Sve trudnice koje sam ja vidla su imale dvodjelne..kso trebalo bi presvlaciti donji dio svaki put nakon izlaska iz mora..ja to nisam radila,niti su ostale trudnice koje su bile na plazi,bas sam ih promatrala..ionak sam bils u vodi svakih 15 min,pa nemam ni toliko badica da ih svaki put presvlacim..ja sam koristila faktor 50
jesam bila, dečko je išao poslovno, a ja sam za to vrijeme bila kod prijateljice dok on nije obavio svoje.Kupala sam se tek navečer i to toliko da sam se namočila i išla van .A bila sam 2 puta na plaži, pa neznam nekako se bojim, al mislim da sam glupa.Ma baš zbog tog presvlačenja se nisam kupala, a opet ako do sad nikad nisam dobila ništa ni jedne godine, pa neću valjda ni sada.U 8 mj idem baš na godišnji, al mislim da se neću presvlačiti svaki puta.O smještaju u hotelu da vam ne pričam, jer nije radila klima, a osoblje, Bože sačuvaj. Netko je napravio hotel i oni se sad igraju hotelijerstva i ugostiteljstva.Jedva sam čekala nedjelju da idem doma, tako da se ne želim uopće prisjećati da sam bila.
Sve trudnice koje sam ja vidla su imale dvodjelne..kso trebalo bi presvlaciti donji dio svaki put nakon izlaska iz mora..ja to nisam radila,niti su ostale trudnice koje su bile na plazi,bas sam ih promatrala..ionak sam bils u vodi svakih 15 min,pa nemam ni toliko badica da ih svaki put presvlacim..ja sam koristila faktor 50
Onda cu i ja kupit dvodjelne..al brate mili mislim da cu morat onaj neki ful veliki jer prsa bujaju opasno😦..
Mina0709
Meni su moji za sad ok,pošto imam mala prsa,tek sad mi gornji dio stoji onako kako treba.Ovo je zbilja sad oduševljava jer oduvijek patim za tim da imam veća prsta.
Cure danas sam bila na trudnickom tecaju u domu z.,prvi dan,jos sutra..bilo je uzasno puno trudnica,rekla je patronazna sestra koja je vodila tecaj da valjda zadnjih 20 god nije doslo toliko trudnica😁😁i ugl su sve pred porod,ja sam tam bila valjda najmanje trudna🙂
Ugl nist pametnog nisam cula,sve sam to vec procitala..al bitno da mm dobije potvrdu da moze samnom na porod🙂
Ja sam baš pitala svoju prijateljicu koja je medicinska sestra, što misli o tom tečaju, dal da idem ili ne, pa mi rekla da po njezinom mišljenju nebi trebala jer neću naučiti ništa što neznam.Tako da sam ja za sad odustala, al možda se predomislim jer kod mene se tek održava u 9 mj.
Ja sam baš pitala svoju prijateljicu koja je medicinska sestra, što misli o tom tečaju, dal da idem ili ne, pa mi rekla da po njezinom mišljenju nebi trebala jer neću naučiti ništa što neznam.Tako da sam ja za sad odustala, al možda se predomislim jer kod mene se tek održava u 9 mj.
Ma mi smo isli samo da mm dobije potvrdu da moze biti samnom na porodu,u petrovoj ne pustaju bez toga..ali da,90% toga vec znam,stalno citam,tak da stvarno nist pametnog tam ne cujes
Cure di ste?nismo bas aktivne😊
Ja sam danas bila na anomaly scanu kod dr.Kosa u Ginekosu..sve je super hvala bogu,detaljno je pregledao sve organe,posteljicu..i da,dolazi nam definitivno cura😍😍
Da i ja sam primjetila da nismo nešto aktivne, ah ljeto je i godišnji pa valjda zato.
Od kad do kad se radi taj anomaly? Ja tek za 2 tjedna idem na pregled, pa ću pitat doktoricu što s tim. ne vjerujem da to mogu na Sv Duhu obavit. Jel to ide vaginalno ili po trbuhu?
Da i ja sam primjetila da nismo nešto aktivne, ah ljeto je i godišnji pa valjda zato.
Od kad do kad se radi taj anomaly? Ja tek za 2 tjedna idem na pregled, pa ću pitat doktoricu što s tim. ne vjerujem da to mogu na Sv Duhu obavit. Jel to ide vaginalno ili po trbuhu?
Najbolje je to napraviti u 20.tt,najkasnije do 22.tt..ja sam isla u 24.tt pa me dr malo spotao da je to prekasno..radi ti vaginalno uzv da vidi usce maternice i jos nesto od organa bebe,to nesto sto se moze vidjeti samo vaginalno..al to traje ni minutu..ostatak pregleda radi preko trbuha,skoro sat vremena
Sortiraj odgovore
Najstariji