je bila dobra,nisam izgorila ni nista,ali moj suprug je izgorio od te kreme,on je bio non stop u vodi i kaze da mu se krema skidala svaki put kad bi izasao iz vode,a pise na njoj da se ne skida u vodi..pa onda samo obrati paznju na to da uzmes neku koja i u vodi ostaje na tebi🙂
E super hvala sta si mi rekla, budem potrazila nesto takvo sto se ne ispire, imam put neku izmedju tamne i svijetle pa bi radije da budem sigurna jer se zna desit i da izgorim. 😃 sretno na pregledu!
E super hvala sta si mi rekla, budem potrazila nesto takvo sto se ne ispire, imam put neku izmedju tamne i svijetle pa bi radije da budem sigurna jer se zna desit i da izgorim. 😃 sretno na pregledu!
Hvala😊😊javim kak je proslo😚😚
Ee cure moje..ja sam jucer bila na 4d i sa bebicom je sve u najboljem redu i stize nam jos jedan djecacic😊brat presretan sto ce dobit pojacanje😃
Mina0709
Mina super 😊
Ja sam bila danas na pregledu, sve ok s bebicom, samo nije sigurna jel dobro vidjela malog pišu. 😊
Mina super 😊
Ja sam bila danas na pregledu, sve ok s bebicom, samo nije sigurna jel dobro vidjela malog pišu. 😊
Hehe onda ces i ti imat pisonju😃super
Mina0709
Mina super 😊
Decko znaci?😍😍bas lijepo..e jesi ju pitala za more?i kad imas iduci pregled?ja cu morat svog trazit da mi iduci pregled stavi za 5 tj zbog mora,nadam se da nece biti problem
Mina super 😊
Decko znaci?😍😍bas lijepo..e jesi ju pitala za more?i kad imas iduci pregled?ja cu morat svog trazit da mi iduci pregled stavi za 5 tj zbog mora,nadam se da nece biti problem
Da, izgleda još nismo sto posto.😊
Da, u nedjelju idem i jedva čekam, a pregled imam za četri tjedna. Ma mislim da ne bi trebalo biti. Javi se kad obaviš.😊💕
Sortiraj odgovore
Najstariji